capitolul 5

479 32 12
                                    

Pov Jk;

Ma trezesc de dimineață și mă duc în bucătărie să pregătesc micul de Jun. După ceva timp aud plânsete din camera de sus, urc scările și îl găsesc pe Jimin plângând.
-De ce plangi, micutule?! Te ai lovit?
- N-nu m-am lovit, d-doar c-ca m-am speriat, e-eram si-singur. Zice micuțul printre suspine.
- of, imi pare rau ca te-am lăsat singur, eram in bucătărie, faceam micul de jun . Îi spuneam mangaindu-i părul roz . Încetând din a mai plânge.
- Vrei sa mergem să mănânci?
Dă un semn de "da" din cap.
Il i-au pe umeri și cobor scările cu el .

Îl dau jos și îl asej cu grijă pe scaun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Îl dau jos și îl asej cu grijă pe scaun. Ma îndrept spre frigider.
- ce ai vrei sa mananci?
-orice ( 😏 /🙂 not yet mai târziu)
- E okay omletă? .
- E perfect.
I-au niște ouă din frigider și le sparg într-un castron și încep ale amesteca, scot tigaia o ung cu putin ulei, și pun omleta în tigaie. îi servesc micutului omleta și începe să mănânce.
- Tu nu mănânci?
- Nu, am băut cafea. Iti place?
- Da, e foarte bună. (😉😏)

După ce mănâncă mergem in sufragerie și ne așezăm pe canapea .
- Jiminie, eu ma duc la magazin, să nu pleci nicăieri.
- okay, dar ma pot uita la My Little pony cât timp esti plecat, te roog?
- Desigur, ce episod?
- Sezonul 3 episodul 8 .
Îi dau micutului drumul la televizor și mă duc sa ma imbrac, apoi incalt și apoi ies pe ușa. Mă îndrept spre cel mai apropiat magazin , vreau sa îi fac o mică surpriză lui Jimin .

«Pov Jimin »

Ma uit la Jungkook cum se incalță, ma întreb unde se duce,nu mi-a spus. Au trecut vreo 10 minute de când a plecat m-am plictisit, nu am cu să ma joc înainte să vin aici trebuia să ma duc acasă să îmi iau câteva lucruri, nici haine nu am, dar Jungkook mi-a dat de la el, e atât de dragut. O stai, eu am venit cu ghiozdanul aici, cred ca am ceva pe acolo. Ma duc să îmi iau ghiozdanul de sus, deschid ușa și intru, oare unde l-am pus? Îl caut și îl caut, oh uite-l. L-am loat și cobor scările în grabă cu el, dar ma împiedica în pantaloni cei lungi și cad pe scări, simt cum mi se închid ochi ușor tot ce am vazut a fost doar ghiozdanul lângă mine.

«‹Jk pov›»

Ajung în magazin și ma uit după niște cărți de colorat pe pentru Jimin, iau vreo 3 , trebuie să mai iau creioane . Am zărit un plus, era așa dragut, l-am loat și pe acela pentru Jimin, era un iepuras . Plătesc, și ies din magazin, ma grăbesc am lipsit deja 20 de minute. Ies din lift și ma îndrept spre ușa, scot cheia și o bag în broasca, dar era liniște, prea liniște. Intru în sufragerie, dar Jimin nu era acolo. Îl strig de mai multe ori, unde e? A adormit? Nu, abea s-a trezit din somn.
- Jimin! Unde esti? . Ma îndrept spre scările care duc sus, când îl văd pe Jimin, era pe jos, leșinat!
- JIMIN! JIMIN TREZESTE-TE! UGH, SUNT CEL MAI MARE PROST, CE A FOST ÎN CAPUL MEU SĂ LAS UN LITTLE SINGUR?!

Îl ridic pe Jimin de jos, și îl iau în brațe îl asej pe canapea și îl sun pe Jin, el este doctor.

Official sunt cea mai proastă persoana din lume ieri îmi curatam un mar, și aproape că mi-am distrus degetul ✌ acum ma ustură degetul și abea pot să mai scriu 🙂😞😭

𝙇𝙞𝙩𝙩𝙡𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙢𝙘𝙝𝙞𝙢| 𝘑𝘪𝘬𝘰𝘰𝘬Where stories live. Discover now