hoofdstuk 13

103 8 0
                                    

songs voor this chapter:

na na na- one direction.

moments -one direction.

wings -little mix.

jade pov.

ik besluit dan toch maar bij mijn vrienden te blijven. ik hoor een beltoontje. gemma neemt op. ,,h-hoi harry.'' zegt ze aarzelent. ik hoor geschreeuw en zie dat gemma haar telefoon even van haar oor houd. ,,ja harry... ja...oke..doei.'' zegt ze.,,en?.'' vraag ik. ,,ze komen eraan. en niall klonk niet zo heel vrolijk.'''zegt ze. ik knik.

*paar dagen later. het is nu donderdag en school is weer begonnen*

,,niall ik kan er niks aan doen da max mijn dans partner is.'' roep ik boos. ,,doe dan niet zo close met hem tijdens het dansen.'' roept hij terug. ,,jij kan er ook echt niet tegen dat ik..urg.. laat maar.'' roep ik en loop weg. op naar school. er loopt een traan ove rmijn wang. het gaat nu al 3 dagen zo. ik hoor een auto toeteren. ik kijk op en zie harry. ik stap in en rijdt me naar school. als ik op school aankom zie ik gemma al staan. ,,hey.'' zeg ik. ,,hoi.'' zegt ze terug. ik pak mijn muziek boek erbij en ga in de aula zitten. ik doe mijn boek open en ga nog een keertje de tekst doornemen. even later kom tgemaa erbij. ,,danny wil je spreken.'' zegt ze. ik kijk op en zie danny staan. ,,wat moet hij van me.'' vraag ik bot. ze haalt haar schouders op. ik loop naar hem toe. ,,wat is er.'' vraag ik en kijk weg. ,,kijk me eens aan.'' vraagt hij. ik kijk hem aan en meteen voel ik zijn lippen op de mijne. hij duuwt me tegen de kluisjes aan zodat ik niet meer weg kan. ik zie in mijn ooghoek niall kijken met tranen in zijn ogen. ik zie hem weg rennen. ik trap danny en ren naar de meiden wc. ,,jade.'' hoor ik perrie zeggen. ik doe de wc deur open en laar perrie binnen. ,,a-als ik dood mocht is het wel nu. n-nial-l wil me nooit meer zien.'' zeg ik. perri etrekt me in een knuffel. ,,tuurlijk wel, hij houd van je.'' zegt ze en aait over mijn rug. ik knik en sta op. ik kijk in de spiegel en perri egeeft me oogpotloot en maskara. ik heb nooit echt iets op. ik doe het op en dan gaat de bel. ik loop naar mijn klaslokaal. ik heb nu dansen. fijn hoef ik iall inieder geval niet te zien. als ik 2 uur heb gedanst en ge-oefent met max is er pauze. ik kleed me om en ga naar de aula. ik ga aan een tafeltje zitten en zie gemma en tori er al aankomen. ,,hey, gaat het een beetje.'' vraagt ze. ik knik. ,,als ik deze week doodga wil ik niet meer terug. dan ga ik dood. niemand houd van me en ik ben de prins op het witte paard kwijt.'' zeg ik verdrietig. op dat moment komt niall aan. ,,jade. waarom zoende je met danny.'' vraagt hi boos. ,,ik dacht dat je niet meer tegen me praten.'' zeg ik. ,,ik dacht dat jij mij zou negeren.'' zegt hij hetzelfde terug. ,,i-ik urg, flikker toch op zak.'' het laatste woord spuug ik uit. en loop weg. ik ga naar huiten en ga op een bankje zitten. ik zoek in mijn tas en ik kan het niet vinden. ,,hier zoek je dit.'' hoor ik iemand vragen ik kijk op en zie max met een pakje sigaretten. ik knik en pak er eentje uit. ik heb vanavond een optreden op school. ik moet dansen op wings van little mix met zo'n touwtje (die die danseressen in smg van 1D ook hebben)

*'s avonds*

,,jade je moet over 10 minuten.'' hoor ik iemand zeggen. ik knik. als het donker wordt loop ik he tpodium op en ga op mijn knieen zitten. ik kijk opzij en zie max gebaren van. 'het komt goed.' ik knik en dan gaan de ligten aan. ik dans soms laat ik mijn lintje los en zweeft het even, dan vang ik het weer op. op het einde hoor ik applaus. ik kijk de zaal rond en ik zie iedereen zitten behalven niall.ook al ben ik boos op hem, hij weet dat dit veel voor me betekent. ik loop het podium al en ga naar de gym zaal om mij omtekleden. ik hoor iets vallen. ,,h-hallo is daar iemand.'' vraag ik en loop naar de inham waar alle spullen staan. ik hoor gerommel en dan valtalles naar beneden. er komt een matje op mij waardoor ik val. er komt een kas op mijn been waardoor ik vast zit. ik hoor het brand alarm gaan. ,,help.'' roep ik en adem allemaal rook in. ik begin te hoesten en alles wordt wazig. ik zie iemand aankomen rennen ik zie een blonde jongen en dan val ik neer.

niall pov.

ik loop rond op het school plein. ik hoor een bonk en ren naar binnen. ik hoor het brand alarm ik loop snel naar buiten maar net voo rik buiten ben hoor ik. ,,help.'' zwakje. ik ren er naartoe ik moet hoesten. ik zie daar een meisje liggen onder een kast. ik zie dat ze net wegvalt. ,shit.'' zeg ik. ik til de kast op en pak het meisje. alles wordt wazig maar ik blijf doorrennen. ,,help.'' roep ik hard. ik zie mensen van de brandweer ,,hier help.'' zeg ik ze paken het meisje over dan pas zie ik dat het jade is. ik loop snal naar buiten. ik wordt meegenomen naar het ziekenhuis. ik wordt in een bed gelegt en naar een kamer gereden. ,,niall.'' hor ik iemand zeggen ik kijk op en zie eleanor, perrie, gemm en de rest van de boys.,,waar is jade.'' roep ik. en spring het bed uit en ren naar de kamer. waar ze haar net hebben ingereden. ik wordt weer meteen naar achteren geduuwt. ik begin te huilen. na een half uurtje en liam heeft me probeeren te troosten komt er een dokter aan. ,,we hebben haar hardslag terug maar ze ligt in coma. ze moet hier zelf uitkomen en als ze dat niet wilt dan gaat ze dood. het spijkt me.'' zegt de dokter. ik hoor gemma in huilen uitbarsten. ,,nee dit mag niet. ze zijn van als ik deze week dood ga. wil ik ook dood. omdat ze ruzie met jou had.'' en ze knik tnaar mij. ik kijk geschrokken. dood mij gaat jade dood. ik leg mijn hoofd in mijn handen. ,,wat heb ik gedaan.''

hey weer een stukje :). vote en geef comentaar als je het goed of slecht vindt xx

FAMILY ft. R5. little mix. 1DDär berättelser lever. Upptäck nu