♥9♥

8.3K 383 12
                                    

NOBODY

Ten pocit, který ho svíral pevně v žaludku, ale i u srdce, se jmenoval ‚krutá pravda‘. Uvědomoval si to, až po jejich slovech, co mu řekla. „Ne, ty fandíš moc sobě. Mohl by sis uvědomit, že nejsi nejlepší na světě a neletí po tobě každá holka, kterou potkáš! Možná by se ti i mohlo rozsvítit v té tvé paličce, že opravdu nejsi drsnej, když se pokusíš znásilnit holku a k tomu jí uhodit a nechat jí na zemi. Možný ti dojde, že tě chce každá jenom na sex, ale nikdo s tebou nechce mít vážný vztah. A teď se zamysli proč... Možná je to pro tebe těžká otázka, ale strašně lehká odpověď. Možná to jednou pochopíš, až budeš chtít založit rodinu, ale místo toho tě každá pošle do prdele, protože si bude chtít jenom užít s tím Stylesem, který jim dělal dobře na přání.“Opakoval si pořád v hlavě její slova, a proto se ani nesoustředil na to, co bylo kolem něj. Všude plno šťastných lidí a párů. Dětí, seniorů. Všude svítila ještě světla a k tomu začalo slabě sněžit. Sníh jim po chvíli začal křupat pod nohami, a proto se rozhodli, že zajdou do restaurace, aby se ohřáli. Neprotestoval.

Pro něho to byla dobrá volba, jelikož mohl myslet. Mohl přemýšlet o všem, co Tessa řekla. To co řekla, byla pravda. Divně ho tlačilo na žaludek, jako by měl po chvíli celý obsah žaludku vyvrátit, jenže nešlo nic. Jeho srdce bubnovalo pomalu, ale strašně hlasitě a měl pocit, že to slyší všichni. Ruce mu poklepávaly do rytmu jeho srdce a neubránil se ani pohledu na Tessu a Zayna. Nikdy neměl tak dobrý vztah se sestrou, který teď už nemá vůbec. Vždy to byly jenom hádky, a když už si konečně uvědomil, že jí má rád, tak odešla pryč. Nikdy se jí nepokusil najít, jako ostatní. Absolutně se na všechno vykašlal, proto mu možná vadí, když vidí, jak se smějí a fotí se. Nemohl si ani nevšimnout toho, jak do toho chtějí zatáhnout i jeho. Na jednu stranu mu to přišlo milé, ale on se nechtěl fotit s nimi, jelikož by jim jen ZKAZIL fotku.

Zayn

Bože, jak moc mi Tessa chyběla. Až já najdu otce, tak ho přizabiju. Jak jí mohl svěřit někomu, kdo je jako Styles?! Věřil bych klidně i tomu, že on jí uhodil. Jenže… Tess mi nikdy nelhala, takže předpokládám, že mi nelhala ani teď. Nebyl mi moc příjemný. Vypadal, jako by mu někdo sebral jeho oblíbenou hračku a trucoval. Pořád se jen mračil a občas se usmál, když se ho na něco zeptala Tessa, čímž ho chtěla dostat trochu do konverzace, jelikož se vůbec nezapojoval a pořád na nás čuměl, jak na fatu morgánu. (p.a. vím, že je to poušť)

Nelíbí se mi, že je s ním i s tím Niallem v jednom bytě. Nelíbí se mi, že vypadají tak, jak vypadají. Niall vypadá o dost slušněji, jenže Styles? Ten vypadá jako přesný ojebávač. Samé tetování, ten nadržený pohled, když se před ním objeví nějaká holka, ale chce to krýt. Ty rysy v tom obličeji, které jsou pevné, se mi vůbec nelíbí. Je to ten typ, co má každý den jinou holku, za to bych dal klidně ruku do ohně.

To nemluvím o tom, jak se Tessa změnila. Mluvila o hodně sprostěji, než obvykle. Vždy to byla taková tichá knihomolka, která se raději vyřvala do polštáře, nebo do mé hrudě. Nikdy by se neopovážila zvýšit hlas, nedej bože, aby někoho uhodila, jako se to stalo dneska ve tři hodiny ráno. Byl jsem docela vykolejený, jelikož takhle nasranou jsem jí viděl poprvé. Šlo vidět, že jí něco žere, jenže já nevím co.

„Omluvte mě.“ Zasměje se Tessa, čímž mě vyruší z mých myšlenek. Jen mávnu rukou a pozoruju její vlasy, které se houpají do rytmu její chůze. Naštvaně se podívám na Stylese, který se mě otočí taky, jenže on nepozoroval houpající se ohon!

„Uhodil si jí?!“ zavrčím a zatnu ruce v pěsti. Nikdo! A už vůbec né nějaký namachrovaný debil, mi nebude mlátit mou mladší sestřičku. Olíznul si spodní ret a sklopil pohled. „Dělej!“ zkouším mluvit potichu, jenže jde to docela těžko, když si jen pomyslím, že jí ublížil!

Go away! PleaseDonde viven las historias. Descúbrelo ahora