"De ce nu imi acorzi atentie?"

780 30 2
                                    

Ma numesc Kim Lee si am 21 de ani si viata mea a devenit un coșmar acum o lună. Asa arat eu:

In urma cu o luna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In urma cu o luna

M (mama): ori faci asta ori te vei prostitua la fel ca sora ta!!
Eu: Nu ma poti obliga sa fac asta!
M: TU SA TACI SI SA NU TE MAI RASTESTI LA MINE. si in acel timp imi da o palmă si ma darama.
Eu: O sa regreti mult pentru asta, ai sa vezi Tu!! !O sa vi in genunchi la mine. Spun eu in timp ce ma ridicam de jos, ma duc spre mama arătând cu degetul spre ea.
M: TU nu o sa ajungi niciodata bine. O sa ajungi bine doar daca te vei căsători cu patronul agentiei cu care colaborez eu. Daca nu vei face asta te ve prostitua.
Eu: TU ca mama nu iti poti obliga copilul sa faca ceea ce nu vrea!!!!spun in timp ce o lacrima isi face aparitia pe obrazul meu rosu.
M: Uite că o voi face!!!Maine te vei duce cu Park Seung si iti vei alege rochia pentru nunta, doar daca nu vrei sa te proatituezi. spune aceasta si incepe sa rada patetic.

Perspectiva lui Kim Lee

Cum poate sa imi faca asta? Nu ii este milă de copilul ei? Daca mi se va intampla ceva? Nu isi va face grij? Dar ce stau eu sa imi bat capu cu persoana care vrea sa scape cât mai repede de mine.

Perspectiva mamei

Daca va accepta sa se prostituezd voi lua o grămadă de bani pe ea, iar daca va accepta sa se căsătorească cu Park Seung, imi va creste profitul afacerii. După ce se va căsătorii nu ma va mai interesa de ea.

Perspectiva lui Park Seung

Mâine voi astepta raspunsul asociatiei mele. Categoric Lee a ales sa se căsătorească cu mine. Sigur nu ar fi vrut sa se prostitueze.
Am iesit din casa si suna telefonul.

Convorbire telefonică

M: Maine la ora 10:00 poti veni sa iei fata.
Eu: Pana la urma a ales căsătoria?
M: Ce avea in cotro?
Eu: Mâine dimineata sa fie gata ca voi veni sa o iau.
M: nu iti fa grij va fi gata.

Convorbire telefonică închisă

A doua zi:

Perspectiva lui Lee

Era deja dimineata. Mă trezisem. Am decis sa mai stau in pat. După cinci minute am ațipit. Am auzit usa trantindu-se cu putere de perete asa ca nu am băgat de seama. Am văzut că nu se mai auzea nicio miscare am ațipit la loc. Dintr-o data am fost sculata de catre mama
Ea ma trăsese de par danduma jos din pat.

Realitate sau doar un vis? VOL IWhere stories live. Discover now