16

47 7 18
                                    

Okula gittiğimizde Cole'in beni okulun kapısında beklediğini gördüm. Çocuklar ona cidden sert bakıyordu. 'Şöyle bakmayı kesin anlıyacak' dedim fısıldayarak. 'Bizi arkadaşlarına dövdürttü,, bence gayet doğal davranıyoruz' dedi Liam.

Tam kapıdan giricekken kolumdan tuttu. Ona dik dik baktım. 'Okul çıkışı sinemaya gidiyoruz değil mi?' dedi sırıtarak. Bu tavrı beni çıldırtıyordu. 'Tabii, neden olmasın?' diyerek kolumu çektim ve okula girdim.

'Gitmek zorunda değilsin, bir bahane uydur' dedi Niall. 'Gitmek zorundayım' dedim. 'Daha büyük bir şey isterse onuda mı kabul ediceksin?!' dedi Louis sinirle. 'Başka ne yapabilirim?! Mükemmel bir fikrin varsa söyle!' dedim sinirle. Dişlerini sıktı ama hiçbirşey demedi.

'Tamam o gerizekalıya güvenmiyorsak neden onlarla gitmiyoruz?' dedi Harry. 'Çok belli olur' dedim. 'Sizin bizi göremiyeceğiniz ama bizim sizi görebileceğimiz bir yere otururuz' dedi Liam. Harry Liam'ınsırtına vurdu ve 'Sen zeksin' dedi. Bunun üzerine güldüm.

Okul çıkışı Cole ile önce yemek yemeye gittik sonra da sinemaya. Cole biletleri aldıktan sonra çocuklara koltuk numaralarımızı attım.

Filmin başlamasına 5 dakika kalmıştı.

Avengers...

Katılımcılar: Bay Ego, Marul Kafa, Çakma Sarışın, Bay Kaşık, Bay Havuç, Ms. Styles ve Siz

Marul Kafa

İçeri giriyoruz

Bir şekilde kapıya bakmamasını sağla

Peki...

Yazıp Cole'a döndüm 'Daha ne kadar devam ediceksin bu saçmalığa?' dedim. Gülerek bana baktı 'Uzun bir süre birlikteyiz merak etme' dediğinde dişlerimi sıktım. Çocuklar içeri geçmiş bizim arkamızdaki yerlerden birine oturmuştu. Cole elimi tutunca telefonuma bildirim geldi. Elimi çekmeye çalıştım ama bana sertçe bakınca bundan vazgeçtim.

Avengers...

Katılımcılar: Bay Ego, Marul Kafa, Çakma Sarışın, Bay Kaşık, Bay Havuç, Ms. Styles ve Siz

Bay Havuç

NEDEN ELİN TUTMASINA İZİN VERİYORSUN?!

Louis bazen harbiden gerizekalı olduğunu düşünüyorum

NE YAPABİLİRİM SENCE?!

Elin çekmenin zor olmıyacağını düşünüyorum....

Denemedim mi sanıyorsun?

Nerden bilebilirim?!

Harry diyo biraz daha elini tutarsa ağzını yüzünü kırmaya geliyormuş

NİYE BENİM AĞZIMI YÜZÜMÜ KIRIYO

BEN NAPABİLİRİM?!

Seninkini değil salak

Cole'in ağzını yüzünü kırcak

Heeeeeeeeee

Tamam o zmn serbest hbkhkjhjh

Neyse daha fazla yazmayın tuhaf tuhaf bakıyo slk

Film bitmişti. Filmden çıktık ve Bay Pislik beni evime bırakıp gitti. Ama eve girmeyip çocukları beklemeye başlamıştım. Hafif yağmur yağıyordu ama ben eve girmek istemiyordum. 10 dakika olmuştu ama gelmemişlerdi. Bende telefonumu çıkarıp Louis'i aradım. 'Louis gelmiyecekmisiniz?' dedim. 'Çocuklar eve geçti ben yürüyordum, önemli bir şey mi oldu?' dedi. 'Şey hayır, gelcek olsaydınız biraz yürüyelim diyecektim ama boşver önemli değil' dedim. 'İstersen oraya gelebilirim, birlikte biraz yürürüz' dedi. 'Şey yani istersen olabilir' dedim. Güldü ve 'Geliyorum bekle beni' dedi ve telefonu kapattı.

My Impossible LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin