2.

433 22 2
                                    

Г.Т. на Mina

- Виждам, че имаш затруднения - започна да се приближава към мен.
- Не е нужно, мога и сама - изрепчих му се.
- Виждам - завъртя очи.
Направих му място, а той седна до мен на пианото. Хвана ръцете ми в неговите, от което ме побиха тръпки.
- Виж ти грешиш ето тук - показа ми с поглед към дадените клавиши, местейки ръцете ми. - Трябва да... - не можех да го слушам повече. Бях се съсредоточила в лице му, не можех да мисля, да чувам, да дишам дори. Какво ми става по дяволите!
- Mina? Mina! Слушаш ли ме изобщо? - извади ме от транса.
- Д-да, извинете. Продължавайте.
Той продължи да говори и да ми показва с ръцете си, които сега забелязах, че са толкова големи, че скриват мойте.

Г.Т. на Jungkook

Продължих да й обяснявам. Агх, толкова е разсеяна, което я прави много сладка. Чакай, какво?! Не! Jeon Jungkook! Ти си неин учител, а тя е поредната дразнеща ученичка. Признавам си, че ми хвана окото, но това е заради непрестойното й поведение.
Докато й обяснявах, се загледах в лицето й. Леле, колко е красива. Как не го забелязах по-рано. Косата й изглежда като коприна, спускаща се по раменете й, очите й са тъмни като катран. Мисля, че мога да се изгубя в тях. Миглите й са достатъчно дълги, носът й е перфектен - тънък и прав, а устните й... охх~, червени са като малина и изглеждат меки като мочи, че направо ми идва да ги изям.
О, не! Харесвам ученичката си!

Г.Т. на Mina

По едно време господин Jeon спря да говори. Не, че много го слушах де. Естествено, че се опитвах, но плътният му глас и допирът му ме изваждат от всякакъв контрол.
Погледнах към него. Очите му се срещнаха с моите. Сърцето ми започна да бие толкова силно, все едно съм бягала в някой маратон. Започнах да изследвам лицето му - опияняващи очи, сладък нос, ягодови устни, които бих вкусила. Какво!? Не, не, забравете за последното! Той е просто поредният дразнещ учител! Нищо друго! Да!
Изведнъж той стана рязко, от което леко се стреснах. С бърза крачка излезе от залата, без дори да каже дума или да ме погледне. Дали е изпитал същото или просто пак е разбрал, че не съм го слушала и затова се отказа да ми обяснява повече. Охх~, какво ми ставаа~! Свести се Mina!
Събрах си нещата и си тръгнах, тъй като не успях да се съсредоточа.
Звъннах на Kim да се видим в парка, тъй като нямахме домашна и не ми се прибираше вкъщи.

В парка

- Хей, какво става? - посрещна ме Kim.
- Охх~, ами нищо. Ти?
- Все същото - погледна ме потайно. - Изглеждаш объркана. Какво е станало? - седнахме на една пейка.
Ами, сега? Да й кажа ли? Знам, най-добра приятелка ми е, но всичко това е странно и твърде объркващо.

My Fucking Teacherحيث تعيش القصص. اكتشف الآن