4

1.2K 66 29
                                    

На сутринта

Чонгкук се събуди от страшна болка в главата. Изправи се в седнало положение и хвана главата си която буквално кънтеше от болка.
-Мамка муу. Аххх.
Изчака да изчисти замъгления си поглед и се огледа наоколо.
-К-какво? Как се озовах тук? Какво е станало вчера?
Поседя още малко и стана отивайки към кухнята. Взе си хапче за глава и чаша вода за да го изпие. Изпи хапчето и се подпря на плота. Извади телефона си и го включи. Влезе в контакти за да звънне на Намджун и да му каже че малко ще закъснее за работа но му направи впечатление номера най отгоре озаглавен като (Техьонг).
-Какво за бога.....
Погледа още малко и остави телефона на масата. Влезе в банята. Докато се къпеше се опитваше да се сети кой е този Техьонг и какво бе станало вчера. Когато беше готов отиде в стаята си и започна да се оправя. Обу черни дънки в който загащи бяла риза с дълъг ръкав. Сложи вратовръзка. Качи се в колата си и тръгна.

След половин час вече беше в офиса си. Седеше на въртящия стол и все още се мъчеше да си спомни Техьонг. На вратата се почука а Кук даже и не чу. След още няколко чукания вътре влезе Джин.
-Кук нося ти документи за един имот. Трябва да ги провериш защото хора искат да купят част от земята до кметството за да построят хранителен магазин и..... Кук изобщо слушаш ли ме?
Джин щракна с пръсти пред лицето на Кук.
-Барманът....
Промърмори си Кук и след още едно щракване слезе на земята.
-Какъв барман?
-Н-няма значение... Какво казваше за тези документи?
-Не.... Няма да повярвам като папагал. Прочети си ги сам.
Джин хвърли документите на бюрото и излезе от офиса. Кук взе документите и започна да ги разглежда. Честно казано днес изобщо не му се работеше но отсъстваше доста време и нямаше как да иска още почивка. Искаше само отново да отиде в някой бар и да се напие защото спомените за Джимин бавно изплуваха в главата му колкото и да се опитваше да ги спре.

Джин влезе в офиса на Намджун.
-Даде ли документите на Кук?
-Да. И не мисля че трябва да му имаш доверие че ще ги оправи като хората.
-Защо какво има?
Джин седна на дивана кръстосвайки краката си.
-Напоследък е много разсеян и не мисли какво прави. И това че всяка вечер се напива му пречи допълнително. Мисля че трябва да го уволниш или знам ли.
-Нека му дадем време. Все пак наскоро се раздели с Джимин не му е лесно.
-Приятел ти е и не искаш да го оставяш без работа но така влияеш на фирмата Намджун. Кое е по важно?
Намджун въздъхна и се облегна на големия стол.
-Да му дадем още малко време. Ако не се оправи ще го уволня.

Автор: Да се похваля..... ИЕЕЕЕЕ ГРИПНА ВАКАНЦИЯ СМЕ ДО 06.02 🤩🤩🤩🤩

Drunk 🍷Where stories live. Discover now