hoofdstuk 14

95 8 0
                                    

hey op de foto hiernaast staat luke erook bij. maar die komt in het volgende hoofdstuk. x

niall pov.

ik voel iemand aan mijn arm trekken. ,,niall opstaan.'' hoor ik iemand zeggen. ik doe mijn ogen open en zie dat ik in het ziekenhuis ben. o ja.. voor jade. er komt een dokter aan. ,,we hebben goed nieuws, jade reageert op geluid en aan aanrakingen, ze kan zo wakker worden.'' zegt ze en loopt dan weer door. ik loop naar de kamer. ik pak haar hand vast. ,,jade.. ik weet dat je me toch niet terug wil maar ik hou echt super veel van je.'' zeg ik en geef haar een kus op haar wang. ik loop weg.

jade pov.

ik voel dat iemand zijn lippen op mijn wang drukt. ik wil mijn ogen open doen maar het lukt niet. ik voel weer iemand mijn hand pakken. ,,jade.. kom alsjeblieft terug. ik ga op tour en ik wil dat je mee gaat. en zo niet. wil ik je nog zien voordat ik wegga.'' hoor ik iemand zeggen. ik knijp in zijn hand. ,,jade, wordt alsjeblieft wakker.'' hoo rik hem zeggen. ik kreun. ,,jongenman wilt u deze kamer verlaten. ik doe mijn ogen open. ik adem heel snal. ,,mevrouw doe rustig.'' hoor ik een zuster zeggen. ,,haal ro--ross.'' zegik in paniek. even later komt ross binnen. hij geeft me een knuffel. ik begin te huilen. ,,sshh.. alles komt goed.'' zegt hij. ,,i-ik wil h-hier w-weg..'' zeg ik. ,,jade.'' hoor ik en ik zie de rest binnen komen. ik geef ze allemaal een knuffel. ,,mevrouw, u mag gaan.'' zecht de dokter. ik stap uit bed en doe mijn jogings broek aan met een hempje. ,,hoelang ben ik weg geweest.'' vraag ik. ,,2 weken.'' zegt zayn. ik knik. ,,jade, je hebt je diploma gehaalt. du sje bent klaar met school. wat wil je doen.'' vraagt eleanor. ik kijk ross aan. hij knikt. ,,ik wil naar amerika verhuizen.'' zeg ik en niall verslikt zig in zijn drinken. ,,waarom..'' vraagt liam. ,,ik ga met ross mee op tour. en ja.. ik wil opnieuw beginnen.'' zeg ik. we stappen uit en ik loop naar mijn kamer. ik pak pen en papier. ik ga in kleermakers zit zitten en ga een beetje op mijn benen en grond slaan voor een leuk deuntje. na een tijdje heb ik een lleuk beginnetje gevonden.

There's a lightning in your eyes I can't deny
Then there's me inside a sinking boat running out of time
Without you I'll never make it out alive
But I know yes I know we'll be alright

There's a devil in your smile that's chasing me
And every time I turn around it's only gaining speed
There's a moment when you finally realize
There's no way you can change the rolling tide

But I know yes I know that I'll be fine


This time I'm ready to run (RUN!)
Escape from this city and follow the sun
Cuz I wanna be yours don't you wanna be mine
I don't wanna get lost in the dark of the night
This time I'm ready to run (RUN!)

Wherever you are is the place I belong
Cuz I wanna be free and I wanna be young
I'll never look back now
I'm ready to run

I'm ready to run.

,,hey wat doe je.'' hoor ik. ,,omg ross ik schrik me kapot..'' zeg ik. ,,is dit echt wat je wil doen.'' ,,wat.'' ,,liedjes schrijven voor hun.'' vraagt hij. ik schud mijn hoofd. ,,ik wil zangeres worden alleen ik kan niet zingen.'' zeg ik. ,,gast je hebt opgetreden bij de EMA'S je hebt een award gewonnen voor beste nieuw komer.'' zegt hij. ik haal mijn schouders op. ,,ik wil graag door met gemma.'' zeg ik. ,,dan neem je gemma mee.'' zegt hij. ,,kan..GEMMA.'' roep ik. ,,JA.'' roept ze terug. en ze loopt binnen. ,,wil je met me mee naar amerika voor het voorprogramaa van R5.'' vraag ik. ,,omg jaaaaaaaa.'' roept ze en geeft mij en ross een knuffel. ,,wanneer vertrekken we.'' vraag ik. ,,morgen.'' zegt hij.

*volgende dag, op het vliegveld*

ik geef niall een brief. ,,lees het als je thuis bent.'' zeg ik. ik geef hem een knuffel. ,,nou tot volgend jaar.'' zegt niall. ik glimlach. ,,i love you.'' fluister ik nog en loop dan met ross en gemma weg.

*i amerika*

,,o mijn kont doet pijn.'' hoor ik gemma zeggen. ik lach. ,,ja wen er maar aan.'' zeg ik. ik zie rydel. ,,ryd..'' zeg ik. ik ren op haar af en geef haar een knuffel. ,,elke keer als ik je zie wordt je mooier.'' zegt ze. ik geef haar een duuw. ,,hey jadie.'' hoo rik iemand roepen. ik draai me om. ik kijk hem aan ik ren naar hem toe. ik sla mijn armen om hem heen. ,,ik heb je gemist.'' fluister ik. ,,ik jou ook.''

*thuis*

,,ben je hier al lang?'' vraag ik. ,,mwa.. pas 3 dagen.'' zegt max. ik knik. ,,ey, wij gaan even de stad in.'' hoor ik ross roepen. ,,oke.'' roep ik terug. mijn band met max is sterker geworden.

*zet nu ed sheeran thinking out loud op*

ik ga op de bank zitten. ik hoor ed sheeren. max gaat voor me staan. ,,mag ik deze dans.'' vraagt hij. ik grinnek en ga gtaan. ik sla mijn armen om zijn nek en hij zijn armen om mijn heupen. mijn hoofd leg ik op zijn schouder. zo staan we dan. te schuifelen. na een minutje gaan we echt dansen. hier sta ik dan te dansen met mijn dans partner. in een jogings broek met een knot op mijn hoofd.

*ze dansen ook het dansje net als op de video*

ik kom na een draai tegen max zijn borst aan. we gaan op de bank liggen. ik doe mijn ogen dicht en voor ik het weet val ik in slaap. ,,owh.. wat zijn ze schattig.'' hoor ik. ik do emijn ogen open. daar staat de rest. ,,hoi.'''zeg ik. ,,even snel het nieuws. er is een vliegtuig neergestort bij miami, er zijn 496 doden. 4 zwaargevonden. we hebben ook tehoren gekregen dat niall horan van de beroemde band van one direction er in zat. we hebben nog geen nieuws hierover gekregen.'' hoor ik op de tv. mijn mond valt open. ,,n-niall.''

heeeeeeyyyy. weer een stukje. hopelijk vinden jullie het leuk xx

FAMILY ft. R5. little mix. 1DWhere stories live. Discover now