hoofdstuk 12

105 7 0
                                    

jade pov.

ik wordt wakker en voel dat iemand tegen mijn rug aan ligt met zijn armen over mij heen. waar ben ik. denk ik bij mijn eigen. o ja. in de tour bus. ik probeer me uit niall's greep te worstelen. uiteindelijk lukt het en val ik uit bed. louis komt langsgelopen. ,,hahahahahaha.'' zegt hij wijzent naar mij. ,,haha heel grappig louis.'' zeg ik nepboos. hij geeft me een hand en trekt me omhoog. louis loopt weg en voel ik 2 handen voor mijn ogen. ,,ik weet niet wie je bent maar kaat me los.'' zeg ik terwijl ik me omdraai. niall staat daar en drukt zijn lippen op de mijne. ,,ehm.. tortelduifjes.. we hebben je verassing klaar.'' zegt liam en niall knikt. ,,w-welke verassing.'' vraag ik. ,,een verassing.'' zegt niall. we lopen met zen 3e naar de andere tour bus en daar is het helemaal donker. ik wordt ergens neergezet. dan gaat het ligt aan e door ik heel hard. ,,GEFELICITEERD!!!.'' hoor ik van alle kanten. ik zie allemaal mensen van little mix, 1D, 5sos. perrie, eleanor, gemma, sophia, max, tori, lou. (de stylist van 1D) en ross. ze hebben allemaal halloween costuums aan. en daar sta ik dan. ik mijn hempje met een jogingsbroek. lou trekt me mee naar buiten. ,,hier trek dit aan.'' zegt ze. ik doe het pakje aan en lou doet mijn haren en make-up. ik lijk op een vampier ik heb een zwarte lange broek aan met gaten en witte vlekken. een rood truitje dat helemaal gescheurt is mijn gezicht is wit gemaakt en ik heb bij mijn mondhoek bloed en ik mijn nek.ik loop weer de tour bs in en ik loop naar mensen toe. ik groetze en krijg heel vaak gefeliciteerd. ,,hey jade. gefeliciteerd.'' hoor ik al sik me omdraai. daar staan tori gemm en ross. de mensen die ik al best lang niet meer heb gezien. ik geef ze alle 3 meteen een knuffel. ,,ik heb jullie gemist meiden.'' zeg ik. ,,*kuch* ben ik een meid.'' vraagt ross lachent. ik knik. ,,ja mijn grote meid.'' zeg ik. zo hebben we heel de dag nog gefeest en 's avonds hebben we een heel groot feest gehad. 

het is nu 4 uur smorgens.

ik zit buiten omdat het te heet was binnen. max komt naast me zitten. ,,hey. hoe gaat het.'' vraagt hij. ,,gaat wel. soms nog wel ruzie maar ja.'' zeg ik terwijl ik naar hem kijk. ik zie dat max een sigaret opsteekt. hij houd het pakje onder mijn neus. ik pak er eentje uit en doe hem aan. ik ben nu sweet 16. ross is 17. tori en gemma zijn nu ook al allebij 16. ik ben de jongste. 

*niall pov*

ik loop naar buiten en zie max en jade zitten. ik zie dat jade iets in haar mond heeft. een sigaret. wat rookt ze. ach ja. ik vraag het morgen wel.

max pov.

ik zit hier gezellig langs jade. als ik de zon al een beetje opzie gaan. ik stoot jade aan en ik zie haar opstaan. ,,zullen we naar een hotel gaan ik ben moe.'' vraagt ze. ik knik en ze gaat naar binnen even later komt ze terug met ross tori en gemma. we gaan naar ons hotel en gaan slapen.

jade pov

ik schrik wakker. ,,shit hoelaat is het.'' vraag ik. ,,half 4 hoezo.'' hoo rik iemand naast me zeggen.,,fack. de boys zouden om half 2 vertrekken.'' zeg ik geschrokken. Nu ben ik te laat. Shit. Wat zou  de rest niet denkt.

Dit is een stukje speciaal voor haloween. Dus. Ja. Het os slecht. Volgende week of morgen een nieuw stukje.


FAMILY ft. R5. little mix. 1DWhere stories live. Discover now