MİS KOKULU

4.8K 190 20
                                    

Nur'dan

Sabah saat 8.30 da uyanmıştım. Halsizdim biraz ama kalkmak zorundaydım. Miran hâlâ uyuyordu o yüzden sessiz olmaya çalışıyordum. Banyoya gidip rutin işlerimi hallettim. Daha sonra üzerimi değiştirip kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim. Benim yakışıklım erkenciydi bugün. Salonda oyuncakları ile oynuyordu. Yönümü değiştirip salona girdim.

Ben : Birtanem neden erken kalktın?

Selim : Uykumu aldım Nur anne. Bende odamda sıkılınca gelip oyuncaklarım ile oynamaya başladım.

Ben : Peki canın sıkılıyor mu?

Selim : Evet Nur anne.

Ben : Benim bir fikrim var. Benimle mutfağa gel beraber kahvaltı hazırlayalım sonrada Miran babanı uyandırmaya çalışalım. Ne dersin?

Selim : Tamam Nur anne çok güzel olur.

Elimi tutması için uzattım. Salondan çıkıp mutfağa girdik ve öncelikle çay suyunu koydum. Su kaynayana kadar omlet, krep, yapmaya başladım. Yaparken çayı demlemiştim bile. Daha sonra patates, sucuk ve salam kızarttım. Kahvaltılıkları da masaya koyduğumda herşey hazırdı. Selim'i alıp bizim odaya gittim. Miran hâlâ uyuyordu yorulmuştu tabi. Selim sağ tarafa bende sol tarafına geçtim. Selim seslendi ses yok. Yanağını öptü yok, sakalını kaşıdı yok. En son ben denedim. Saçımı yüzüne değdirdim tepki vermedi. Saçları ile oynadım yine aynı. En son öpmek kaldı ama öpemezdim Selim'in yanında. Miran birden konuşunca aklım gitti.

Miran : Karıcım öpmeyi denesen kalkarım belki.

Ben : Olmaz hayatım. Hadi kalk kahvaltı hazır Selim ile beraber hazırladık.

Diyip odadan çıktım. Daha sonra mutfağa geçtim. Ardımdan Miran ile Selim de girdi. Kahvaltımızı hızlı bir şekilde yaptık. Kahvaltı bitince mutfağı topladım ve odaya çıkıp hazırlandım. Daha sonra ben Selim'i giydirmeye başladım o sırada Miran da hazırlanıyordu. Hepimiz hazır olunca çantamı alıp evden çıktık. Selim'i arka koltuğa oturtup kemerini bağladım. Bende yerime geçip oturdum. Miran arabayı sürmeye başladı.

Selim : Nur anne bebek çok mu küçük?

Ben : Evet birtanem çok küçük.

Selim : Onu kucağıma alabilirmiyim gidince?

Miran : Alırsın aslanım. Hatta ikinizin resmini de çekip odana ve albüme koyarız.

Selim : Gerçekten mi?

Ben : Gerçekten birtanem. Tabi bende olursam daha güzel olur.

Selim : Sen, Miran babam, bebek ve ben sadece biz olalım.

Miran : Evet oğlum sadece biz olucaz.

Yolda sıkıldığım için şarkı açtım radyodan. Şansıma benim sevdiğim çıktı. Ravi İncigöz'den Kalp Yolu. Miran ile benim şarkımdı. Giderken kötü sesimle eşlik ediyordum. Miran ilk söylediğimde dönüp bana baktı daha sonra bitene kadar dinlemek zorunda kaldı.

Miran : Senin sesin bu kadar güzelmiydi?

Ben : Neresi güzel hayatım yaa. Baksana çok kötü sesim.

Miran : Benim için senin herşeyin güzel.

Diyip göz kırptı. Aslında demek istediğini anlamıştım. Göz devirdim gülerek ve yola baktım. 5 dakika sonra hastaneye gelmiştik. Biz girişte indik Miran arabayı park etmeye gitmişti. Miran gitmeden siz içeri geçin gelirim birazdan demişti. Ben Selim ile odaya girmem ile Mehmet Can ağlıyordu. Kimse de susmamış emzirmeye, altına bakmışlar, gazını çıkarmaya çalışmışlar ama yine susmamış. Ben kucağıma aldım ve şansımı denedim.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin