Samenwonen

71 2 0
                                    

Die ochtend zaten ze samen op de laptop te kijken naar huizen. 400.000 is de max. Zei Coen. Daar kun je een fking villa van kopen! Zei Daniël. Coen glimlachte naar hem. Dat klopt. Ze zagen een mooie, witte villa met grijze ramen en een zwart dak. Ze waren er bijde helemaal verliefd op.

2 weken later...

Nu kunnen we bij dat huis gaan kijken ! Zei Coen enthousiast.  En ze stapte de auto in.
Eenmaal bij het huis aangekomen klopte ze aan. Een dikke man deed open. Kom binnen zei hij. En hij begon de rondleiding. Ze begonnen bij de keuken en eindigde bij de zolder. Toen ze naar buiten liepen zei Coen:' ik wil dit huis wel!' Ja ik ook wel. Grinnikte Daniël.

5 dagen later...

Ze zaten aan een tafel en er lag een blad op tafel. Teken hier beneden maar en dan is het huis van jullie. Zei een mevrouw tegenover hun vriendelijk. Coen en Daniël keken elkaar aan. Het belangrijkste en bijzonderste wat we ooit zullen onderteken. Zei Daniël. Coen glimlachte en gaf hem nog een kus op zijn lippen. En toen zette ze hun handtekening. Gefeliciteerd. Zei de mevrouw.

5 maanden later...

Coen en Daniël zaten in de woonkamer. HUN woonkamer. Ze keken elkaar aan en bloosde. Ik ben trots op ons. Zei Coen. Ja..maar je bent nu wel heel je familie kwijt onderhand. Nu heb je niemand meer.... Ik heb jou toch?!? Zei Coen. En hij stond op en pakte Daniël's hand en liet hem opstaan. Hij pakte Daniël bij zijn heupen en tilde hem op. Daniël sloeg zijn benen om de heupen van Coen en ze begonnen te zoenen. Hun tongen bewogen speels om elkaar heen en ze vertrokken alweer naar de slaapkamer.

The end...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 21, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

In love with a homeless teen boy (Voltooid)Where stories live. Discover now