29| Saç diplerin için üzgünüm sevgilim.

25.6K 1.6K 1.8K
                                    


Cinsel içerik bulunur.


Kim Taehyung yeri gelince tehlikeliydi. Duştan yeni çıkmış, bornozlu bir Kim Taehyung çok tehlikeliydi. Duştan yeni çıkmış, bornozlu ve sevgilisinin dudaklarından yeni ayrıldığı için nefes nefese olan şiş dudaklı Kim Taehyung ise tehlikenin sözlükteki karşılığıydı.

Tehlikenin sözlükteki karşılığı olan adam şu an alnını alnıma yaslayarak saçlarıma sıkıca tutunuyordu ve ben onun en hassas noktasına uyluklarımla baskı uyguluyordum.

"Jungkook eğer amacın-" küçük, histerik bir kıkırtı bırakıp derin bir nefes almıştı şişik ve kıpkırmızı olan dudaklarıyla. Onu zorladığımı biliyordum. "Amacın beni yükseltip bırakmak falansa cidden bunu bana yapma"

Hayır, böyle bir amacım yoktu. Sadece aniden yükselmiştim ve özel bir şeyler yaşayalım istemiştim. Hatrı sayılır bir süredir birlikteydik ve o beni ne kadar arzuladığını zaman zaman da olsa belli ediyordu ve ben de artık neden bir şeyler olmasın ki demiştim. Henüz tam bir sevişmeye hazır değildim fakat buna hazır olmam için bazı şeyler yaşamamız da gerekliydi.

"Hayır" demiştim boğuk sesi yüzünden içim titrerken. Yutkunmuştum. "Seni ortada bırakmak gibi bir niyetim yok"

Gözlerini araladığını görmüş, nefesini tuttuğunu duymuştum. Dudaklarım istemsizce kıvrılırken yanaklarında duran ellerimden birini beline indirmiş ve sıkıca kavramıştım. Titrek bir nefes bıraktığında alınlarımızı birbirinden ayırmış ve yarı bayık bakan gözlerini gözlerime çıkartmıştı. Uyluğuma sürtünmemek için kasılan bedenini rahatlatmak istercesine belini okşayarak kendinden emin olan bakışlarımla bacağımı geri çekmiş ve yerini yine kendimle doldurmuştum. Alt dudağını ısırarak bir eliyle belime tutunmuş ve kendimi ona daha çok bastırmamla birlikte alnını omzuma yaslayıp sert bir nefes vermişti.

"Jungkook-" Sesi titremişti. Sikeyim, bu kadar mı etkileniyordu benden? "Emin misin güzelim?" Derin bir nefes alıp verdikten sonra konuştuğunda cevabımı onu iyice dolapla arama sıkıştırmıştım. Başını geriye atarak dişlerini birbirine sıkıca bastırarak inlemiş, hafifçe de kafasını vurmuştu dolaba.

"Kendini tutma," demiştim sessizce. Biliyordum kendisini tuttuğunu. Çünkü yine biliyordum ki içinde bir seks canavarı, aşırı dominant bir karakter vardı. Türlü türlü fetişleri olduğunu da biliyordum. Ah, fetiş demişken eklemeyi de ihmal etmemiştim. "-hyung"

Bakışları anında avını bulmuş bir kaplan gibi gözlerime çevrildiğinde surat ifadesi öyle çabuk değişmişti ki afallamadan edememiştim. Yüzüne yayılan tatminlik hissi ve dominantlık saniyeler sonra bedenini ele geçirmişti.

Belime tutunan eli eşofmanımın bel kısmına sıkıca tutunarak beni sertçe kendisine çektiğinde dudaklarımın kıvrılmasına izin vermiş, aynı zamanda da ona ayak uydurmuştum. Belindeki elimi sabit tutarken diğer elimi bornozunun kuşağına sarmıştım. Hafifçe çekiştirdiğimde zaten bol bağlandığı için rahatça çözülmüştü. Kirpikleri titreşerek kapanırken derin bir nefes vermişti. Alt bedenlerimizi ayırdığımda göğsü sertçe inip kalkmış, yüzü memnuniyetsizce buruşmuştu. Yine de bir şey demeden kısık gözlerle beni izlemeye başladığında nasıl koruduğumu bilmediğim sakinliğim yavaş yavaş kontrolden çıkmaya başlamıştı çünkü bornozunun kuşağı iki yana sallanırken iki yanından tuttuğum kumaşı hafifçe çekiştirmiştim.

Benim yavaşça çekiştirmemden hoşnut olmamış olacaktı ki bana yardımcı olurcasına omuzlarından indirmiş, karşımda çırılçıplak kalmıştı. Nefesimi istemsiz bir şekilde tutarak gözlerine baktığımda gözlerindeki istek dolu parıltıları geri çevirmemiştim. Dudaklarımızı birleştirip çıplak beline ellerimi yerleştirdiğimde hissettiğim sıcak ten içimde garip hisler uyandırmıştı. Alışkanlık yapacağını bildiğim teninde ellerimi gezdirirken o hırsla dudaklarımı eziyor ve emiyordu. Nefes nefese kaldığımızda dudaklarımız ayrılmıştı ve o bunu fırsat bilerek tişörtümün uçlarından tutarak çekiştirmiş, benim yardımımla çıkartmıştı. Karşısında yarı çıplak kaldığım gibi elleri vücudumda gezinmeye başlamıştı. Belimin bitimi, yani kalçamın başladığı yerde eşofmanımla uğraşan ellerinden aldığım cesaretle bir elimi sırtından kaydırarak kalçasına indirmiştim.

İdol: taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin