Cartea 54

995 14 15
                                    


Tot din seria precedentă, seria „Hathaway", cea de a doua carte — „Iubește-mă în zori" — este despre Win și Kev Marripen, două personaje pe care le-am întâlnit și în prima carte.

 Poveste dintre cei doi este minunată și cu multe urcușuri și coborâșuri. Uneori îți vine să îl bați un pic pe Marripen, dar până la final trece senzația. 

 De asemenea, există o mică poveste despre nunta celor două personaje — „A Hathaway Wedding" — și trebuie neapărat citită chiar dacă este în limba engleză

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 De asemenea, există o mică poveste despre nunta celor două personaje — „A Hathaway Wedding" — și trebuie neapărat citită chiar dacă este în limba engleză. Nu are mai mult de douăzeci și opt de pagini, dar este atât de haioasă. Locul în care au ajuns cei doi să se căsătorească, într-un hambar, și animalele ce participă la nuntă! Absolut amuzant.

Cea de a treia carte, despre Poppy și Harry Rutledge — „Iubește-mă în fiecare seară" — este la fel de frumoasă, așa cum ne-a și obișnuit autoarea Lisa Kleypas. Chiar dacă la început Poppy a fost îndrăgostită de alt bărbat, ea își schimbă perspectiva despre viața perfectă atunci când trăiește alături de Harry. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Cărți recomandateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum