De brug

76 2 0
                                    

Daniël vroeg waarom Coen dit deed. Betekent je bedrijf dan meer dan ik voor jou beteken?!?! Schreeuwde Daniël in tranen. Ik zal eerlijk zijn. JA MIJN BEDRIJF BETEKENT MEER!ANDERS BEN IK BLUT!!! Schreeuwde Coen. Daniël begon nog harder te huilen. Hij pakte zijn spullen bij elkaar. Wat ben jij toch een lul Coen!! Al is het –3 vanacht...Ik vertrek gewoon nu al! Ik wil geen seconden meer bij je zijn! Zei Daniël huilend. En hij ging de deur uit. Coen plofte neer op een stoel en begon te huilen. Hij gooide een vaas kapot tegen de muur. Wat heb ik gedaan man?!?! Schreeuwde hij terwijl hij naar zichzelf keek in de spiegel.

Daniël liep huilend naar de brug. Maar...Wat is er nu gebeurd?!?! De brug lag helemaal in stukken kapot op de grond. Er hing een bord tegen een lantaarnpaal. 'Wegens dat hier geen rivier meer is, hebben we de brug gesloopt. Sorry voor het ongemak.' Daniël raakte in de stres. Waar moet ik nu geen?!? Dacht hij. Hij zocht een plekje om te slapen. Hij kwam bij een park en ging daar maar op een bankje liggen. Hij keek in zijn rugzak en pakte zijn deken. Er viel een foto uit de rugzak in een plas. Heel het diner stond erop. Daniël begon te huilen en viel in slaap.

7 uur in de ochtend...

Coen sprong op. Hij was op de bank in slaap gevallen. Hij pakte een flesje en vulde die met water. Hij rende richting het bruggetje. Maar die was helemaal in elkaar gestort. Hij las het bord op de lantaarnpaal en begon te huilen. Wat heb ik gedaan? Wie weet waar hij  nu is!! En hij ging op zoek naar Daniël.

Daniël  werd wakker omdat er tegen hem aan geduwd werd. Hij schoot overeind. Coen?!?!?!? Maar nee het waren 3 jongens met een skateboard. Ze begonnen te lachen. Die is gay. Riep eentje. En ze begonnen allemaal te lachen. Ze grepen hem beet en gooide hem van het bankje af en begonnen hem te trappen. Eentje pakte een mesje en maakte een scheur in het t-shirt van Daniël en scheurde hem open. Eentje trapte hem in zijn kruis en de ander begon zijn gezicht te likken. Hey! Wat moet dat daar?!?!? Werd er vanachter de jongens geschreeuwd. Wanna join? Riep eentje en de rest begon te lachen. Ze stonden op en Daniël keek. Hij zag wazig. Hij kon niet zien wie het was. Het werd allemaal nog waziger en hij viel flauw.

Daniël werd wakker in een bed. Het dekbed rook naar Coen. Hij ging rechtop zitten en keek om zich heen. Het IS de slaapkamer van Coen. Hij raakte in de stres. Hij hoorde de trap. Hij kwam eraan dacht hij. En Coen kwam binnen met een kopje thee. Je was heel gewond! Riep Coen. En ik kon je niet loslaten. Met het geld wat ik nu heb kan ik heus wel een huisje kopen voor ons. Dit huis heb ik van mn ouders gekregen dus ze kunnen me er zo uitsturen. Zullen we samen wonen? Vroeg Coen. Bied eerst maar je excuses aan! Riep Daniël. Ooh het spijt me zo! Riep Coen terwijl hij het kopje thee op het nachtkastje zetten. Hij legde zijn hand op Daniël's wang en zoende hem. Ze begonnen te tongen en Daniël stribbelde niet tegen. Hij vond het op dat moment wel fijn. Daniël deed zelfs zijn shirt uit. Die is toch gescheurd zei Daniël met een super sexy stem terwijl hij een knipoog gaf. Coen werd helemaal rood. Voor hij het wist kwam er een super rare vraag uit:' Ben je bottom Daniël? Ik denk het wel.' Ja denk het. Zei Daniël verlegen. Coen deed zijn gulp open. Daniël keek met grote ogen toe. Het word mijn eerste keer! OMG! Dacht Daniël.

Coen deed zijn broek uit en Daniël keek toe. Zijn ogen werden groot. Hij voelde iets groeien in zijn broek. Coen merkte het en kwam op Daniël liggen en wreef zachtjes over de bobbel in Daniël's broek heen wat Daniël deed kreunen. Coen grijnsde. Na een aantal minuten hadden ze beide alleen nog maar een boxer aan. Coen wreef met zijn boxer tegen die van Daniël zodat de 2 boners tegen elkaar schuurde. Ze kreunde allebei. Coen trok de boxer van Daniël naar beneden en begon hem af te trekken. I- ik denk dat ik close ben. Kreunt Daniël en Coen stopt. Ga eens op je buik liggen. Zegt Coen. En Daniël doet het. Ga met je kont omhoog liggen Daniël. Zegt Coen. Daniël doet het. Coen tuft op de anus van Daniël en begint het te likken. Daniël kan niet stoppen met kreunen. Coen stopt er uiteindelijk een vinger in. A-au. Zegt Daniël  nog steeds kreunend. Na een tijdje stopt Coen er nog een vinger in. Hij gaat steeds dieper en uiteindelijk, uiteindelijk raakt hij Daniël's prostaat. Daniël geeft een luide kreun en een fijn gevoel overspoelt hem. Coen merkt dat het na een tijdje geen pijn meer doet en vervangt zijn vingers voor zijn lul. Daniël vind het nog steeds heerlijk. Coen raakt meteen zijn prostaat en begint hard te stoten. Na een paar stoten komen ze beide luid kreunend klaar. Coen gaat van Daniël af. Dam. Dat was geweldig. Zucht Coen. Daniël grinnikt. Inderdaad.

In love with a homeless teen boy (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu