Capitolul 14 *

392 24 0
                                    

O sa incep prima data cu "discursul" meu.

^^^^^^^

* = capitol special

Deci de acum cand voi folosi " * " in cadrul unui capitol,acesta va contine evenimente ce vor schimba povestea total,oarecum..Sper ca ma intelegeti :))

Capitolul 14 va intrerupe partea I a povestii.O sa va dezvalui,stiu ca n-ar trebui asta,sa o iau asa: 

In prima parte,adica ce am scris pana acum,Mary afla de puterile ei,apar personaje,bla bla bla.

In a doua parte insa,aceasta va invata sa si le controleze,va ajunge sa conduca vrajitoarele si pe parcurs sa afle si alte lucruri despre trecutul ei.Vor aparea si alte creaturi magice,spiridusi,pitici (toate rahaturile care-mi trec prin minte,stiu :)) ) vor aparea si magicienii,care sunt tot un fel de vrajitori dar au puteri limitate si nu pot face vraji asupra monstrilor ceilalti,deasemenea si vampirii vor fi mult mai prezenti.Mary va face unele alegeri,mai bune sau nu.Va fi,dupa cum spuneam,vrajitoarea suprema a clanului.

WELL... Sper ca ati inteles despre ce se va vorbi in mare in partea a doua a povestii.Am de gand sa fie mult mai lunga decat prima,evident.

Ma voi mai gandi daca va exista si volumul 2 al cartii...hmm...Vom vedea.

^^^^^

-Emily! Pentru numele Lui Dumnezeu.Mergi mai incet! Ai idee cat am alergat azi? Nu mai rezist! Va trebui sa ma cari in spate in curand! 

-Luna a rasarit deja Mary! In curand va fi momentul sa faci vraja si noi inca n-am ajuns la pesterile vrajitoarelor! 

-Eva ne-a lasat singure! Realizezi ca mergem singure,fara nicio aparare,prin padure,oricand poate sa sara un vampir si sa ne rupa gatul! E clar ca nu vom ajunge acolo la timp! 

Frate...cand sunt obosita sunt prea isterica.

-Poti sa te linistesti? spune calma 

-Cum as putea face asa ceva cand........

-Cand noi tocmai am ajuns.  inchieie facandu-mi semn sa privesc in jos

Am realizat ca eram chiar gata sa cad intr-o vale,luminata de torte aprinse,inconjurata cu brazi si stanci.Era un loc perfect ca cineva sa nu-l gaseasca in veci.

Coborand in acel loc am putut observa ca erau mult mai multe persoane,fete,de varsta mea,mai mari,mai mici,toate vrajitoare,din toate colturile lumii.Dintr-odata am simtit o fior ciudat pe sira spinarii.Probabil ca e ceva diferit,deaceea patesc asa...

-Emily...pst! Emily,de ce toata lumea se uita asa la noi? ii soptesc lui Emily care ma tara prin acea multime

-Vrajitoarea suprema e aici...Tu n-ai fi curioasa s-o vezi in locul lor?

-E aici? Stii...mai bine plec s-o vad si eu. ma prostesc in speranta ca voi putea pleca,aveam mai multe emotii ca niciodata in toata viata mea nasoala

-Sa nu indraznesti Mary.O poti face! Tine minte asta!

-Nu stiu ce trebuie sa fac Emily! Mai ales mi-e frica..Unde sunt Eva si Ryan? Parca ti-am spus ca vampirii au de gand sa atace! Si cu ceilalti varcolaci ce ne facem? 

-Eu si Eva avem mintile conectate,orice se va intampla voi afla.Nu trebuie sa-ti faci griji de nimic in seara asta.Concentreaza-te doar la vraja.

I don't Remember to Forget you...(Volumul I)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu