Cartea 26

1.7K 25 5
                                    

 Ultima serie scrisă de Jennifer L. Armentrout, promit! (sau cel puțin încerc). Oricum, seria aceasta este în română și se găsește în format PDF, deci este easy. 

 Sunt cinci cărți, mai exact „Obsidian", „Onix", „Opal", „Origin" și „Opoziție", toate cu „o", după cum se pare. Seria se numește „Lux" și este despre Katy și Daemon.

Ea se mută din orașul natal și ajunge să fie vecină cu Daemon, care o respinge mai mereu, o ține la distanță și nu vrea să se împrietenească cu sora lui, Dee, însă inevitabilul se întâmplă. 

 Toată seria am stat cu sufletul la gură, sperând ca totul să se termine cu bine, însă nu a fost mereu așa. Multe personaje dragi au murit și totul este ca un montagne russe, când e totul bine, când pică cerul pe tine. 

 Este ficțiune și cu toate acestea mi-a plăcut, încerc lucruri noi în această perioadă, să zic așa.

 Mai există și a șasea, doar că este povestirea primei cărți din perspectiva lui Daemon și este în engleză.  Și mai există „Shadows" care este despre două personaje prezente în seria Lux, dar nu am găsit-o în format PDF.

  Și mai există „Shadows" care este despre două personaje prezente în seria Lux, dar nu am găsit-o în format PDF

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Cărți recomandateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum