•8. Kapitola•

57 21 2
                                    

,,Teraz mi povedz do očí, že ma nemiluješ, že chodíš s tým psom."
,,Elliot!," zahriakla som ju.
,,Povedz to a dám ti pokoj, ak to nepovieš vynahradím ti všetko."
Moje srdce nechcelo prestať byť, tie jej krásne modré oči a nádej v očiach, bolelo ma srdce pri spomienke, že ju opustím pre jej dobro.
,,Neviem."
Neviem bolo jediné, čo som jej dokázala povedať.
,,Nevieš?!"
,,Všetko je iné, sama neviem na čom som."
,,Zbohom Ema," so slzami v očiach odchádzala Elliot.
,,Nechoď... Prosím ostaň. Otoč sa. Milujem ťa..."
Moje srdce kričalo, ale hlas a nohy ma opustili, ostala som stáť na mieste. Pozerala som na ňu, ako štartuje auto a odchádza. Ach som hlúpa mohla som ju zastaviť, ale neurobila som to. Ostala som tam sama stáť, v tom som počula nejaké zvuky, bol to on.

Elliot
Chcela som sa otočiť, vrátiť sa k nej a zobrať ju do tepla, aby neprechladla povedať jej, ako veľmi ju milujem, ale v tom som zbadala v diaľke toho psa Matta, ako ju berie do svojho auta. Naštartovala som auto a odišla som. Pustila som rádio a akurát išla nejaká smutná pesnička, dala som hlas a nevedela som zastaviť plač. Krúžila som sa po meste aj 100 krát, aby som mohla rozmýšlať. Zastavila som na jednej výhliadke, bolo tam krásne a hlavne tam bol pokoj a výhľad na mesto.

O týžden neskôr

Elliot
,,Ahoj zlato," pozdravila sa mi Shania.
,,Ahoj čo tu chceš?"
,,Aká nepríjemná hneď z rána."
,,Nemám náladu, povedz čo chceš a vypadni," oznámila som jej otráveným hlasom.
Tak moc mi chýbala Ema, ešte nikdy mi tak nikto nechýbal. Jej oči a úsmev boli pre mňa všetko, poznali sme sa krátko, ale zamilovala som do nej tak rýchlo a viem, že aj ona sa zamilovala do mňa.
,,Ell?," pred očami mi zamávala Shania.
,,Čo je?"
,,Chcela by som platiť," povedala mi a vytahovala peniaze z peňaženky. Keď odišla vytočila som Emine číslo, zdvihla hneď na prvé zazvonenie.
,,Ahoj Em," ozvala som sa jej.
,,Ahoj Elliot," odpovedala milo.
,,Chcela som vedieť ako sa máš," hovorila som jej nervózne, ale bola som štastná, že ju zas počujem.
,,Mám sa fajn, ako sa máš ty?"
,,Celkom to újde," zasmiali sme sa obidve naraz.
Volali sme spolu ešte nejakú hodinku a potom sme sa rozlúčili. Dnes mám byť v robote ešte do piatej, som zvedavá či si príde niečo kúpiť.

Ema
Dovolali sme a Elliot iba ticho poznamenala:,,Dúfam, že prídeš do obchodu."
Za pár dní sme sa s Mattom dali dokopy, ale nie s lásky. Neľúbila som ho, bola som s ním iba preto, lebo mi pomohol s Elliot. Bol mi na blízku a nejako sme sa rozhodli, že spolu budeme chodiť.

O týždeň neskôr
Rozhodla som sa ísť do obchodu, kde robí Elliot. Potrebujem ju vidieť, aspoň na maličký kúsok, lebo sa zbláznim. Vošla som do obchodu, stála tam tak zmätene, keď ma videla zažiarila od šťastia.
,,Ema! Čo tu robíš?" pýta sa ma osoba, ktorú milujem.
,,Ja-ja-ja som prišla nakúpiť," odpovedala som jej neisto.
,,Chápem," povedala mi to zo smutným hlasom.
Stáli sme oproti sebe, pozerali sme si priamo do očí. Vnímala som ju, akoby tam nebol nikto iný. Jej oči, do ktorých som sa zamilovala na prvý krát, boli plné nádeji a šťastia. Milovala som jej oči, úsmev aj hlas. Milovali ste už niekoho tak veľmi? Ja áno. Pohľad na ňu ma nikdy nenudil, milovať ju bola pre mňa česť aj, keď o tom nevedela, že ju milujem. Raz som bola zamilovaná aj do Matta, ale všetko pokazil a stretla som ju. S ňou to bolo iné a také príťažlivé, proste iné. Jeho som milovala, ale nie tak vážne, prišlo mi to akoby sa mi iba páčil a nebolo to také ako teraz s ňou. Milujem ju viac než si to môžem priznať. V tom ma zo snívania prebrala Elliot.
,,Si v poriadku Ema?" pýta sa Elliot.
,,Som, ale prepáč musím ísť."
Vyšla som z obchodu ani neviem ako. Nohy ma viedli k Mattovi, keď som vošla dnu zbadala som ho s inou.
,,Takto som to nechcel urobiť," ticho poznamenal Matt, ,,nebudeme pokračovať Matthew." ,,Veľmi som sa snažila," kývala som hlavou, ,,ale nemá to zmysel."
Rozbehla som sa so slzami v očiach do svojej izby. V izbe boli Hanna a Emily.
,,Zlatko čo sa deje?" pýta sa nesmelo Hanna.
,,Išla som do obchodu, chcela som ju vidieť," premohla som sa odpovedať Hanne, ,,potom som šla za Mattom, ale on tam bol s inou," rozplakala som sa, ,,ja už nevládzem."

Ahojte! Prepáčte, že dlho nevyšla časť, ale mala som nejaké problémy a dúfam, že sa Vám táto časť bude páčiť... kľudne mi napíšte čo si o tom myslíte a chcem sa poďakovať všetkým, ktorý to čítajú a ktorým sa to páči... moc Vám ďakujem, ❤️ znamená to pre mňa veľa☺️

The reason for love (SK)Where stories live. Discover now