6.

4 1 0
                                    

We lopen snel naar ons kluisje en ik doe mijn aardrijkskunde en engels boeken in mijn kluisje. Ik besluit om mijn jasje aan te houden, aangezien ik niet nog een opmerking van Courtney aan kan. Ik doe mijn kluisje dicht, loop naar Sofia haar kluisje en zeg: "Ik ga alvast, anders kom ik te laat bij wiskunde. Tot zo!". "Tot zo leah!" Zegt ze terug. Ik heb iedere vrijdag eerst 2 uur wiskunde. Helaas heeft Sofia dan scheikunde, dus we hebben dan niet samen les, maar na wiskunde hebben we wel samen 1 uur geschiedenis. Gelukkig heb ik vandaag een korte dag, want ons laatste uur, natuurkunde valt uit:
- 2 uur wiskunde
- 1 uur geschiedenis
- pauze
- 1 uur aardrijkskunde
- 1 uur Engels

Na geschiedenis lopen Sofia en ik naar buiten. We gaan altijd buiten op een bankje in een park zitten, omdat het daar zo rustig en maar 2 minuten lopen is. Onderweg naar het park zien we Courtney lopen. Ze schreeuwt weer tegen haar vriendinnen hoe veel zin ze heeft in het concert van vanavond en hoe ze er voor zal zorgen dat zij en Shawn Mendes op een date zullen gaan en voor altijd bij elkaar zullen zijn. Ik vraag me af of ze oprecht niet door heeft dat dit onmogelijk is aangezien ze het er zo vaak over heeft hoe veel fans hij heeft en hoe bekent hij is.

We lopen met een boogje om haar heen en kijken haar niet aan. Gelukkig heeft ze niet door dat we langs lopen en kunnen we zo doorlopen. De rest van de dag gaat eigenlijk heel snel voorbij, tot dat we bij Engels aankomen. Ik ben blij dat het bijna weekend is en Sofia en ik naar Amsterdam kunnen, maar ik ben tegelijkertijd bang dat ik de toets slecht zal maken. Ik loop het lokaal in en wil net op mijn plek gaan zitten als ik zie dat Brandon er al zit. Ik kijk hem geïrriteerd aan en ga achter in de klas zitten. Ik pak zenuwachtig mijn spullen en begin aan de toets.

De toets ging best goed, ik denk dat het wel een voldoende is. Het is 13:25 en ik loop snel naar mijn kluisje en zie dat Sofia al bij haar kluisje staat. "Hi! Eindelijk weekend!!" Zegt ze vrolijk. Ik lach naar haar en ik pak snel mijn spullen. We lopen de school uit, pakken onze fietsen en rijden richting het treinstation, om via daar naar Amsterdam te gaan.

-

Hi! Dit keer een iets langer hoofdstuk. Volgend hoofdstuk komt zo snel mogelijk! Fijne dag nog❤️

Love, me

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 12, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

See you soon (S.M)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu