hoofdstuk 6 de finale

151 6 0
                                    

perrie pov.

ik wordt wakker en zie dat het al 11 uur is. ik sta op en loop naar beneden. beneden tref ik ross en jade aan. ,,hey." zeg ik. ,,hoi." krijg ik terug. jade en ross lopen naar boven. en ik ga ontbijten. dan komt eleanor binnen. ,,hey hoelaat is de finale.'' ik haal mijn schouders op. ,,straks." zeg ik. ik loop naar boven en hoor gezang. hey is van jade. ze zingt zo mooi. ik kloop aan ,,binnen.'' hoor ik. ik loop naar binnen en daar zie ik ross zijn koffer pakken. ,,o ik laat jullie wel even alleen.'' zeg ik en loop terug naar beneden. ,,hey, jade kan kei mooi zingen.'' zeg ik tegen eleanor. ,,oke, we moeten haar een keer live laten zingen.'' zegt elanor. ik knik. maar hoe. hoe laten we haar live zingen.

*bij de X Factor*

ik loop de kleedkamer in. ,,oke meiden. nu gebeurt het, het maakt niet uit als jullie maar plezier hebben.'' zegt cat. -onze manager-. wij lopen het podium op. na ons liedje lopen we weer terug. we geven elkaar een knuffel. we worden weer het podium opgeroepen. ,,en de winnaar is...'' zegt simon. ,,LITTLE MIX.'' we springen op en neer.

jade pov.

ik loop weer backstage. met eleanor en perrie. als ik backstage ben zie ik de boys van 1D. ik zie niall, hij wil naar me toe lopen maar perrie roept me. ik ga snel weg. als ik bij perrie sta vraagt ze iets. ,,heb jij op hun gestemt.'' en ze wijst naar 1D. ik schud mijn hoofd en zie dat niall kijkt. ,,nee.'' zeg ik. ze knikt. ik kijk naar niall en hij draait weg. hun lopen het podium op en even later komen ze verdrietig terug. ik voel me schuldig. het was 1 stem verschil. als ik had gestemt hadden hun gewonnen. ik voel iemand op mijn schouder tikken. ik kijk achterom en zie ross. ,,kan ik je even spreken.'' ik knik en we lopen een gangetje in. ,,wat is er?'' vraag ik. ,,wij hebben een platen contract gekregen.'' ,,echt.. dat is super.'' zegt ik. ,,ja maar daarvoor moeten we naar amerika, voor altijd.'' zeg ross. ik slik. ,,altijd.'' zeg ik. hij knikt. er rolt een traan over mijn wang. ,,jade, we hoeven het niet..''',,nee dit is een kans voor je.'' zeg ik snel. ,,doe het.. ik weet hoelang je er al van droomt.'' zeg ik. hij knikt en trekt me in een knuffel. ,,je gaat het geweldig doen." zeg ik. hij laat me los. ik kijk in zijn ogen. ik zie hem dichterbij komen en dan voel ik zijn lippen op de mijne. als ik terug trek zie ik niall verdrietig kijken. ,,ik ga je missen." zegt ross. kk knik en dan roept perrie ons. we gaan meteen door naar de 'hollywood pub'. als we daar zijn zie ik de boys van 1D en louis en zayn komen aan en geven perrie een kus. ,,gefeliciteerd." zeggen ze. ik kijk ze aan. ,,moet ik iets weten." en ik wijs van perrie, eleanor naar zayn, louis. ,,we zijn gewoon vrienden." ik knik. ross trekt me mee naar binnen. ik loop naar de bar en zie niall zitten. ,,jade. het spijkt me zo van gisteren.. het was niet de bedoeling." ik luister. ,,weet ik niall. maar toch vergeef ik het je niet. praat alsjeblieft niet meer tegen me." en ik loop terug naar perrie, eleanor en ross.

* de volgende dag*

we staan op het vliegveld. dit is de laatste dag dat ik ross zie. er loopt een traan over mijn wang. ,,doei ross.'' zeg ik. hij trekt me in een knuffel. ,,het komt goed. ik hou van je.'' en laat me los en loopt door de duane. hij zwaait nog even en verdwijnt dan. ik zie het vliegtuig opstijgen en daar gaat hij dan. een beste vriend.mensen waar je van houd moet je loslaten.. zo dus mijn beste vriend.

hey mensjes weer een hoofdstukje. sorry dat het zo lang duurde. XXXX LOVE YOU XX.

FAMILY ft. R5. little mix. 1DWhere stories live. Discover now