19. A Day of Sport

4.8K 82 11
                                    

POV Rachel
Het was bijna zover! Een weekend naar huis. Met Luke. Een heel weekend zonder camera's op onze smoel. Ik wreef in mijn ogen en besefte me waar ik was. In mijn bed. Ik nam een snelle douche.

En ging toen ontbijten. "Ik vervloek Luke" lachte ik. "Wat is er gebeurd?" Vroeg Amelia. "Hij heeft mijn haar gevlochten" zei ik. "Is dat erg? Dat is zo schattig" zei Amelia. "Nee hoor, meneer moest niet maar een vlecht maken. Nee, meneer maakt er een stuk of duizend" zei ik. "Je haar krult wel leuk nu" zei Rikki die binnenkwam met Luke. Ik stak speels een middelvinger naar hem op. Hij maakt een rondje met duim en wijsvinger. Ik werd superrood. Hij begon te grijnzen en kwam naast me zitten. "Sorry, honeynose" zei hij. "Ik haat die bijnaam" zei ik tegen hem. "Wat wil je dan genoemd worden? Mrs Nice Ass?" Vroeg hij. Ik schudde nee. "Die of honeynose?" Grijnsde hij. Ik mompelde. "Mr Bitch" zei ik tegen hem. "Dat is niet lief" zei hij en prikte in mijn zij. Zijn gezicht was opeens heel dichtbij. Zijn warme adem verspreidde zich over mijn lippen. Heel zachtjes streelden zijn lippen de mijne. "GET A FUCKING ROOM!" Riep Jenna. Hij haalde verstoord zijn lippen van de mijne. Ik smeekte bijna voor meer. "Are you ready for the next lesson today?" Fluisterde hij. Ik slikte. "Maybe I am" fluisterde ik terug.
De hele dag was sportdag. Ik hoorde Luke en Ashton praten. "Luke, dat doe je niet, dat is gewoon..." begon hij. "Als jij een vriendin had met een lekkere kont, ga je er toch ook naar kijken als ze een kort broekje aanheeft" zei hij. Ik bloosde. Helaas was een korte broek verplicht. Een hele korte broek. We moesten in een rijtje staan. De jongens moesten ons begeleiden. Ik zat ingedeeld bij Ashton. Die trut, Hanna, zit bij Luke. Ze probeert hem van me af te pakken. Ashton zag me kijken. "Hey, maak je geen zorgen. Hij verzekerde me dat jij de enige bent voor hem" stelde hij me gerust. We moesten verschillende onderdelen doen. Ik heb de hele dag niks gegeten. Eerst begonnen we met rennen. Ik zag Luke naar ons kijken.

Daarna hoogspringen. Hanna struikelde en viel keihard. Luke rende er meteen naartoe. "Gaat het?" Vroeg hij. Ze schudde nee. Ze was niet eens wit ofzo. Luke sloeg een arm onder haar knieen door en de andere bij haar rug. Hij droeg haar naar binnen. Damn, wat zou ik opeens graag Hanna willen zijn. Ik was super jaloers. Ik keek hem niet aan. Ik sprong. En landde in het zachte kussen. Ik stond op en voelde mijn hoofd draaien. Ashton greep me vast. "Gaat het wel?" Vroeg hij. "Ja, alles is goed" zei ik dapper. "Ga even zitten, je ziet er heel bleek uit" zei Ashton. Ik knikte en plofte langs de zijlijn. Luke wilde naast me komen zitten. "Heb ik iets fout gedaan?" Vroeg hij. Ik schudde nee. "Ik ben gewoon een beetje heel erg jaloers op Hanna. Je droeg haar met je sterke armen naar binnen. Ik wil de enige zijn die in je armen ligt" bekende ik. "Je bent de enige voor mij" zei hij. Hij opende zijn armen. "Ga liggen" zei hij lief. Helaas was er geen zon die mijn gezicht verwarmde. Maar wel Luke die met zijn vingers door mijn haar gleed. Ik heb zo'n honger. Maar ik mag nu niet opgeven. Het gaat al een week goed nu. "Rachel, heb je wat gegeten vanochtend?" Vroeg hij. Ik opende mijn ogen. En knikte. Ik wil niet liegen tegen hem. "Heb je wat gegeten vanochtend?" Vroeg hij weer. "Nee" zei ik zacht. Hij pakte een doosje met druiven en stopte er een paar in mijn mond. Langzaam voerde hij me wat druiven. Amelia keek naar ons. "Ahw, wat lief" zuchtte ze.

Het onderdeel turnen deed ik mee. Ik begon met lange mat. Ik deed een radslag met een overslag erachteraan. Op de terugweg maakte ik een flikflak. Iedereens mond viel open. "Hoe doe je dat?" Vroeg Amelia. "Ik was Nederlands kampioen, onder de 16 jarigen" zei ik bescheiden. De brug ging ook echt perfect. Behalve de afsprong. Ik verstuikte mijn enkel. Luke droeg me naar binnen. "Lig je toch nog in mijn armen" lachte hij. Hij zette me in de badkamer, zodat ik kon douchen. En deed de deur achter zich dicht. "Kan je me wat kleding brengen?" Vroeg ik. Hij kwam terug met een kort jurkje. "Are you kidding me?" Vroeg ik. "We gaan uit eten" zei hij.

"Wauw, je bent net een princess" zei hij. "Je kwijlt" fluisterde ik in zijn oor. Hij veegde zijn mond af en pakte mijn hand. "Ik heb pijn aan mijn enkel, ik kan toch niet op hakken lopen" zei ik. Ik pakte mijn ballerina's. We liepen langzaam richting een restaurant. "Oh my god, Luke" zei ik. We kwamen er aan en ik zag een tafeltje met overal kaarsjes. "Je bent zo romantisch" zei ik en gaf een kusje op zijn wang. Hij schoof mijn stoel naar achteren. "Wat wil je?" Vroeg hij. Hij bleef mijn hand vasthouden. "Jou" zei ik. Hij glimlachte. "Glas cola, en ehh salade" zei ik. Hij keek me raar aan. "Pak iets met friet of vlees" zei hij. Ik schudde nee. "Daar wordt je dik van" fluisterde ik. "Daar hoef jij je niet druk over te maken" zei hij. "Kan je me vertellen wat de volgende les is?" Vroeg ik. "Dan weet je of ik er klaar voor bent?". Hij keek me aan. "Lapdance" grijnsde hij. Ik keek hem aan. "Leg me straks maar uit, nu heb ik honger" zei ik. Tijdens het eten pakte hij mijn hand. En liet hem geen moment los. "Wat wil je als toetje?" Vroeg hij. "Jou" zei ik weer. Hij grinnikte en werd rood. "Doe maar citroentaartje" zei ik. "Chocolat chip" zei Luke. De ober ging het voor ons halen. "Twee wijntjes, een citroentaartje en een chocolat chip" zei hij en zette het neer. "Op ons, dat we een maand samen zijn" zei hij en hief zijn glas. Ik tikte mijne tegen die van hem en nam een slok. Hij nam wat van de chocolade op zijn vinger. En vroeg of ik wilde proeven. Ik glimlachte. En hij smeerde het op zijn lippen. Ik gaf hem een kusje op zijn lippen. "Mmm, lekker" zei ik. Ik at mijn citroentaartje op. "Kom, laten we terug gaan" zei ik en grijnsde. Luke knikte. Ik wilde hem voorgaan om te betalen. Hij tilde me op en zette me ver weg van de pinmachine. Ik glimlachte. Hand in hand liepen we terug naar Good Girls. We liepen naar binnen. "Wil je de les doen?" Vroeg hij en likte zijn lippen. Ik knikte. "Als je me uitlegt wat het is en wat ik moet doen" zei ik.

A/N
Mijn wattpad doet hel raar de laatste tijd. Hij verwijdert stukken nadat ik het opgeslagen had.

✖Sexlessons Ft L.H✖Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu