⚽🌺2.25🌺⚽

143 5 0
                                    

Pov Fay

Ik wordt gebeld door Adam.
'Heyyy.'
'Hey meid. Ik sta op de parkeerplaats.'
'ik kom er aan.'
Zeg ik en loop naar beneden. Ik heb me bekini al aan gedaan. De jongens gaan naar een club vanavond. Nu kunnen ze met zijn alle gaan omdat ik weg ben. Ik snap het wel. Kunnen ze meiden meenemen. Ik moet grinken. Ik zie Adam bij zijn auto staan. "Ik hoef te minstens niet te rijden." zeg ik. Adam moet lachen. "Dat is mooi." zegt hij. Ik knik. Ineens zie ik Damian. Fack. Adam ziet het en druk snel zijn lippen op de mijne. Ik weet wat hij wilt doen en doe mee.

Adam draait me om. Ik zie in me ooghoeken dat Damian naar binnen is. Ik stop. "Je kan het wel goed." "Adam!" zeg ik nepboos en probeer los te komen. "Gaan we?" zeg ik. Adam knikt en laat me los. We stappen in. "Dus hoelang moeten we gaan rijden?" Adam moet lachen. "Een uurtje." "ok." zeg ik. Adam begint te rijden. "Bedankt dat je me hielp toe straks." "Alsjeblieft. Moest toch iets doen om jou te laten verstoppen." Ik moet grinken.

We komen aan op het strand. "Heel even die kleren staan je goed." "Dankje maar ze zijn niet van mij maar van de vriendin van me broer." "Ow. Wij gaan een keer shoppen." "Ughhhhh. Ik haat dat." "Wel ik ga elke week shoppen. Voor dat je verbaast gaat staan. Ik heb een vriendje." "Oehh nice." zeg ik. Adam moet lachen. "Waar accepteer je eigenlijk alles?" "Ik weet hoe het voelt om buiten gesloten te voelen. Dat wil ik anderen niet doen." zeg ik. Ik krijg een traan. Adam ziet het. "Het is okay. Ze zijn er mee gestopt toch?" "weet ik niet want ik zie die jongen niet meer." Adam geeft me een knuffel en ik sla me armen om hem heen. Na een tijd trek ik me terug. "Geen sad momenten nu voor mij want ik ga nu genieten." "Ik ook." zegt Adam en tilt me op. "Adam!!!" schreeuw ik. Adam moet lachen en rent richting waar veel mensen staan. Al snel zijn we er. Adam zet me neer. "Zo een keer een meisje mee genomen." zegt een jongen met zwart haar. "En nog eens een voetballer." Adam zucht. "Ja. Waar is Juul?" "Drank halen." "Wow wow nu al drank halen." "Ja meid. Nu al. Zo gaat het bij ons." Ik kijk hun verbaast aan. Adam moet lachen. "Hey dansertje." "Hey rugby." roept Adam terug.

"Ik ben Will." "Fay." zeg ik. "Hoe ken je eigenlijk Adam?" "Van een wedstrijd." "Wel world of dance." zegt Adam. Ik zie een jongen drinken uitspugen. "Wacht je hebt mee gedaan?" "Ja dat heb ik. Ik werdt gevraagd." zegt Adam. Hij wordt geknuffeld door een jongen. "Ben blij voor je lieverd!" "Dankje!" zegt Adam en glimlach. Ineens krijg ik een knuffel. "Wow wie is dit?" "Nou en bedankt." hoor ik Nathalia zeggen. Ik draai me snel om en geeft Nathalia een knuffel. Ik hoor de jongens lachen. "Wat doe je hier?" "Wel Will heeft me gevraagd. Maar ik kan die vraag beter aan jou stellen." "Adam had me mee gevraagd." "Dans wedstrijd?" "Yup." zeg ik. Meghan kijkt me blij aan. "Kom we gaan feesten." zegt Nathalia en trekt me mee. De jongens moeten lachen en volgen ons. Meghan geeft me een drankje. "Vandaag gaan we jou regels breken." zegt Nathalia. "hoezo mij regels?" "Je weet wel wat ik bedoel." zegt Nathalia. Ik knik.

"Hoe kennen jullie elkaar?" "Ja Juul. Ik kom uit België en Fay om zo te zeggen ook." "Wel 2 belgieen hier." zegt Juul en vrijft over onze hoofden. Nathalia moet lachen en ik glimlachen. "Alleen ik weet niet waar ik ben geboren." "Hoe kan je dat niet weten?" "Weeskindje." mompel ik. "Dat maakt niks uit. Je weet toch iets van je ouders af." zegt Will. Ik bal me vuist. Nathalia playback iets naar hem. Ik kijk naar de grond. "Voor me 16e wist ik niks. Eens niet hoe ze zouden noemen als ze me hielden. Ik haat me vader en me oudste broer." zeg ik. "Maar we gaan er nu niet over hebben." vult ik me zelf aan. Ik pak een flesje bier en open hem. Nathalia moet lachen. "Ik ga kei hard lachen als je uit je zelf een bekini aan heb." "Wel ik heb een bekini aan maar ga het water niet in. You know why." zeg ik. De jongens doen hun Shirt uit. Ze hebben hun zwembroek aan. "Waar is Thomas?" "Hij komt zo wel er aan." net wanneer Nathalia het heeft gezegd, komt Thomas via een water glijbaan aan. Ik moet lachen.

Ik doe me kleren ook uit. Ik heb een zwart bekini aan. Thomas ziet me en rent op me af. Hij tilt me over zijn schouders en rent op de zee af. De anderen volgen "Thomas!!!! Je weet dat ik dit haat wat je gaat doen." "Weet ik." en neemt een duik. Wat ik niet zie aan komen dus ik heb ik geen adem. Ik begin te spartelen. Thomas heeft het snel door en gaat naar boven. Ik moet hoesten. Nathalia komt snel naar ons toe. "Fijn Thomas. Je weet dat ze bang is." zegt Nathalia in het Nederlands. Thomas knikt. "Sorry. Ik had er bij moeten denken." zegt Thomas. "Geef niks. Je ziet me ook niet meer elke dag meer he." Thomas knikt.

Het is ondertussen avond en ik heb best wel wat op. Juul en Adam zijn al een tijdje weg. Geen idee waarom maar het duurt te lang. Ik zie Juul boos naar ons toe komen. Adam rent achter hem aan maar Juul staat voor me. Hij geeft me een klap in me gezicht. Iedereen kijkt hem verbaast aan. "Hoe druf je met hem te zoenen!!" "Wordt rustig. Hij zoende mij omdat verdomme me broer dichtbij stond en ik wist toen nog niet dat hij een relatie had hoor!!" "Je hebt met me vriendje lopen zoenen!" "Juul ze kon er niks aan doen. Dit is mij fout. Ik heb je eerlijk verteld." zegt Adam rustig. Juul luistert niet en geeft me nog een klap. Ik sta op en vertel dat ik een rondje gaat lopen. "Loop maar lekker weg. Lekker weg van wat je hebt veroorzaakt. Ik hoop dat je broer ziet en daar mee gaat wonen." Ik sta ff stil maar loop toch door.

Ik ga in het gras zitten en kijkt naar de lucht. Ik heb een bloed neus gekregen door Juul. Hij is dronken waarschijnlijk. Wat boeit mij dat eigenlijk. Ik verdient het. Ik hoor een trein. Misschien moet ik keer af van het gezeik.

What's go wrongWhere stories live. Discover now