9 ✿ Ev

485 38 29
                                    

Yaptığın hatayı düzelt, Alya. Düzel hatanı. Düzel hatanı. Düzelt hatanı.

"Ya da vazgeçtim. Çikolata ile devam edelim."

Birdenbire 180 derece dönüş yapmıştım ama verdiğim cevabın ne kadar salakça olduğunu sonradan fark etmiştim. Zaten param yok diye çikolata teklif etmiştim; neden şimdi iddiayı yükseltme girişimini destekliyordum? Söyleyeceği şeyi yapabileceğimden ya da alabileceğimden bile emin değildim. 

"Bak, gerçekten bu oyunda kötüyüm. Bir kere tüm labutları devirmiş olmam bir şeyi değiştirmeyecek. Sen zaten öndesin, kazanırsın bu maçı. İddiada bir değişiklik yapmayalım, olur mu?"

Başımı hafifçe yana eğerek masum bakışlarla Yurio'nun gözlerine baktım. 

Sert bakan gözleri bu sefer beklediğimden daha hızlı yumuşadı. Yurio'nun bu ani duygu değişimleri beni hem rahatlatıyordu hem de korkutuyordu. Sinirli gözükürken normal hale dönmesi beni rahatlatan kısımken normal halden sinirli hale dönmesi beni korkutan kısımdı. Kendimi buna alıştırmaya çalışıyordum fakat yine de içimde ufak bir gerginlik oluşuyordu. 

"Sen öyle diyorsan."

Dediğimi kabul etmesinin ardından sevinçle ellerimi çırptım. 

"Tamam o zaman. Aynı şekilde devam ediyoruz!"


Ne kadar uğraşmış olsam da Yurio'yu bovlingte yenememiştim. Birincilikle beraber iddiayı da o kazanmıştı bu yüzden en yakın zamanda ona çikolata almam gerekiyordu. Bugün neredeyse sıfırı tükettiğimden, çikolata işini yarın halletmeyi düşünüyordum. Hem zaten Yurio yarın benim evime gelecekti. Yani, ben öyle bir plan yapmıştım ama emin olmak için daha Yurio'ya sormamıştım. 

"Yarın evime geleceksin, değil mi?"

Başı yere doğru eğik yürüyen Yurio'ya dönüp beklenti dolu bir tonla sordum. 

Bovling salonundan çıkmış, köprü tarzı bir yolun üzerinde yürüyerek eve gidiyorduk. Hava artık kararmaya dönmüştü; batmakta olan güneş, turuncu renkteki ışıklarını denizin üzerinden etrafımıza yansıtıyordu. Deniz suyunun parıltılı görüntüsüyle birlikte bu, çok güzel bir görüntü ortaya çıkarıyordu. İmkanım olsaydı bu görüntüyü hava tamamen kararana kadar izleyebilirdim.

"Evet." dedi Yurio kısık bir sesle, başını kaldırma gereği duymadan. Bir şey düşünüyor gibiydi ama ne olduğu tam olarak anlaşılmıyordu. Düz bir surat ifadesinden hafif gülümser hale geçmesi düşündüğü şeyi tahmin etmemi daha da zorlaştırıyordu.

 Düz bir surat ifadesinden hafif gülümser hale geçmesi düşündüğü şeyi tahmin etmemi daha da zorlaştırıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

En yakın tahminim, güzel bir şey düşündüğü üzerindeydi.

"Tamam." 

Kitty & Sassy ✿ Yuri Plisetsky x OCHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin