Κεφαλαιο 9

16 3 0
                                    

Ξυπνάω το πρωί στο δωμάτιο μου έχοντας στο μυαλό μου την υπέροχη χθεσινή βραδιά. Ήταν απλά μαγευτικά. Αφου κάνω τα απαραίτητα παίρνω τηλεφωνο την Αγγελική και της λέω να συναντηθούμε για να της πω τι συμβαίνει. Η Εύα εχει πάει εκδρομή με τους γονείς της σήμερα όποτε δεν θα είναι εδώ να της τα πω.

Αφού χαιρετήσω τους γονείς μου και τον αδερφό μου φευγω από το σπίτι και πάω στη καφετέρια που είχαμε κανονίσει με την Αγγελική. Καθώς περπατάω σκέφτομαι ότι κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά του αδερφού μου τελευταία. Μου φέρεται περίεργα δεν μαλώνουμε όπως συνήθως για τα πάντα και μετά τα βρίσκουμε. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να ανοίξει καυγά. Είναι σαν να θέλει να μου πει κάτι αλλά δεν το κάνει. Μεγάλο μυστήριο αυτό το παιδί! Η εφηβεία θα φταίει μάλλον. Θα του μιλήσω όταν γυρίσω, δεν μπορώ να τον βλέπω μαραζωμένο!

Φτάνω στο μαγαζί και την βλέπω να κάθεται, Εγγλεζα όπως πάντα, στην ώρα της.
Α: έλα μπες κατευθείαν στο ψητό γιατί θέλω και εγώ να σου πω κάτι σημαντικό. Αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρεις.
Ν: τι έγινε; Μην μου πεις, έγινε κάτι με τον παναγιωτη!
Α: Ναι!
Ν: πες τι έγινε τώρα!
Α:πήγα στην τουαλέτα και ένας μου την έπεσε και εκείνη την ώρα μπήκε ο Παναγιώτης! Μη στα πολυλογώ δεν ήθελε και πολύ για να πιαστούν στα χέρια αλλά τελικά ο άλλος έφυγε, και μείναμε μόνοι μας...
~ Flashback ~
Πλευρά συγγραφέα
Π: τι θες ρε φιλε εδώ; Η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται δίνε του.
?: θα μου πεις τι θα κάνω ρε; Κοπέλα σου είναι;
Π: ναι και κανένας δεν της μιλάει εξηγηθήκαμε;
?: sorry φιλε δεν ήξερα πάω.
Π: άντε στο διάολο μαλακα
Α: παναγιωτη τι ήταν αυτό; Τι του είπες του ανθρώπου;
Π: την αλήθεια. Σ'αγάπαω ρε Αγγελική. Τρελενομαι όταν σε κοιτάνε τα αλλα λιγούρια. Σε θέλω μόνο δικιά μου γαμωτο, αλλά κάνω μαλακιες σε όλη μου τη ζωή, από την ημέρα που έμπλεξα με μια κωλοπαρεα και... ποο γαμα το!
Και Αγγελική με Παναγιωτη φιλιουνται και ο χρόνος παγώνει μένουν εκεί αυτή να νιώθει ασφαλής και ταυτόχρονα ελεύθερη στα χέρια του ενώ εκείνος βρήκε τον δάσκαλο του. Πάντως και οι δυο εξαρτιονταν από αυτό το φιλί, από αυτή την αγκαλιά. Είναι και οι δυο πιο ευτυχισμένοι από ποτε.
~ End flashback ~
Ν: πλάκα κάνεις!!!!! Λοιπόν εγώ κουμπαρά δεν το συζητώ! Τι γλυκοοοος!!! Αχ εντάξει έγινε επιτέλους το θαύμα Παναγία μου! Τόσα χρόνια τώρα περιμέναμε αυτή τη στιγμή! Έλα εδώ βρε μπαφιαρ να σε αγκαλιάσω!
Α: πετάω, Νινέτ από τότε πετάω! Και μου ζήτησε να βγούμε όλοι μαζί μια το επόμενο Σαββατοκύριακο να το πουμε και επίσημα.
Ν: μπα πως το έπαθε καλε αυτός και θέλει και επίσημα. Αυτό είναι καλό σημάδι!
Α: μακάρι! Έλα πες μου τα δικα σου τώρα.
Και αρχισα να της διηγούμαι την χθεσινή βραδιά και με κοιτούσε με ενθουσιασμό!
Α: και τώρα δηλαδή τα έχετε;
Ν: δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι κάτι υπέροχο μου συμβαίνει. Δεν ξέρω πως να το πω, αυτό το συναίσθημα το νιώθω μόνο μαζί του, είναι αγάπη αλλά περιέχει και κάτι άλλο...
Α: έρωτας λέγεται.

Στη συνέχεια πήγα σπίτι και αποφασησα να μιλήσω με τον αδερφό μου.

Ν: Ευάγγελε! Έλα λίγο!
Ε: ποο ρε Τάκη τι θες( Νινέτ- Νινετακι-Τάκη... απορώ πως ένα παιδί τρίτης γυμνασίου μπορεί να είναι τόσο χαζό!)
Ν: σου έχω πει ένα εκατομμύριο φορές, ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΕΤΣΙ!!!
Ε:ποοοο ρε καλά ντε. Έλα πες μου τι θες

Εγώ παίρνω το στοργικό βλέμμα της αδερφής και κάθομαι δίπλα του. Εκείνος με κοιταει παραξενεμενος.

Ν: τι έχει συμβεί τελευταία και μου είσαι έτσι μαραζωμενο;
Ε: εεε τι είπες;
Ν: ρωτάω γιατί είσαι μαραζωμενος και αφηρημένος τώρα που το πρόσεξα.
Ε: μου αρέσει ένα κορίτσι από την δευτέρα αλλά δεν ξέρω αν της αρέσω. Είναι καινούρια οποτε δεν μιλάει και πολύ αλλά είναι τόσο γλυκιά, όμορφη, κοκκινιζω όταν την βλέπω!

Αμέσως στο άκουσμα αυτών που μου είπε μου ήρθε ο Αλεξ στο μυαλό... συγκινήθηκα λίγο... καλά πολύ.

Ν: οπα ερωτεύτηκε ο Ευαγγελουκος; Εμ πες το ντε και λέω τι έχει τι έχει. Λοιπόν άκου το κορίτσι λογικά λόγο του καινούριου περιβάλλοντος στο οποίο βρισκεται λογικο είναι να είναι πιο ντροπαλό! Εσυ μην φοβηθείς όμως άρχισε να της μιλάς, να κάνετε παρέα και μην σκας, θα σας έρθει πιο μετά ο έρωτας γιατί κάποιες φορές όταν είσαι πιο μικρός δεν τον καταλαβαίνεις.
Ε: Νινέτ αν εξαιρέσεις τα πειράγματα που μου κανείς είσαι η πιο γαματη αδερφή όλου του κόσμου!

Αφου αγκαλιαστουμε πάει ο καθένας στα δωμάτια του. Βλέπω μήνυμα από Ευα.
Ε: Νινέτ να ξέρεις ότι εσυ και η Αγγελική ήσασταν οι καλύτερες μου φίλες και δεν θα σας ξεχάσω ποτε! Θα σας φάνηκε περίεργο που έφυγα ενώ τώρα δίνουμε πανελλήνιες σε λίγο καιρό.




Αυτά για σήμερα! Επιτέλους η Αγγελική με τον Παναγιωτη τα έφτιαξαν! Ο αδερφός της Νινέτ ερωτεύθηκε και έκανε την Νινέτ να συγκινηθει με τον αδερφό της αλλά και με την περίπτωση της ίδιας. Ομως το ερώτημα είναι τι θέλει να πει η Εύα με αυτό το μήνυμα; Τα λέμε στο επόμενο κεφάλαιο!💖💖💖

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 05, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nerds in loveWhere stories live. Discover now