Cea mai mare greseala

451 21 1
                                    

L: Nu iti acord atentie...pentru ca...eu nu pot iubi un om cu forta. imi ridic capul de pe genunchi spunandui si il vad cum vine cu viteza spre mine si ma ia de par.
Eu: Ce ai zis? eram atat de nervos la spusele lui Lee
L: Vezi de-asta nici nu mai reacționez. As fi incercat sa te iubesc daca nu ai fi fost atat de violent. spune aceasta cu lacrimi in ochi
Eu: Lasă că vorbim noi maine. Acum hai la somn. ma duc in camera mea sa ma schimb si din cauza alcoolului am cazut de atunci nu-mi
mai aduc nimic aminte.

Perspectiva lui Lee

Eram atat de speriată dupa ce mia facut Seung incat la plecarea lui din camera mea am inceput sa plâng si sa ma trag de păr. Dintr-o data am auzit o bubuitura. Am fugit repede pe hol sa vad ce se intampla. Nu am văzut nimic m-am dus in camera lui Seung. Am batut la usa si nu am auzit niciun "intra" asa ca am intrat val vartej. Cand am vazut ca Seung a căzut jos, o lacrima mi sa scurs pe obraz. M-am dus repede langa el sa vad daca mai avea puls, dar din fericire avea. L-am tarait pana in pat, dupa care m-am dus pana la bucatarie si am luat un prosop l-am udat si m-am dus cu el la Seung. I l-am pus pe frunte si ma uitam la el să sa vad daca isi revine. M-am dus iar la bucatarie si am luat un castronel cu apa si am venit la el. Am luat in mana putina apa si i-am pus pe fata. Am lăsat castrnoul jos si dupa l-am mângâiat pe fata avea fata atat de fina. As fi vrut sa te iubesc Seung dar nu pot. Mai ales că m-ai si rănit. Uneori cand nu esti acasa imi venea să mă arunc de pe balcon sau sa ma spanzur. Dacă ai sti Seung prin ce trec cand tu ma bati. Simnt atata durere pe pielea mea. Nu sunt geloasă chiar de loc cand vi cu alte fete in casa. As vrea si eu sa am o viata normala sa am langa mine pe cineva pe care il iubesc. 

Perspectiva lui Seung

Nu stiu ce să sa intamplat cu mine. Dar tot ce stiu era ca Lee era langa mine. Chiar nu imi vine sa cred ca ea nu ma lasat jos. După tot ce i-am facut. Imi pare foarte rau.

L: Nu as vrea sa te ranesc la fel cum o faci tu cu mine. Dar sincer odata am avut o tentativa de ă ma omorî daca nu era Mya langa mine nu mai trăiam cosmarul asta nu mai aveam atatea rani si tu ti-ai fi trăit viata cu persoana pe care o iubesti. Nu stiu de ce nu ma lasat sa ma omor atunci. Ai fi fost si tu mai fericit. Nu ți-ai mai bate capul cu mine. Stiu ca sunt o povară pe viata ta. Dar dacă vrei sa scapi de mine te rog lasă-mă sa plec sau sa ma omor.
Eu: Promit că nu iti voi mai face rau. După ce am spus asta am deschis ochii si am vazut ca fata nu mai era langa mine. Lee! Unde ai plecat. ma ridic din pat tinandu-ma de cap si m-am dus sa vad unde este Lee. M.am dus in camera ei si am văzut-o ca era intr-un colt al camerei ghemuita cu capu pe genunchi si plângea, nici bine nu ma apropri de ea si aceasta imi spune si se fereste sa nu dau in ea.
L: Daca ai venit te rog sa țipi numai să nu dau in mine. spune in timp ce plângea.
Eu: Lee promit că nu am sa mai dau in tine. ma ridic de jos si ma aduc sa deschid becu'.
L: De ce l-ai aprins. spune in timp ce isi acoperă fata.
Eu: Nu iti fie frica doar vreau sa vorbim. si ma uit la fata eu si am rămas uimit si imi era si milă de ea.
L: Ce este? Stiu ce este. Stinge becu' stiu ca te-ai speriat de fata mea. spuse cu lacrimi in ochi si isi acoperă fata cu mâinile.
Eu: Lee cine ți-a facut asta?
L: Acum mai faci si pe nestiutorul!?!
Eu: Vorbesc serios! Nu imi aduc aminte din cauza alcoolului. Acum iti promit ca nu mai sunt beat m-am trezit dupa ce mi-ai dat cu apa pe fata. Să sti ca imi pare foarte rau daca ti-am facut eu asta.
L: Acum vi si iti ce-ți scuze!
Eu: Sincer nu am stiut cât timp am fost sub influența alcoolului. Imi cer miiiiiiii de scuze.
L: Nu-i nimic te iert.
Eu: Ceeeee??
L: Ce, ce? Te rog dacă te-ai enervat nu da in mine. Sunt traumatizată.
Eu: Nu voi mai da in tine. PROMIT. Dar am spus asta pentru că eram uimit ca mai iertat asa de repede. Eu in locul tău mas fi luat la bătaie.
L: Nu sunt genul de persoana sa fac acelasi lucru ca cealalta persoana.
Eu: Imi pare rau. Stai aici pana vin eu. Mă duc până la bucatarie sa iau o pungă cu gheață si i-am dat o Liei.
L: Multumesc.
Eu: Nu ai pentru ce eu sunt cel vinovat. si o vad  pe Lee cum ma ia in brate. eram atat de fericit pentru gestul ei.
L: Acum poti sa pleci? Vreau să mă culc.
Eu: Nu voi sta aici si voi dormi cu tine, te voi pazi.
L: B....bi.....bine.

Perspectiva lui Lee

Nu imi vine sa cred ca isi cerea iertare ca ma rănit. Si acum mai vrea sa să doarmă si cu mine. Eram surprinsă de gestul lui asa ca m.am dus in pat si el a venit după mine. După ce am stins becul am simtit cum doua mini imi înconjoară talia. Acesta era Seung.

Sg: Noapte buna, prințesa mea. spune si ma pupa pe obraz.
Eu: Noapte buna si tie.
Nu imi venea sa cred ca corpul lui imi ofera atata căldura si ma simțeam atat de protejată. Dar nu puteam sa ma îndrăgostesc. Eu nu il iubesc pe el. El ma raneste si o va face în continuare.

După patru zile.

Perspectiva lui Seung

In seara asta voi iesi dinou cu băieții in club. L-am astepta pe Jay in fata agentiei. După ce a venit Jay am plecat spre club.

După 4 ore
Perspectiva lui Lee

Nu sa intors încă acasă. Sigur este in club, asta înseamnă că iar se va îmbăta si ma va rani. Nu mai suport asta asa ca daca o sa dea in mine am sa dau si eu in el.

Sg: Lee am venit acasă. spune acesta in timp ce tranteste usa si se balanganea. Unde esti?
Eu: In camera mea. Spun in timp ce stăteam ghemuita pentru ca stiam ca este violent cand se îmbăta.
Sg: Du-te dracu de tarfa!!! De ce nu vi sa iti întâmpini sotul? Lasă că vin eu la tine!!

Eram atat de speriată in cat am vrut să încui usa dar in acel moment a intrat in camera.
Sg: Unde crezi ca pleci?
Eu: Nicăieri!
Sg: Cum nicăieri? Atunci de ce ai venit spre usa? se apropie de mine și îmi da o palma de cad pe jos.
Eu: Te rog Seung!!! Ai promis ca nu vei mai da in mine.
Sg: Daca vreau eu nu mai dau. Eu nu am promis asa ceva.
Eu: Dar..si nu mai stau mult pe gânduri si ma ridic brusc de jos si ii dau o palmă peste fata.
Sg: Cum??? Cum indraznesti?
Eu: Uite asta simt eu de la tine Seung!!! Asta simt! Durere dupa durere si iarăși Durere!!! M-am săturat de atata durere. Înțelegema sunt si eu om, nu sunt animal!!! Si in timpul ala ii mai dau o palmă.
Sg: Ce faci? Nu mai da!!! si ma împinge de cad jos.
Eu: A te doare??? Asta este putin pentru tine!!!! Dar tu cand ma dădeai cu capul de pereti? Când imi Dădeai cu pumnii si cu picioarele in mine? Asta este durere, nu ce ai primit tu acum!!!
Sg: Cum in draznesti sa dai in sotul tau?
Eu: Uite asa simplu Seung!!!Uite asa simplu! Cum nici pe tine nu te doare sufletul când dai in mine, nici pe mine nu ma doare sufletul când dau in tine. Si sa nu mai indraznesi sa spui  ca esti sotul meu!! UN sot nu isi bate soția, nu o umileste in asa hal!!
Sg: Lasă că ai să vezi tu umilire si suferinta.

Si in acel moment Seung a inceput sa dea in mine cu cea mai mare bestialitate. A început să mă tragă de par, sa imi dea cu pumnii în cap si ce imi aduc eu aminte este ca ma împins tare si am venit cu capul de colțul biroului.

Perspectiva lui Seung
L: Uite asa simplu Seung!!!Uite asa simplu! Cum nici pe tine nu te doare sufletul când dai in mine nici pe mine nu ma doare sufletul când dau in tine. Si sa nu indraznesti sa mai spui ca esti sotul meu!! UN sot nu isi bate soția nu o umileste in asa hal!!
Eu: Lasă că ai sa vezi tu umilire si suferinta.

Si in acel moment am inceput sa dau in ea cu cea mai mare bestialitate. Am inceput sa o trag de păr si sa ii dau cu pumnii în cap. Am împins cu toata puterea mea si a căzut cu capul de birou. Am crezut ca se preface cand am vazut ca nu se mai ridica. Asa ca am lăsat-o acolo si am plecat pana la baie să mă spăl pe fata si sa imi revin. După ce m-am intors de la baie am vazut ca Lee zăcea într-o balta de sange. Am venit repede la ea si am incercat sa o trezesc. Dar m-am speriat asa de tare in cat am inceput sa plâng si sa imi dau cu pumnii în cap.

Perspectiva lui Lee
M-am trezit cu o durere imensa de cap. Cand am deschis ochii l-am văzut pe Seung langa mine. Ma tinea de mana foarte strâns si stătea cu capu pe pat. Cred ca adormise. Asa ca am decis sa il strâng si eu de pana ca poate asa se va trezi. L-am strâns si eu de mana si acesta tresare. Cand si-a ridicat capul de pe pat ma uitam la fața lui. Eram socata. Nu imi venea să sa cred ca Seung a plâns.
Sg: Lee! Esti bine?
Eu: Da sunt bine.
Sg: Ce fericit sunt ca ți-ai revenit! si acesta imi da un mic sărut pe obraz.
Eu: Ce sa intamplat? De ce ai plâns?
Sg: Imi pare rau! si incepe sa plângă.
Eu:Nu-i nimic.

Realitate sau doar un vis? VOL IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum