Hoofdstuk 8:gamen

7.1K 255 16
                                    

Het is alweer zondag, waarom gaat het weekend altijd zo snel voorbij, en waarom gaan schooldagen altijd zo langzaam.

Ik moet eigenlijk nog heel veel huiswerk maken, maar ik heb er echt geen zin in.

tussen mij en Sebastiaan is niet zo veel meer gebeurd, jammer genoeg. precies op het moment dat ik daar aandacht klopte iemand op mijn deur. "ja?"

de deur gaat zachtjes open, het is Sebastiaan, hij heeft geen shirt aan, omgg.

"goedemorgen, ik dacht ik klop maar even, hahaha" hij loopt naar me toe en geeft me een kus op mijn mond.

ik glimlach" goedemorgen." "Dusss ik kwam om te vragen of je een potje mee wilde playstationen?" Vraagt hij met een sexy glimlacht. OMG hij is gewoon zo knap,ik snap nog steeds niet. waarom hij mij leuk zou vinden.

"um ja leuk, ik kan niet heel lang, want ik moet ook nog huiswerk maken" glimlach ik terug. "ja is goed hoor." we lopen naar zijn kamer, en hij doet de PlayStation aan.

"zullen we call of duty spelen?" ik knik "ja is goed hoor."

hij gaat zitten op zijn bed en ik ga tussen zijn benen zitten, hij slaat zijn armen om me heen en pakt zijn controller, en ik doe het zelfde en we gaan call of duty spelen.

ik ben er niet zo goed in maar ik vind het wel heel erg leuk, daar in tegen is Sebastiaan wel heel goed in call of duty.

we hebben het heel gezellig en we lachen heel veel. als er een potje is voorbij is legt hij zijn controller neer en draait hij mij om, en kust me.

ik kus hem terug. ik ga op mijn rug liggen en hij komt boven op me liggen. dan zwaait de deur open, SHIT, NEE, FUCK.

Ik kijk wie er in de deur opening staat, volgens mij is het een vriend van sebastiaan, Ohh had ik me helemaal druk gemaakt voor niks.

"stoor ik?" zegt de jongen grijnzend. ik ga recht op zitten en duw Sebastiaan van me af. "um nee hoor, ik ga aan mijn huiswerk."

ik geef Sebastiaan een kus op zijn wang. en loop langs de jongen en doe de deur dicht. ik glimlach tegen de deur, draai me om en loop grijzend naar mijn kamer. wat een geweldig begin van de dag.

Heey hoofdstuk 8 hier, sorry dat het zo lang duurde ik had heel veel huiswerk enzo, ik heb nog steeds veel dingen voor school die ik moet doen dus ik, heb even een klein hoofdstukje geschreven, ik hoop dat jullie het leuk vinden. EN OMG HEBBEN JULLIE MOCKINGJAY AL GEZIEN, HIJ WAS ZO GEWELDIG😍😍.

I fell in love with my brother.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu