Terug.

83 1 0
                                    

Het is ochtend en Daniël word wakker in de armen van Coen. Hij trekt zich los en gaat rechtop zitten. Coen word er wakker van. W...W...Wat is er?? Zei hij slaperig. Hij ziet er zo cute uit!! Dacht Daniël. Niks. Ik schrok gewoon dat ik zo dicht bij je lag. Antwoordde hij. Coen glimlachte. Mij boeide het helemaal niks. Daniël keek Coen aan alsof hij gestoord is. Nee nee het is niet wat je denkt. Zei Coen terwijl hij rood werd. Het zal wel. Zei Daniël. Fwieuw! Dacht Coen. Die heeft niks door! Wil je ontbijt? Vroeg Coen. Ja....Tuurlijk! Zei Daniël verward. Ze liepen samen de trap af en Coen was worstenbroodjes aan het klaarmaken terwijl Daniël aan de eettafel zat. Hij pakte iets uit zijn broekzak. Het was een gebroken telefoon. Was dat je telefoon? Vroeg Coen geschrokken. Ja...Antwoordde Daniël. Weet je...we halen straks wel weer een nieuwe voor je. Ik zei al..Ik heb genoeg geld voor een heel weeshuis. Ken je al je wachtwoorden en telefoon nummers uit je hoofd? Ja....Maar...Wat wil je ervoor terug? Vroeg Daniël. Alleen een kusje op mijn wang als we er klaar mee zijn. Antwoordde Coen. Daniël bloosde. Oké...Zei hij.

Ze liepen naar de media markt.
Toen ze daar aankwamen liepen ze naar de telefoons. Welke zou je willen? Vroeg Coen. Daniël liep naar een telefoon met een blauwe achterkant. Die. Zei hij. En hij keek naar de prijs. Hij werd bleek. 231 euro. Oké. Die nemen we mee naar de kassa. Zei Coen. Neee. Die is te duur!! Riep Daniël hem achterna. Er zitten oortjes en een oplader bij. Je hebt waar voor je geld Daniël. Begrijp dat dan! Dit is de Samsung Galaxy a40. We nemen hem gewoon! Riep Coen. En Daniël liep een beetje bangig achter Coen aan naar de kassa. Toen ze betaald hadden liepen ze naar huis. 

2 uur later..

Zo. We hebben hem aan de praat gekregen. Alles werkt! Riep Coen blij. En hij wees naar zijn wang. Een kus had ik gezegd. Daniël liep blozend naar Coen toe en gaf een snelle kus op zijn wang. Bedankt. Zei Daniël er nog achteraan. No problem. Antwoordde Coen.

Die avond..

Daniël wou weer in bad. Dat kan. Zei Coen. Maar dan ga ik dit keer niet mee in bad oke? Ja maar...  Geen gemaar. Zei Coen. Oké...dan ga ik wel alleen... Hoe gênant het ook zal zijn....Daniël moest ervoor zorgen dat hij mee in bad ging! Hij had een super gênant idee! Hij begon zich uit te kleden en liep in zijn onderbroek naar Coen toe. Weet je zeker dat je niet mee wilt? Coen werd knalrood. Hmmm...Ik begin te twijfelen. Zei Coen. Hij stond op en begon zich ook uit te kleden. Hup! Naar het bad jij! Ik kom er zo aan! Zei Coen. Jes! Gelukt! Dacht Daniël. Ze stapte weer samen het bad in. Daniël....zei Coen. Ik weet dat het raar klinkt....maar...ik denk dat ik verliefd op je ben.... WACHT WAT?!?!??!  Riep Daniël. Hij was heel geschrokken en werd helemaal rood. Ik heb nog nooit verkering gehad. Zei Daniël half huilend. Dit gaat veel te snel! Riep hij gestrest. Rustig! Riep Coen. Ik vraag je toch nog geen verkering! Ik zeg alleen dat ik je leuk vind. En...je zou een heel goed leven hebben.... Daniël stapte het bad uit en droogde zich af. Sorry maar ik moet dit nog even verwerken voordat ik erover kan gaan nadenken.

Later in de avond lag Daniël wakker. Coen lag naast hem. Zal ik hem ook leuk vinden? Dacht Daniël. En wat moet zo'n rijk iemand met een zwerver??

Omg...Ik denk dat ik hem ook wel leuk vind... dacht Daniël een paar uur later. Het is 2 uur snachts. Hij duwde Coen wakker. W....W....Wat is er?? Zei hij slaperig. Ik vind je ook leuk Coen!! Riep Daniël. Coen ging rechtop zitten. Wacht....heb je heel de nacht wakker gelegen tot nu toe? Vroeg Coen. Ja...Antwoordde Daniël. Zou je dan verkering willen? Vroeg Coen nu enthousiast. Ja...denk het. Antwoordde Daniël. En Coen wou hem zoenen. Ho! Dat gaat nu nog te ver! Riep Daniël. Ik wil het rustig aan doen! Zullen we morgen een diner doen met mijn ouders en mijn zus om te vieren dat we nu verkering hebben?!?!? Riep Coen nog enthousiaster. Ja tuurlijk. Zei Daniël met een glimlach. Oké! Dan gaan we nu slapen. Riep Coen. Dan is het sneller morgen!!

Eenmaal ochtend..

Coen duwde Daniël wakker. Het is 11 uur in de ochtend!!  Riep Coen. We moeten nog veel regelen voor vanavond! Daniël gaapte. Ja, moet ik ergens mee helpen? Nee nee! Doe jij maar lekker rustig aan vandaag! Oké. Antwoordde Daniël. 

6 uur later..

Het is 5 uur in de avond. Ze kunnen elk moment komen! Riep Coen terwijl Daniël al aan tafel zat. Hij keek naar al het lekkere eten wat er stond. Kip, salade, nog veel meer vlees en stampot. En inderdaad. 5 minuten later ging de bel. Het is Coen zijn zus.
Ze liep de gang in. Ik ben zo benieuwd naar je vriend!! Riep ze enthousiast. Pap en mam komen zo. Ze moesten staan in de file. Oké. Antwoordde Coen. Hij zit aan de eettafel. Suzan hangt haar jas op en stormt de woonkamer binnen en gaat naast Daniël zitten. Zo...dus jij bent zijn vriend? Zei ze enthousiast. Ik ben Coen zijn zus Suzan! Riep ze terwijl ze Daniël's hand schudde. En hoe heet jij? Daniël. Zei Daniël verlegen. Wat een leuke naam!! Gilde ze onderhand.  Doe eens rustig Suzan! Riep Coen. En daar waren zijn ouders. Ze hingen hun jas op en kwamen er bij zitten.

30 minuten later..

Het eten was echt heerlijk! Riep Suzan terwijl het toetje al opgedient werd. Chocolade mouse. Oooohh wat lekker! Gilde ze. Doe eens rustig Suzan! Riep haar moeder. Maar..hoe hebben jullie elkaar eigenlijk ontmoet? Vroegen Coen zijn ouders.

Een lange  uitleg later...

Wat?!?!?!? DUS JIJ BENT EEN FUCKING ZWERVER?!?!?!? Gilde Coen zijn moeder tegen Daniël. Een schande! Je kunt beter krijgen dan dat! Schreeuwde ze tegen Coen. Als je hem niet snel laat vertrekken dan komen we nooit meer langs! En dan zorgen we ervoor dat je je bedrijf kwijtraakt!! Morgen is ie weg! Gilde ze. En ze vertrokken. Ach...dat doet Coen heus niet. Dacht Daniël. Hij laat mij niet zomaar vertrekken!

5 min later...

Sorry..maar...je vertrekt morgen ochtend rond half 11. Zei Coen. Hij begon te huilen. Daniël wist niet wat hij hoorde. Moest ie nou weer weg?!?!

In love with a homeless teen boy (Voltooid)Where stories live. Discover now