Capitolul 15 * (Inceputul partii a IIa)

452 27 4
                                    

Si pot spune ca in sfarsit mi-am gasit locul..Au trecut 5 luni de cand am lasat totul in urma si mi-am reinceput o noua viata..

Acum 5 luni se pare ca totul fusese adevarat,nu visasem,am fugit pana sa fac vraja si am cazut,deaceea nu-mi mai aminteam mare lucru si aveam impresia ca visasem totul.

Cum am ajuns tocmai aici? Pai se pare ca auzeam bine acele voci.

Vrajitoarele m-au gasit,vorbesc de cele din clanul meu,printre care si acea Alice care vorbea cu Emily in seara vrajii.M-au gasit si m-au adus aici in comunitatea lor,am devenit lidera lor dupa cum era scris se pare si acum duc o viata cat de cat mai linistita.Nu am mai auzit nimic de Emily,Eva sau Ryan,dubioasa treaba..

Dar din pacate va fi cazul sa il revad pe Ryan...Sunt obligata chiar,pentru ca maine este consiliul monstrilor,si toti liderii clanurilor de monstrii vor fi prezenti.

In tot acest timp am invatat sa-mi controlez mult mai bine puterile,si pot spune ca m-am imprietenit cu Alice la perfectie.A devenit mana mea dreapta si ma ajuta in toate problemele ce tin de clan.

***

-Alice,adu-mi aminte,de ce trebuie sa merg la nenorocitul ala de consiliu? Nu poti merge tu? Oricum stii aceleasi lucruri ca si mine,ori merg eu ori tu e tot aia sa stii!

-Eh pe naiba! Tu trebuie sa mergi.Si gata.Acum urca! spune plictisita deschizand usa masinii care ma astepta pentru a ma duce la consiliu

-Te urasc! soptesc urcand pe bancheta din spate a masinii

Tot drumul ma gandeam cum va fi.Adica e prima data cand particip la un consiliu,dar acesta e consiliul monstrilor! Deci e alta treaba! Plus de asta,il voi vedea pe Ryan dupa 5 luni.      

Ah la naiba! Nu vreau sa-l revad! 

Mergi mai incet pe naiba sofer cretin! Poate asa ajung si eu maine acolo!

***

A trecut aproape o ora,semn bun? Sper. Poate am intarziat,poate s-a terminat.

Pe naiba ca am ajuns si e chiar la timp,pentru ca sunt mult mai multe masini din care coboara...auhm n-am idee cine sunt aia. 

Chiar cand ma pregateam sa ies din masina o alta masina opri nu departe de a mea si din ea cobora nimeni altul decat Ryan! Oh Doamne! A venit. Imediat m-am blocat si am ramas in masina pana ce el intra inauntrul cladirii unde se tinea consiliul,era insotit de 3 gorile.Trebuia sa-mi aduc o punga in care sa vomit de emotii! Serios!

Grozav!

Am coborat si eu din masina si cu pasi sfiosi m-am indreptat spre locul consiliului.Si uite cum imi doresc sa nu-mi fi luat tocuri astazi,adica imediat ce se va termina vreau sa pot merge cat mai repede spre iesire si sa urc in nenorocita aia de masina,sa plec inapoi acasa! 

Cum am intrat,am vazut cum toti ochii sunt atintiti spre mine,si fiecare din cei prezenti din camera susoteau cate ceva,sigur cu referire la mine.Eram noua pe acolo....

Ma uitam dupa locuri libere la acea masa imensa,doar ca mai era unul singur,iar acela era chiar langa....Ryan?! 

De ce soarta iti bati joc de mine?! De ceeee?

I don't Remember to Forget you...(Volumul I)Where stories live. Discover now