Moje Postavy

88 2 0
                                    

Jméno: James Potter

Věk: 17 let

Ročník: 7.

Kolej: Nebelvír

Pohlaví: On

Povaha: Zlomyslný, arogantní, líný, hrdý , (extrémně) sebevědomý, milý, hodný, obětavý, zodpovědný

Něco o: 27. března 1960 se narodil Fleamontovi a Euphemii Potterovým. S rodiči, kteří nejsou zrovna nejmladší, má perfektní vztah. Oba své rodiče opravdu miluje. Potterovi jsou jedna z prastarých rodin. I přesto, že nikdo nebere na status krve ohled, všichni jsou čistokrevní. V roce 1971 nastoupil do Bradavic, kde byl zařazen do Nebelvíru. Zde se poznal se Siriem Blackem, Remem Lupinem a Peterem Pettigrewem, s kterými se stali nejlepší kamarádi a vytvořili Marauders. Později se stal chytačem famfrpálového týmu Nebelvíru, ale mohl by být i střelec. Ve druhém ročníku zjistili, že Remus je vlkodlak, tak se rozhodli, že mu pomohou. Pomoc spočívala v tom, že se 3 roky učili na zvěromágy a v 5. ročníku James tu magii ovládl. Začal se měnit v jelena, z čehož vznikla přezdívka Prongs. O prázdninách mezi 5. a 6. ročníkem se k Jamesovi a jeho rodině nastěhoval Sirius, protože utekl od rodiny. Jeho životní láskou je Lily Evans, o kterou "bojuje" se Severem Snapem.

Ship: Lily

Orientace: hetero

Hůlka: 11 palců, mahagon, pružná a jednorožčí žíně

Bubák: Snily manželé

Patron: Stag

Vzhled:

Jako zvíře:

Vzhled a Šaty/Oblek na ples:

Doplňky:
Neviditelný plášť

Marauders map


Jméno: Alexander William Lee

Věk: 17

Ročník: 7.

Pohlaví: On

Kolej: Hufflepuff

Orientace: bi

Povaha: Milý, přátelský, veselý, empatický, důvěřivý, egoista, optimistický, ale i odtažitý, samotářský, tvrdohlavý, líný a někdy dost uzavřený

Něco o: Pochází z rodiny, kde matka je čistokrevný kouzelník a otec je mudla. Je prostřední dítě ze sedmi sourozenců. 3 starší a 3 mladší sourozence. Jeho sourozenci se jmenují Christopher, Theodor, Mia, Thomas, Hazel a Piper. Jeho tři starší sourozenci chodili do Bradavic, ale každý do jiné koleje než ostatní. Jeho mladší bratr je mudla a dvěma sestrám nebylo ještě 11 let, aby dostali dopis z Bradavic.
Miluje sporty, ale asi nejvíce ze všeho Famfrpál, sám ho hraje jako chytač za mrzimorský kolejní tým. Miluje čokoládu a všechno z ní vyrobené. Bez čokolády by snad nemohl ani žít. Většinou má nějaký kousek něčeho čokoládového u sebe v kapse. Hraje na kytaru, piano, bicí, flétnu a ukulele. Občas si skládá písničky, které pak hraje svým nejbližším, píše básničky, maluje a kreslí různé obrázky na různá místa. Od třetího roku se snažil stát zvěromágem. V pátém ročníku se mu to povedlo a také se stal prefektem, který byl v 6. ročníku. Jeho nejlepší kamarád je Will.
Rád si z lidí dělá srandu. Učení mu celkem jde, patří mezi ty lepší, tedy až na Věštění, které mu opravdu nejde a asi ani nepůjde a Lektvary, kde mu občas někde něco vybouchne nebo rozpustí kotlík, ale snaží se to co nejvíce omezit, protože jednou chce být lékokouzelník a k tomu potřebuje Lektvary.
D

Marauders RPGKde žijí příběhy. Začni objevovat