11.Bölüm

157K 5.1K 2.7K
                                    

AŔKADAŞLAR 9.BÖLÜMDE SÜREKLİ SIKINTI ÇIKIYOR. KENDİ KENDİNE YAYIMDAN KALKIYOR. O YÜZDEN HERHANGİ BİR ŞEY OLUR DA BEN FARK EDEMEZSEM YORUM ATARAK BANA BİLDİREBİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER ❤

"Ne yorulması karıcığım daha gece yeni başlıyor." koltuğa kendini bırakmış olan Tamay duyduğu cümle ile gözlerini hızla araladı. Karşısında duran piç gülüşlü Ekin'e kaşlarını çatarak bakıyordu. Bu adamın demek istediği şey gerçekten o şey miydi? Yok canııım.. Gerçek bir evlilik değil ki bu. Ama bu da Ekin yani! Güven olur mu ona? Zorla yutkunup koltukta oturur pozisyona geldi.

"Ay ne saçmalıyorsun yine ya? Saçma sapan konuşma." karısına yaklaşan genç adam şaka yapıyor da olsa istemsizce sıcak bastığını hissediyordu. Genç kadının göğsünün arasındaki yılan dövmesinin devamını merak ettiği kadar başka bir şeyi merak etmemişti şimdiye kadar. Elbisesinin fermuarını çekerken dövmenin bir kısmının da sırtına ulaştığını görmüştü fakat orası da çok küçük bir kısımdı. Daha fazla oturamayan Tamay yerinden kalkıp Ekin'in üzerine gelmesine izin vermedi. Aralarında birkaç santim kalmış olan ikili burun buruna gelince genç adam sertçe yutkundu. Zaten haftalardır bir ilişkiye girmemiş olmanın verdiği ağırlık varken bu kadının kendisine bu kadar yakın olması iyi değildi. Burnuna dolan parfüm kokusu genç kadının görüntüsüyle birleşince dayanılmaz bir hal alıyor üstelik utansa da inadına gözlerinin içine bakması Ekin'i daha çok etkiliyordu.

Kocasının gözlerinin dudaklarına kaydığını gören Tamay dudaklarının kuruduğunu hissederek onları ıslattığında aslında Ekin'e yaptığı şeyin farkında değildi. Karşısındaki kadının dolgun dudakları kendisini öpmeye zorlasa da genç kadının konuşmasıyla zihnini toparlayıp tekrar gözlerini buluşturdu.

Genç adamın koyulaşmış mavi gözleri Tamay'ın kalbinin hızlanmasına neden olsa da bunu belli etmeden konuşmaya çalıştı. "Unutma ki Ekinciğim bu sahte bir evlilik. Ben unutmuyorum da sen unuttuysan diye hatırlatayım dedim. Senin kafanda kurduğun o gece asla yaşanmayacak." genç adamın bozulan yüzüyle keyiflenirken yere eğilip ayakkabılarını aldıktan sonra konuşmasını tamamladı. "İyi geceler." adeta bir zafer kazanmışçasına merdivenlerden çıkan genç kızın arkasından baktı Ekin. Aslında sinirlenmemiş sadece bozulmuştu. İlk defa bir kadın tarafından reddediliyordu. Onun arkasından merdivenlere ilerlerken dalga geçmeyi ise ihmal etmedi.

"Bu sana ilk ve son teklifimdi karıcığım. Şansını kaybettin." kapısının önüne gitmiş olan Tamay anahtarla kapıyı açtıktan sonra Ekin'e sert bir bakış atıp içeri girdi.

"Şansını kaybettinmiş. Kendini beğenmiş pislik. Hayır yani ne kaybetmiş olabilirim seni reddederek?" cümlesini tamamladıktan sonra aklına Ekin'in havlulu halinin gelmesiyle duraksadı. Daha sonra düşündüğü şeyden utanarak kendisine kızmaya başladı.

"Of ne düşünüyorum ben Allah aşkına? Bunun yanında dura dura buna benzedim! Pis sapık."

Odasına giren genç adam kıyafetlerini değiştirirken aynadan vücudunu inceleyip eliyle sakallarını düzeltti. Genç kadının kendisini reddetme sebebini arıyor fakat bulamıyordu.

"Sorun bende değil onda. Yoksa beni reddedecek kız daha doğmadı! O gece asla yaşanmayacakmış! Ben de Ekin Tekindağ isem, seni Ekin beni öp diye yalvartacağım kızım." Yatağa kendini attıktan sonra ışığı kapatmak için elini komodine attığında gördüğü şey ile duraksadı. Genç kadının siyah tokası komodinin üzerinde duruyordu. Tokayı parmaklarının arasına alıp inceledi. Daha sonra odaya sinmiş olan kokunun tokaya da sinmiş olabileceğini düşünerek burnuna götürdü.

"Yok artık be! Bir kadının kokusu nasıl olur da her yere sinebilir? Biz parfüm sıkarız 1 saat dayanmaz uçar, kadının tokasında bile kokuyor." tokayı tekrar komodinin üzerine koyup arkasını döndü. Gerçekten yorulduğunu hissedebiliyordu. Gözlerini kapatıp evli bir adam olarak geçireceği ilk gecenin uykusuna kendini bıraktı. Bir gün evleneceğini düşünse bile gerdek gecesinde yalnız yatacağı aklının ucundan geçmezdi fakat şu an yanında kadınlığa dair hiçbir şey yer almıyordu. Tamay'ın tokası ve kokusu haricinde...

SUSPUS (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 1-Where stories live. Discover now