O poveste noua

24 0 0
                                    

Eu impreuna cu prietena mea cea mai buna ne place poporul asiatic. Ne place sa urmarim seriale si trupe k-pop. Niste persoane au creat un webtoon Cu trupa noastră preferata de k pop.
În timp ce citeam acel webtoon ne.am trezit dintr.o data in lumea aceea.
Fără să stăm pe gânduri ne.am dus sa.l ajutam pe Jin sa.i salveze. Noi stiam unde se afla fiecare si traseul până la ei.
Ne.am grabit sa ajungem la Jin si sa.l rugam sa ne lase sa.l ajutam.
Y/n:-Jin, stiu ca nu ne cunosti si stiu ca pare ciudat, dar te rog lasa.ne sa te ajutam sa.i salvezi. Ii putem salva pe toti. Puteti fi din nou impreuna daca ne lasi sa te ajutam.
J:- De unde sa stiu daca sa am incredere in voi?
Y/n:-Pentru ca stim ca repeți aceiasi zi de mai mult timp. Repeți din nou si din nou acelasi lucru.
J:- Stai...Voi de unde..
Bff:-JIN NU ESTE TIMP!!!
Y/n:-Te rog du.ma repede pe podul din apropierea spitalului. Pe Teo te rog sa o duci la benzinăria de lângă clădirea în construcții iar tu vei merge la motelul de lângă statia de poliție.
J:- Dar de ce trebuie să mergem in toate aceste parti?
Bff:- Iti vom explica pe drum acum hai sa o ducem pe Raluca pe acel pod.
○În mașină○
J:- Imi puteti explica acuma de ce trebuie să ajungem in locurile acelea?
Y/n:-Da, stii ca prietenii tai sunt in pericol. Ei, eu ma voi duce si il voi salva pe Hoseok deoarece v.a leșina pe acel pod iar dupa ma voi duce la Jimin sa.l scot din acel spital in care a fost băgat de nu stiu cat timp de Ai săi.
Bff:- Eu ma voi duce la Namjoon sa.l opresc din a.l bate pe acel nesimțit care ii arunca banii pe jos si incepe sa comenteze la adresa lui. Si ma voi duce după repede pe clădirea în construcții ca sa.l salvez pe Jungkook. El voia sa cada de pe clădire asa ca nu.l voi lasa sa faca acest lucru.
J:- Eu pe cine trebuie să salvez?
Y/n:- Pe Yoongi prima dată din acel motel. El e cel mai important la tine. Trebuie să.l opresti din a da foc la apartament. Iar după sa.l iei pe Taehyung din secția de polițe. De el nu stim nimic sau da dar e ceva vag cum ar fi: cică si.ar fi omorât tatăl dar nu stim inca, dar te rog salvează.l. Apropo m.ai putea ajuta sa.l duc pe Hoseok la tine acasa?
J:-El ar trebui sa meargă la spital nu la mine acasa.
Y/n:- Stiu dar nu va vrea asa ca m.am gândit să.l aducem la tine acasa sa se odihnească.
J:- avem timp să îl aducem la mine acasa?
Bff:- Da la Jungkook Namjoon Yoongi si Taehyung se intampla seara accidentele atunci am avea posibilitatea de a.i opri.

Save me (BTSX READER)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum