Cartea 53

1K 12 7
                                    

 O nouă serie de la Lisa Kleypas, o autoare pe care am început să o iubesc. Cu riscul de a mă repeta... Pot spune că scrierile ei sunt diferite, fiecare are un diferit factor perturbator, fiecare personaj feminin/masculin are misterul său, frumusețea lui, trecutul său. 

 Prima carte din seria „Hathaway" pe care am citit-o este „La miezul nopții vei fi a mea" care o aduce în prim plan pe Amelia Hathaway, femeia în devenire care are grijă de ceilalți patru frați ai ei, după ce părinții lor au decedat. Mi-a plăcut spiritul de eroină pe care îl are acest personaj și faptul că îi ajută pe toți, chiar și cu prețul vieții. În povestea acestor cinci frați intră Cam Rohan, bărbatul jumătate irlandez, jumătate țigan pe care îl cunoaștem din seria anterioară și pe care Evie îl consideră un frate pentru ea. 

 Mi-a plăcut faptul că în această poveste apar și personaje din prima serie, atât cât să îți amintești de ele cu drag și să zâmbești, cum ar fi: lord Westcliff și a sa soție, Evie și soțul ei. Și cred că vor mai apărea și pe parcursul celorlalte cărți. 

Vreau să precizez că familia Hathaway, așa cum este ea numeroasă, este minunată și nu ai cum să nu îi îndrăgești. În rest, nu o să spun multe despre poveste, însă este captivantă și merită! 

Probabil că următoarele cărți vor fi de la această autoare, deci sper să nu vă supăr. 

De fapt, am o nouă carte de pe Wattpad care îmi place, o să povestesc despre ea curând. :)

Cărți recomandateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum