De Romantische avond..

86 2 0
                                    

Coen zat thuis. Het is 8 uur savond's en hij zit het weerbericht te kijken. Wtf.. –5 graden vannacht?!?!?! Dat gaat Daniël niet overleven!! Riep Coen. Hij sprong op en rende naar het bruggetje. Daar lag Daniël te bibberen. Hoe erg hij ook schrok, het boeide Coen helemaal niks. Hij greep Daniël vast en duwde hem van zijn plaats. Hij pakte de deken mee en alles wat er lag en nam Daniël mee naar zijn huis. Hij droeg hem in zijn armen mee. Eenmaal thuis legde Coen Daniël op bed. Daniël deed nu pas zijn ogen open. Hij was helemaal onderkoeld. Hij keek geschokt om zich heen. Het is al goed je bent bij mij thuis. Zei Coen en hij gaf een gerustelende glimlach. Als jij je uitkleedt dan zet ik het bad aan. Wacht...mag ik hier gewoon verblijven? Zei Daniël ongelovig. Voor een knuffel mag het. Zei Coen en hij glimlachte. En het is –5 vanacht!! Ik ga jou niet dood laten vriezen. Dit is het liefste wat ooit iemand voor me gedaan had zei Daniël. Coen bloosde. Kleed je nou maar uit! Dan kun je in bad! Jij gaat niet zo vies naast mij liggen vanacht! Lachte Coen. Ik ga het bad aanzetten. Kom je zo als je uitgekleed bent? Ja. Antwoordde Daniël verlegen.

5 minuten later..

Daniël liep naakt de badkamer binnen waar Coen bezig was met het bad. Coen draaide zich om en daar stond Daniël met zijn handen voor zijn kruis. Daniël was helemaal aan het blozen. Coen werd helemaal rood. H...h...Het bad is bijna klaar. Zei Coen stotterend. Wat een prachtig lichaam! Dacht Coen. Hij werd nog roder. Oké. Is goed. Zei Daniël. Wil je misschien samen met mij in bad? Vroeg Daniël blozend. Emm....ja hoor. Als je dat fijn vind. Zei Coen die helemaal rood werd en ook zijn handen voor zijn kruis hielt maar dan voor andere redenen. Hij deed het zeep in het bad en hij kleedde zich uit. De knapste mag voorgaan! Zei Coen terwijl hij naar het bad wees. Daniël stapte blozend het bad in. En daarna kwam Coen het bad in. Ze gingen naar elkaar spetteren. Hij is zo cute! Dacht Daniël. Het schuim begon weg te trekken en Coen keek per ongeluk naar beneden. Hij werd knalrood en keek meteen weg. Daniël had het door en werd ook rood.

Eenmaal klaar en schoon genoeg deed Coen hem een handdoek om en begeleide hem naar de slaapkamer. Welke maat heb je? Vroeg Coen.  XS geloof ik. Antwoordde Daniël.
Ik heb maat M. Zei Coen. Ik kan je wel wat kleding lenen voor vanacht? Een shirt ofzo. Die komt dan waarschijnlijk tot onder je kruis. En zeker als je dat ene shirt neemt die voor mij al te groot is. Daniël bloosde. Is goed. Dat vind ik lief. Hij doet de grijze, zachte trui van Coen aan en komt naast hem liggen. Hij kruipt heel dicht tegen Coen aan. Coen bloosde en zo vallen ze samen in slaap.

In love with a homeless teen boy (Voltooid)Where stories live. Discover now