Pravidla, Prosby A Připomenutí

54 5 1
                                    

1. Je přísně zakázané hrát za postavu, která není vaše
Špatně:
Např. *chtěl ho kopnout, ale on se vyhnul*
Správně:
Např. *pokusil se ho kopnout*

Dej prostor svému spoluhráči. Jediná výjimka by byla, kdyby vás váš spoluhráč poprosil, abyste hráli za jeho postavu.

2. Vaše postava neví to, co víte vy.  To, že si něco přečtete v komentářích neznamená, že to ví i vaše postava. Vaše postava to bude pouze pokud jí to někdo řekne nebo pokud u toho bude.

3. Pamatujte na to, že vaše postava není neporazitelná (jediná téměř neporazitelná postava tam je Brumbál a i on se dá porazit). Každý se po nějakém čase unaví. Jeden sedmák se neubrání dalším třem!

4. Toto je rpg, já vím, ale i tak bych vás chtěl poprosit, abyste se drželi aspoň trochu reality. Nechci vám zakazovat nějaké odbočky, ale nechci se dočíst, že někdo spí v Tajemné komnatě s Baziliškem, že se někomu do hlavy dostal Grindewald. Ještě pokud se někdo rozhodne stát zvěromágem, tak berte v potaz, že to nějakou dobu bude trvat, když i Poberti se to učili od 2. do 5. ročníku.

5. Každý čin má určitý následek. Když někdo na vás někdo použije několikrát Crucio nebo i jiné kouzlo, tak vaše postava asi nebude další den běhat po Bradavicích. Činy mají následky i pokud to neuděláte vy, ale někdo něco s vaší postavou.

6. Neurážejte se mezi sebou! Myslím, že nikomu z vás není příjemné, když ho někdo uráží. I pokud by ta osoba napsala velkou blbost, tak se respektujte. Jen se opravte, ale nehádejte se.

7. Nikdo nikoho nezabije bez povolení hráče. K tomu asi ani nic dovávat nemusím, protože je to snad všem jasné.

8. Nikdo nepoužije ani jednu kletbu, která se nepromíjí na něčí postavu !!! Jediná vyjímka by nastala pokud by vás o to ta osoba poprosila, protože by to chtěla nebo byste se na tom domluvili. 

9. Pokud si budete chtít vytvořit další postavu, napište mi. Já nikomu to nebudu zakazovat, ale chci o tom vědět.

10. Důkladně si přečtěte přihlášky ostatních, aby se pak něco s přihláškou nepopíralo.

11. Nebudete tady 15+, neříkám, že vaše postavy nemohou mít přítele či přítelkyni, ale nechci tady vidět žádné 15+. Pokud byste to chtěli tak to přeskočte nebo si to zahrajte v SZ.

12. Chci poprosit všechny, kdo budou mít vlkodlaky (nemyslím je Náměsíčníka) nebo kdyby se náhodou někdo stal při hře vlkodlakem, aby ta postava ten den, co je úplněk brali ohled na to, že postavě asi nebude nejspíš zrovna nejlépe. Další den stráví na ošetřovně (teď si připadám jako madam Pomfreyová), aby se jim vrátila síla.

Nechci abyste si mysleli, že vám chci tímto nějak kazit hru. Jen si myslím,že je lepší mít určitá pravidla.

Pokud by někdo s nějakým nesouhlasil, napište mi a mužeme se zkusit domluvit.

Marauders RPGWhere stories live. Discover now