33.

3.4K 31 18
                                    

POV Rachel
Ik had wel degelijk bewijs gevonden, maar niet wat onze nacht verklaarde. Het bewees alleen dat Luke vet vreemdging, alweer. En deze keer met Emma! Met fucking Emma. Hij is echt een vuile leugenaar. "Hey baby, heb je al wat gevonden?" Vroeg Luke en wilde me een kus geven. "Ik heb gevonden wat ik moest vinden" zei ik en gooide Emma's string naar hem toe. "Vuile leugenaar" zei ik.

"Baby..." begon hij. "Nee!" Riep ik en gooide de deur in zijn gezicht. "Rachel, gaat het?" Vroeg Amelia. "Luke is een vieze vuile leugenaar. Hij is weer vreemdgegaan. Met Emma! Met fucking Emma!" Riep ik. "Rachel..." hoorde ik Luke door de deur heen. "Nee!" Riep ik en schopte tegen de deur. "Rachel! Melden op kantoor" riep de stem. Fijn. Ik gooide de deur open, duwde Luke weg en stormde richting kantoor. "Vieze vuile hoer" dacht ik en ging zitten. "Ik wilde je spreken over een paar zaken" zei ze kalm. "Wat dan?" Vroeg ik. "Je woedeprobleem, je relatie met Luke en een eventuele carrière in de muziek" zei ze. "Ik heb geen woedeprobleem. Welke relatie met Luke? En ik wil geen muziekcarrière" zei ik.

"Het lijkt me een uitgelezen kans voor je" zei ze. "Net zoals het jou een uitgelezen kans leek om mijn vriend te neuken terwijl ik niet hier was" zei ik boos. "Rachel" begon ze. "Je ontkent het niet eens" zei ik. "Rachel, ik ga niet met jou over mijn seksleven praten" zei ze. "Oké, dan ben ik weg" zei ik. Buiten het kantoor stond Luke op me te wachten. "Beter flikker je nu op uit mijn ogen, anders sta ik niet ik voor wat ik doe" zei ik. Hij bleef staan. "Oké dan" zei ik en gaf hem een duw. "Doe niet zo tegen me" zei hij en pakte mijn pols. "Doei Luke" zei ik en probeerde me los te trekken.

"Laat me los, gek" zei ik. "Doe normaal, Rachel. Iedereen kan ons horen" zei Luke. "Dat interesseert me niet, Luke. Jij bent vreemdgegaan, niet ik" schreeuwde ik. "Rachel, hou op!" Zei Luke. Ik duwde hem weg van me. "Jij moet ophouden. Ik vind het echt niet normaal wat je doet hoor. Jij gaat vreemd en probeert mij de schuld in de schoenen te schuiven!". "Dat doe ik helemaal niet, ik zeg alleen dat niet iedereen hoeft te weten wat er gebeurd is" zei Luke rustig. "Moet jij eens opletten" zei ik. Ik pakte mijn telefoon.

@rachel_5sos: okay so, Luke and I broke up, because he cheated on me with a fcking filthy hoe

"Wat the fuck is jouw probleem?" Vroeg Luke. "Jij bent mijn probleem, jij gaat vreemd en ik mag niet eens boos zijn op je" zei ik. "Guys, wat is er aan de hand?" Vroeg Calum, die langskwam. "Luke is vreemdgegaan" zei ik. "Luke, wat the fuck" zei Calum. "Hoe kun je Rachel zo'n pijn doen?" Vroeg hij. Ik voelde de tranen branden. Ik was niet alleen boos, maar ook teleurgesteld. "Ik ben klaar met je, Luke. Ga maar naar je nieuwe vriendin. Ik ben weg hier" zei ik en rende naar mijn kamer. Ik pakte mijn koffer, mijn rugzak en gooide ze vol met mijn spullen. "Waar ga je heen?" Vroeg Amber. "Ik ga weg" zei ik. "Wat is er gebeurd met Luke?" Vroeg ze. "Dat mag hij je uitleggen" zei ik. "Calum, mag ik je auto?' Vroeg ik. Hij knikte. "Tuurlijk. Zal ik meegaan?" Vroeg hij. Ik knikte. "Graag" zei ik.

"Ik ben weg, ik kom niet meer terug. Iedereen zal horen wat voor hoer in kostschool goodgirls werkt" zei ik. "Rachel, jij blijft hier" zei Emma. "Ik blijf helemaal niet hier" zei ik en sloeg mijn armen over elkaar. "Als jij niet blijft, vervalt je kans op een muziekcarrière" zei ze. "Oh, da's mooi. Calum helpt me wel" zei ik en zwaaide met zijn autosleutels. "Doei vieze vuile vriendjespikker, ik ben weg met de auto". Ik had een gemeen idee. "MEIDEN MEIDEN, laat je vriend niet in de buurt van Emma komen. Ze verleidt hem, neukt hem. Puur als straf voor jullie. Zorg dat de hoer op afstand blijft" zei ik en liep weg.

Calum zat al in de auto en ik ging zitten. "Heb je een rijbewijs?" Vroeg hij. "Ik was ermee bezig" zei ik. "Totdat mam de lessen stopzette" zei ik. Calum startte de auto. "Waar wil je heen?" Vroeg hij. "Ver weg van deze plek" zei ik. "Hotelletje?" Vroeg hij. Ik knikte. "Dankje Calum" zei ik. Hij knikte. "Rachel, ik ben een beetje klaar met Luke en de dingen die hij doet" zei Calum. "Vertel eens" zei ik. "Hij is heel arrogant en wilt altijd de leukste solo's in de liedjes. Hij heeft de meeste volgers op Twitter en schept er graag over op. Luke is een beetje vol van zichzelf" zei Calum. "Dat had ik nooit verwacht" zei ik.

"Kom, we zijn er" zei hij. Ik stapte uit. Ik merkte dat ik me nog steeds een beetje tot Calum aangetrokken voelde. Hij was zo lief voor me, ook toen dat gedoe met Arzaylea. Ik pakte mijn tassen uit de auto en ging naar de receptie. Calum had een mooie kamer voor ons geregeld. "Tweepersoonsbed?" Vroeg ik. "Ik ga wel op de bank" zei hij. "Doe niet zo gek, kom gewoon bij mij" zei ik. Ik kleedde me om in de badkamer en liep terug de kamer in. Calum was shirtless en hij was echt freaking hot.

"Cal" zei ik. "Damn" zei hij. Hij kwam naar me toe en legde mijn hand op zijn borst. Opeens uit het niets kuste hij me. "Rachel, hoe kan ik nu niet verliefd op je worden. Je bent alles wat ik wil in een meisje. Grote mond, lang haar, mooi karakter en een lekkere kont". Ik keek naar hem. "Ik was van Luke, maar nu ben ik niemands bezit meer". "Kom, we gaan slapen. En wie bij mij slaapt, is mijn meisje" zei Calum. Ik giechelde en ging bij hem liggen. "Vergeet Luke" zei hij en deed zijn ogen dicht.

"Hmm, wie is Luke?" Vroeg ik zacht.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 19, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

✖Sexlessons Ft L.H✖Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu