33.0

1.3K 64 9
                                    

We zijn inmiddels terug thuis. De jongens zitten te zwemmen en ik zit wat fruit te snijden. Ik schrik als ik handen op mijn heupen voel. 'Schoonheid.' Zegt Faisal hees en druk een kus in mijn nek. Zijn lichaam schuurt hij tegen het mijne aan. 'Wat denk je ervan om vandaag mijn familie te ontmoeten? Mijn zussen enzo.' Vraagt hij. 'Dat is onverwacht.' Lach ik. 'Beetje wel, maar werd net geappt dat ze naar de kermis gaan vanavond. Dacht misschien wil je mee. Lijkt me gezellig. Ze gaan met hun kids en maybe wil je ze ontmoeten.' 'Ik wil wel, maar je weet hoe ik ben met praten.' Zeg ik onzeker. 'Ik regel alles. Ik blijf de hele tijd bij je en zorg dat het niet ongemakkelijk word.' Zegt hij vastbesloten. Lachend draai ik me om. 'Je wil het graag he.' Zeg ik. 'Heel graag.' Zegt hij met een pruillip en pakt mijn handen vast. 'Is goed.' Zeg ik. 'Yes! Het wordt top!' Zegt hij enthousiast en drukt zijn lippen kort op die van mij. 'Mijn fucking fiancé.' Zegt hij blij en doet zijn armen weer om me heen. 'Laat me nou maar dit snijden, ik heb trek.' Lach ik. 'Is goed wifey van me.' Zegt hij en rent naar buiten. Ik kijk erheen en zie hem met een salto in het water springen. Ik moet lachen en snijd verder. Ik hoor opeens een luid geluid door de speakers gaan en zie de drie sukkels dansen. Het is een ouderwets Marokkaans liedje en ook ik kan het niet laten om mee te dansen.

'Wat een vrouw.' Zegt Ibrahim kwijlend tegen zijn mobiel. 'Scan, scan.' Zegt hij tegen Faisal. 'Overdreven die haren zo man. Faka is ze vogel ofzo?' Lacht hij. 'Nee jonge dit is tering sexy.' Zegt Ibrahim lachend. 'Laat eens zien. Lekker lichaam, overdreven haar en faka met die barbiekop dan. Kilo schmink erop jonge.' Lacht Ouassim. 'Houd je bek man. Ze is fucking lekker.' Zegt Ibrahim en duwt Ouassim weg. Ik moet om ze lachen en lees verder in mijn boek.

Ik draag een beige pantalon met een witte blouse met wat details. Ik vind het op zich wel leuk staan. 'Is dit te kort?' Vraag ik en draai me om. Het blousje komt tot net over mijn kont, maar niet erg ver eronder. 'Dit is goed schatje. Maak je geen druk. Je ziet er geweldig uit.' Zegt Faisal kwijlend. Ik draai me snel om. Waarom vergeet ik steeds dat hij een jongen is? Ik negeer wat hij zegt en loop terug de badkamer in. Ik doe wat lichte make-up en verberg mijn onzuiverheden. Ik doe wat lipgloss op en doe wat sieraden om. Niet overdreven, alleen een simpele armband en ketting. Ik loop de kamer in en twijfel of ik mijn nagels moet lakken. 'Zal ik mijn nagels lakken?' Vraag ik twijfelend. 'Nee jonge wtf. Wie geeft daarom?' Vraagt Faisal. 'Nee anders denken ze dat ik niet bid.' Denk ik hardop. 'Alsof ze dat gaan denken.' Lacht Faisal. 'Maar misschien denken ze anders dat ik simpel ben.' Twijfel ik. 'Maak je niet zo druk.' Lacht Faisal en komt voor me staan. 'Je ziet er goed uit nerd. Niet zo onzeker.' Zegt hij en strijkt een pluk haren achter mijn oor. 'Ieuw niet doen.' Zeg ik en doe mijn haar goed. 'Het is schattig.' Zegt hij. 'Nee lelijke flapoor.' Zeg ik. 'Je bent een weirdo. Pak je tas en dan gaan we.' Zegt hij. 'Goed? Ja of nee?' Vraag ik en draai een rondje voor de spiegel. 'Ja jonge.' Zucht Faisal. 'Maar welke tas?' Vraag ik. 'Ik zie je beneden, over maximaal vijf minuten. Schiet op.' Zucht hij en loopt weg. Ik moet lachen en kijk twijfelend naar de verschillende tassen.

Ik zie zijn zussen verderop staan met een paar kinderen. Twee meisjes die ik niet ken en Leena. Ook zie ik er een klein jongetje bij staan. Hij is nog heel erg klein en kan volgens mij nog maar net staan. Zijn zussen dragen beide een hoofddoek en zijn erg mooi. Ik begin me heel erg nerveus te voelen en durf niet eens meer te gaan. Ik word mee getrokken door Faisal die me meteen voorstelt. 'Nou dit is de dame over wie ik zoveel verteld hebt, mijn inmiddels verloofde, Nora. Nora dit zijn Khadija en Saloua. De kids, Leena ken je al, Celine, Doha en kleine Ashraf.' Ik wil wat zeggen, maar word al snel in een knuffel getrokken door zijn zus. 'Zo leuk om je eindelijk te ontmoeten.' Zegt Khadija blij. 'We hebben zoveel leuks over je gehoord. Je bent nog mooier dan op de foto's Ma Sha Allah.' Zegt Saloua lief. 'Dank je.' Zeg ik onzeker. 'Kom dan gaan we daarin.' Zegt Celine dan tegen Doha. 'Mama mogen we daarin?' Vraagt Doha. 'Ja laten we dat doen. Nu mogen jullie wel.' Zegt Khadija en met ze alle lopen we erheen. 'Gaan jullie maar. Wij blijven met de kleine.' Zegt Faisal dan. 'Nee weet je hoe hard dat ding gaat.' Lacht Khadija. Ik moet lachen. 'Kom nou.' Lacht Saloua en trekt haar zus mee. Ik moet lachen en kijk dan naar Faisal die Ashraf optilt. Ik glimlach naar hem. 'Hij is zo schattig Ma Sha Allah.' Zeg ik en kijk hem aan. 'Mama.' Zegt Ashraf en begint te huilen. 'Mama komt zo. Kijk mama daar.' Zegt Faisal snel en wijst naar zijn zus verderop. Ashraf blijft huilen. 'Laat mij eens proberen.' Zeg ik en neem hem over. Ik sus hem stil en hij knuffelt me. Met een grote glimlach kijk ik naar Faisal. 'Wat een vrouw.' Zegt hij verliefd. Ik moet lachen en geniet van Ashraf. Hij is zo schattig en lief. Hij ruikt ook zo lekker nog naar baby.

De rest van de avond heb ik Ashraf vastgehouden. Hij vond me echt lief. Ik ben gewoon verliefd op hem geworden. Echt een toetie. 'Dus hoe vond je het?' Vraagt Faisal als we naar huis rijden en kijkt me goed aan. 'Het was zo gezellig en helemaal niet awkward ofzo. Je hebt zulke lieve zussen.' Zeg ik oprecht blij. 'Ben blij dat je ze mag. Andersom ook tho. Khadija appte me net, je bent geweldig zeggen ze.' Zegt hij en streelt mijn wang. Ik glimlach breed. 'Ik hou van je schoonheid. Je bent inderdaad geweldig.' Zegt hij. Ik voel mijn wangen rood worden en moet lachen. 'Die Ashraf was zo een toetie. Had hem bijna opgegeten.' Zeg ik. 'Hij is geweldig he. Wollah favo kind aller tijden. Tot die van ons komt tho.' Zegt hij met een grote grijns. Ik moet lachen. 'Hij vond je wel echt geweldig. Hij bleef maar niet van je af. Werd wel wat jaloers moet ik zeggen.' Zegt hij. Beide moeten we lachen. 'Kan niet wachten tot je ons kindje vasthebt.' Zegt hij en kijkt me kort heel verliefd aan. 'Ik ook niet eigenlijk. Babyfever I guess.' Lach ik. 'Gelukkig maar.' Zegt hij lachend.

Life Of A Nerd {voltooid}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن