10 · Ölümlü

517 49 64
                                    

"Playstation oynayalım, sana uyar mı?" diye sordum mutfaktaki işlerimi halledip geldikten sonra. Aklımdaki planları ne olur ne olmaz diye Yurio'ya da söylüyordum çünkü ona istemediği bir şey yaptırmak istemiyordum. Yere iki tane minder koyarken "Fark etmez." deyip kısa kesti sorumun cevabını. Ses tonundan anladığım kadarıyla zorlama bir şekilde de söylememişti bunu. Sadece her zamanki hali gibi davranıyordu. Demek ki birlikte iyi gidiyorduk.

Pekala, bu iyiye işaret.

Televizyonun önünden konsolları alıp minderime oturdum ve konsollardan bir tanesinin açma tuşuna basıp Playstation'u açtım. Benim oturmamın ardından Yurio da yanıma kuruldu, mindere oturması onu rahatsız eder miydi emin değildim ama evim küçük olduğu için oturmak amaçlı başka bir eşyam yoktu. Yatağım da televizyona fazla uzak kalıyordu o yüzden minderlerle idare etmeye çalışıyordum.

"Bir şey daha soracağım: Call of Duty mi oynayalım yoksa Mortal Kombat mı?"

Oyunlar hakkında bir bilgisi olmadığı ihtimalini göz önünde bulundurarak sözlerime devam ettim.

"Call of Duty savaş oyunu, Mortal Kombat dövüş oyunu."

"Sence hangisi?"

"Bence mi?"

Cevap vermeden önce biraz düşündüm.

"Benim favorim Call of Duty ama onu oynayabilmek için biraz el becerinin olması gerekiyor o yüzden Mortal Kombat daha uygun olur. Dövüş oyunlarının tuşları benzer oluyor."

"Onu oynayalım o zaman."

Omuz silkip Mortal Kombat'ı açtım.

"Bu sefer iddiaya girmeyecek miyiz?"

Yurio'nun alaycı sesi kulaklarıma ulaştığında yüzümü buruşturdum ve yan gözle ona baktım. Dün belli etmemiş olsa da kazanmak bayağı bir hoşuna gitmiş gibi görünüyordu. Normalde rövanş için bir iddiaya daha girerdim ama bu sefer de kaybedeceğime adım kadar emindim.

"Bu sefer pas geçeceğim. Dövüş oyunu konusunda kendime pek güvenmiyorum."

"Bovlingte kendine güvenmen bir şeyi değiştirmemişti."

"O yüzden şu an daha temkinli davranıyorum."

Artık Yurio'nun dediklerine o kadar alınmıyordum, hatta hoşuma gitmeye bile başlamıştı bu atışma hali. Arada bir ben de alaycı bir şekilde karşılık veriyordum ve bu sayede bir şekilde ortam yumuşuyordu. Buna rağmen kendimi elimden geldiğince kontrol ediyordum çünkü ipin ucunu kaçırınca iş büyük hakaretlere kadar gidiyordu. Yani istemeden de olsa o tarz anlaşılabilecek cümleler çıkabiliyordu ağzımdan. 

Oyunun arayüzü karşımda belirdiğinde gerekli ayarları yaptım ve iki kişilik bir dövüş açtım. Ekrana karakter seçeneklerinin gelmesiyle birlikte diğer konsolu da aktifleştirip Yurio'ya uzattım.  Geriye bir tek karakter seçmek kalmıştı.

"Hangisini seçsem kiiii."

Mırıldana mırıldana konsolun imlecini karakterlerin üzerinde gezdirdim. Bir sürü karakter vardı ama ben çoğuyla hiç oynamamıştım. O yüzden hangisiyle oynayacağıma biraz geç karar vermiştim. 

"Sanırım Kitana'yı alacağım."

Ben kendiminkini seçince Yurio'nun ne yaptığına bakmak için ona döndüm. O da en az benim kadar kararsız görünüyordu. Karakterlerin hepsine tek tek bakıyor, bir karar veremeyince karakterleri ikinci defa inceliyordu. Onu bu çıkmazdan kurtarmak amacıyla bildiğim karakterleri ona açıklamaya giriştim.

"Mileena, Cassie Cage, D'Vorah veya Jax'i alabilirsin. Özellikle Mileena, Kitana'dan sonra en sevdiğim karakter ama uzak mesafe dövüşçüsü istersen D'Vorah'ı öneririm. İğrenç falan ama iyi dövüyor."

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 02, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Kitty & Sassy ✿ Yuri Plisetsky x OCHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin