hoofdstuk 11

142 8 0
                                    

ik heb mijn naam verandert: irisshorann.

jade pov.

ik wordt wakker. ik sta op en ga naar de badkamer. ik loop de trap af en zie liam in de woonkamer zitten. ,,hey li.'' zeg ik. ,,h-hoi.'' zegt hij gebroken. ,,liam.. w-wat is er.'' zeg ik. hij schud zijn hoofd. ,,n-n-niks.'' en er rolt een traan over zijn wang. ik loop naar hem toe en gaa naast hem zitten. ik leg mijn arm om hem heen. ,,s-sophia en ik hebben ruzie en ze wil een break. ze wil me niet meer jade.'' en huilt. ik knuffel hem. ,,liam luister. je bent echt een hele leuke jongen. ieder meisje wil met je date. je bent niet alleen. iedereen houd van je. de jongens wij. en je voelt als een broer voor me. ik hou zo veel van je. ik wil je echt voor niemand anders ruilen.'' zeg ik. hij kijkt me aan. ik kijk recht in zijn prachtige bruine ogen. hij komt dichterbij en voel heel lichtjes zijn zachte lippen op de mijne. ik trek geschrokken terug. ,,s-sorry liam, ik hou van niall.'' en loop naar de keuken.

niall pov.

ik loop naar beneden. ik hoor jade iets zeggen. ik loop de woonkamer in en zie jade en liam zoenen. ik kijk geschrokken en loop naar boven.

jade pov.

als ik terug uit de keuken kom met een glaasje water zegt liam iets. ,,sorry jade.'' en hij loopt weg en even later hoor ik de voordeur dicht gaan. ,,liam.'' roep ik en ren naar de deur. ik doe de deur open en zie liam nergens meer. ik begin te huilen en zak via de muur naar de grond. wat heb ik gedaan. even later hoor ik iemand op de trap. ,,j-jade.'' hoor ik de bezorgde stem van gemma zeggen. ik kijk op. ,,ach. meis. wat is er.'' en ze komt langs me zitten. ,,i-i-ik h-heb het h-helemaal v-verpest bij l-l-l-iam.'' zeg ik schokkent. ,,wat hoe bedoel je.'' vraggt ze. ik sta op en trek haar mee naar boven. als ik bij mijn kamer kom zie ik niall op bed zitten en hij kijkt op. hij heeft rode ogen. ,,n-niall.'' ,,rot op..'' zegt hij. ,,niall ik h-'' ,,rot op. eerst lekker met liam lopen zoenen. ik hoef je niet meer het is uit.'' roept hij kwaat terwijl is opgestaan. ik schud mijn hoofd. ,,niall laat het me uitleggen.'' ,,nee rot op.'' zegt hij nu terwijl hij voorme staat. ,,hij zoende mij.'' ,,rot op. ik hoef je niet meer te zien.'' zegt hij. en ik voel een branderig gevoel op mijn wang. hij sloeg me gewoon. ,,best ik ga wel weg.'' zeg ik en pak mijn tas en prop er kleren en ondergoed in. en loop weg. ik ren de deur uit en bel ondertussen max.

niall pov.

ik schrik. shit. sloe gik haar. ze rent de trap af. ik hoor de deur open en dicht gaan ik ren naar beneden en naar buiten ik zie haar net instappen. bij een jongen. ik wordt meteen jaloers.

jade pov.

ik stap in bij max en hij nog een keertje naar de deur. niall staat daar. ik leg in de auto alles uit aan max. hij luisterd. we komen aan bij zijn apartementje. als we binnen zitten krijg ik een doosje in mijn hand gedrukt. ,,hier dat helpt.'' zegt hij. ,,ik rook niet.'' zeg ik. ,,probeer maar, het helpt echt.'' ik knik en pak er eentje uit en doe hem aan. ik loop naar het balkonnetje met max en ik leun op het hekje. ik zi ebeneden liam lopen. ,,liam!!.'' roep ik. hij kijkt op zig heen en ik gooi mijn sigaret weg en ren naar beneden. ,,liam.'' roep ik nog eens. hij draait zich om en ik ren op hem af. ,,jade zo sorry.'' zegt hij. het enigste wat ik doe is hem in een knuffel trekken. ,,liam wil je het nooit meer doen.'' vraag-zag ik. hij knikt. ,,oke mooi, het is goed tussen ons nu niall nog.'' zeg ik ,,wat is niall boos op je.'' ik knik. ,,hij heeft ons samen zien zoenen.'' zeg ik. hij kijkt me aan ,,wat is er met je wang.'' vraagt hij. ,,niall heeft me geslagen. maar ik ga even mijn spullen halen en dan kom ik terug.'' zeg ik. ik rennaar boven en oak mijn tas. ,,hier, neem maar mee.'' zegt max en duuwt een pakje sigaretten in mijn hand. ,,dankje tot morgen.'' zeg ik. ,,moet ik je halen.'' zegt hij. ik knik. en loop naar beneden. we komen aan bij ons huis. ik haal even diep adem. ik loop naar binnen en ik ga meteen door naar boven daar die ik niall zitten. ,,n-niall.'' zeg ik er rolt een traan naar beneden. ,,niall.'' zeg ik nog eens. hij kijkt op. ,,niall het spijkt me. liam zoende mij en ik trok meteen weg. ik snap wel dat je me niet meer wil en.'' ,,jade. ik zag je. je zat vastgeplakt aan liam. ik hoef je even niet meer te zien.'' kapt hij me af. ik knik. ,,ik hou van je.'' zeg ik en loop weg.

FAMILY ft. R5. little mix. 1DWhere stories live. Discover now