Hoofdstuk 1: verhuizen.

13K 320 109
                                    

"Wat?!" Roep ik uit. Urgh waarom kan ik nou nooit geluk hebben in mijn leven?

"Jasmijn blijf alsjeblieft rustig" zegt mijn moeder.

Waarom denkt ze altijd meteen dat ik helemaal gek word ik als ik boos ben. Ik ben eigenlijk nooit boos maar als ik boos ben dan ben ik echt heel boos zeg maar.

"Je kent hem pas 2 maanden, dan ga je niet meteen samen wonen" roep ik nu nog iets harder.

"Ik en gaby zijn heel gelukkig samen, en we willen gewoon graag samen wonen. Kun je nou nooit eens blij zijn voor mij?"

Wat zeurt zij nou weer? Denk ik bij mezelf. Ik ben altijd heel vrolijk en als ik het een keertje niet ben, krijg ik meteen allemaal gezeik.

Ohja voor als je het afvraagt gaby is mijn nieuwe 'stiefvader'. Ik vind gaby echt een meisjes naam, maarjaa...

Ik weet niet echt wat ik nog meer moet zeggen, dus ik sta op en loop naar boven.

Ik weet niet echt wat ik moet doen dus ik lees het boek divergent maar voor de 100e keer. Jongens in de boeken zijn altijd zo leuk en perfect, echt jammer dat het in het echt niet zo is, maar het is wel leuk om er over te fantaseren.

Bij mij op school zitten er alleen maar stomme jongens, ze zijn allemaal onaardig. Ik heb nog nooit een vriendje gehad en ik heb ook nog nooit gezoend ookal ben ik 14 jaar.

Na ongeveer een half uurtje klopt mijn moeder op de deur. Ze doet de deur een klein stukje open en kijkt naar me "volgende week vertrekken we." Ze doet de deur dicht en gaat weg.

Als het half 7 roept mijn moeder naar boven dat we gaan eten. Ik loop naar beneden en het eten staat al op tafel.

Oh geweldig, we eten andijvie, dat vind ik echt naar zeewier smaken. Niet dat ik weet hoe zeewier smaakt. Als we aan het eten zijn is het ongemakkelijk stil. Awkward.

Opeens begint mijn moeder te praten "gaby heeft ook een zoon, hij heet sebastiaan en is 17 jaar , waarschijnlijk kan je het wel goed vinden met hem, hij houd ook heel erg van gamen."

Ja ja ik weet het ik vind gamen leuk en dat is nogal jongensachtig. Ik ben ook jongensachtig, Ik vind de meeste meiden dingen echt niet leuk zoals shoppen ofzoiets, jaja ik weet het ik ben raar, daarin tegen hou ik wel van make up. Ik weet niet echt goed wat ik moet antwoorden "oh okee." zeg ik dus maar.

Tijdens de rest van het avondeten zegen we niks meer tegen elkaar.

Als ik heb afgeruimd, ga ik naar boven alvast wat spulletjes in een doos doen. Ik kan beter alvast beginnen dan hoef ik niet alles ik 1 dag in te pakken. Ik ruim al mijn boeken en tijdschriften op, en dan vind ik het wel mooi.

Nadat ik mijn huiswerk afheb, ik snap eigenlijk niet waarom ik het heb gemaakt aangezien ik toch waarschijnlijk van school ga.

want gaby woont 45 minuten hier vandaan met de auto. Tenminste dat zegt mijn moeder, ik ben nog nooit bij hun thuis geweest ik heb gaby ook nog maar een stuk of 3 keer ontmoet, Sebastiaan heb ik nog nooit ontmoet, ik hoop dat hij wel een beetje aardig is.

Ik kijk op de klok het is 22.00, ik ben best wel moe dus ik besluit maar de gaan slapen.

Heeyyy dit is mijn eerste boek en het eerste hoofdstuk dat ik ooit heb geschreven ik hoop dat jullie het leuk vinden.😘😘

I fell in love with my brother.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu