Haideți să ne cunoaștem!

1K 67 380
                                    

1. ATENȚIE LA LIMBAJ! Dacă veți adresa jigniri de orice fel veți fi primi block!

2. Aceasta este o carte pentru socializare, așa că vă rugăm să nu porniți certuri. Dacă aveți neînțelegeri vă adesați fondatoarelor.

3. Puteți participa la orice capitole dedicate jocurilor/concursurilor, deoarece acele concursuri care vor avea premii, nu necesită participarea la fiecare capitol.

4. Dacă aveți idei noi pentru această carte sunt deschisă la sugestii pe contul personal ( BiancaStoica8 )

5. Oricine se poate alătura familiei noastre pentru a se distra!


Pentru început mi-ar plăcea să ne cunoaștem, așa că aș vrea ca fiecare dintre voi să urmeze acest mic exemplu dat de mine, folosind cât mai multe tag-uri pentru a-și aduce prietenii alături în această carte! Sper să ne strângem cât mai mulți!

Exemplu :

„Bună! (orice formă de salut doriți) Sunt pe această platformă de 6 ani și 3 luni. Editatul este o pasiune pentru mine și sper să mă perfecționez treptat. Am 22 de ani și deși am această vârstă, nu o consider o piedică în a-mi contura această latură dedicată scrisului și editatului. Îmi plac câinii și pisicile. Mi-ar plăcea să se alăture grupului și M0rphy ,  , little_girl_cute ."


Vă puteți aduce cât de mulți prieteni doriți, deoarece de data aceasta am foarte multe surprize și jocuri care pot fi făcute în echipe. Dacă se vor strânge măcar 20 de utilizatori vom da drumul primelor capitole ale cărții!

 Dacă se vor strânge măcar 20 de utilizatori vom da drumul primelor capitole ale cărții!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Invitație la distracțieWhere stories live. Discover now