5.

6 1 0
                                    

Als we net bij school aankomen en we nog bij de fietsenstalling staan gaat de bel al. Ik zet snel mijn fiets neer. Ik voel dat ik heb gezweten omdat we zo snel moesten fietsen. Ik zet mijn fiets op slot en dan tikt Sofia me in een keer tegen mijn arm aan. "Psst, Leah, kijk eens wie er aan komt lopen". Ik kijk om en zie Courtney en Brandon aan komen lopen. Courtney is het populairste meisje op school. We waren vroeger met z'n 3e, Courtney, Sofia en ik, beste vriendinnen. Op een dag mocht ze bij de 'populaire' kinderen zitten en sinds dien heeft ze een haat naar ons. Helaas zit ze net zoals mij bij de cheerleaders van de school. Ze praat nooit tegen me, maar als ze me tegen me praat dan zijn het altijd gemene woorden die uit haar mond komen.

Ook aanbid iedere jongen haar en wordt ze voor ieder feestje uitgenodigd. Ze doet altijd heel gemeen tegen iedereen die niet doet wat zij wilt. Ze heeft sinds een paar dagen net met Brandon. Brandon is de populairste jongen van de school. Hij zit in de baseball groep van de school en heeft al een hoop vriendinnetjes gehad. Hij kan heel aardig zijn, maar als hij met Courtney is dan is hij net zoals Courtney zelf heel gemeen.

Ik zie dat Courtney steeds dichterbij komt en wat tegen ons begint te zeggen. "Hallo meiden, zojuist de Tour de France gefietst? Jullie kunnen zo te zien wel een douche gebruiken!". Zij, Brandon en wat vriendinnen die achter haar lopen beginnen te lachen. Ze lopen verder naar binnen en ik zie dat Sofia ze geïrriteerd na kijkt. Ik doe snel mijn jasje weer aan en loop samen met Sofi snel naar binnen. "Ze kunnen ook nooit een keer aardig doen. Wat stom dat ze vandaag ook naar Amsterdam gaat, ik hoop dat we ze niet tegen komen!" "Wat?!" Zeg ik. "Had je het nog niet gehoord. Courtney en haar vriendinnen gaan vandaag ook naar Amsterdam! Ze gaan naar het concert van een of andere Shawn Mendes die vanavond in de ziggo dome optreden". Ik hoop heel erg dat ik ze vanmiddag niet tegen kom.

-

Hello,
Ik hoop dat jullie het weer een leuk deel vonden. Als jullie nog suggesties hebben weest vrij om ze te delen!
Ik zal proberen zo snel mogelijk weer verder te schrijven! Fijne dag nog!

Love, me

See you soon (S.M)On viuen les histories. Descobreix ara