29. Break Up or Together?

4.9K 88 21
                                    

POV Rachel
"N-nee, Rach. Geef me een kans om het uit te leggen" zei Luke en wilde me een kus geven. "Nee, Luke. Ik wil dat je me wegbrengt" zei ik. Ik pakte mijn spullen en ging voor de deur staan. "Nu, Luke. En als ik daar ben, wil ik dat je me met rust laat" zei ik.

"Maar schatje...". Hij werd onderbroken door mijn gehoest. Hij stapte in de auto, die hij huurde en bracht me naar Good Girls terug. "Goodbye Luke" zei ik en voelde tranen branden. "Ik leef hier ook voor een tijdje. Je zult me nog wel zien" zei hij en gaf me een laatste knuffel. Ik weet nu al dat ik hem heel erg ga missen. Ik liet hem los en rende huilend naar binnen. Amelia ving me op. "Hoe was je weekendje met Luke?" Vroeg ze vrolijk.

"Ik haat hem" huilde ik. Ze sloeg haar arm me heen. "Hello ladies" zei Calum. Hij keek meteen bezorgd toen hij mij zag huilen. Hij gaf me een stevige knuffel. "Luke is vreemdgegaan. Alleen omdat ik geen seks met hem wil" zei ik snikkend in zijn shirt.

"Ik ga hem slaan. En dat afval steek ik" zei Calum boos. Hij liep de kamer uit. "Nee. Niet doen" zei ik en pakte zijn pols. "Mag ik bij je slapen vannacht?" Vroeg ik. "Altijd" zei hij. Ik pakte mijn tas en sleepte die naar de kast. Ik vond Luke's shirt. Ik begroef mijn gezicht erin. Ik begon weer te huilen. Amelia wilde het shirt wegpakken. Ik schudde nee. Luke had een zielige foto op insta gezet.

@luke_is_a_penguin: this is how miserable my life is rn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

@luke_is_a_penguin: this is how miserable my life is rn. I screwed everything up and now I see the things in black and white. My only colour in my life broke up with me 💔

@hemmo_sucksballs: ahw bby, what happened? X

@5sos_4ever: lukey. Its kinda your fault. But its so sad too see you like this. 😢 it breaks me to see you like that

Ik likete de foto. Maar ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik ging naar Calums kamer. "Hi Rach, je hebt hem gebroken" zei Michael en knikte naar Luke. Hij hier? "Die klootzak mij ook" dacht ik bij mezelf. Ik ging naast Luke zitten en pakte zijn hand. "Gaat het een beetje?" Vroeg ik. "Rachel. Het spijt me. Laat het me uitleggen" zei hij.

Na een tijdje ging hij weg. Als dat echt waar was wat hij zei, vergeef ik hem misschien. Calum pakte mijn hand en ging op de dekens liggen. Hij wilde niet onder de deken. Ik lag dicht tegen hem aan. Calums warmte voelde vertrouwd. Midden in de nacht kreeg ik een droom. Ik schrok wakker. Luke en ik gingen all the way. Calum sliep met zijn mond open. Hoe lief. Hij snurkte een beetje. Ik raakte langzaam zijn wang aan. Er zaten geen stoppels op. Dat had Luke wel.

Waarom vergelijk ik Luke met Calum? Ik hou van Luke, maar ten eerste, hij brak mijn hart en ten tweede, ik weet niet of hij de waarheid spreekt.

De volgende ochtend lag ik in Cal's armen. Naast het bed stond Luke beteuterd te kijken. "Hey dude" zei Calum. "Heeft ze wel seks gehad met jou?" Vroeg Luke. "Lukey. Nee" zei ik en pakte even zijn hand. Luke ging naast me liggen. Ik lag tussen twee warme jongens in. Beide knuffelden ze me. Damn, ik vind ze allebei leuk. Ik neigde iets meer naar Luke, want ik heb een verleden met hem.

Ik ging naar mijn eerste les. Amber vroeg meteen wat er was. En meteen was ik weer boos op Luke. Ik luisterde naar de muziekleraar die Luke zijn liedje liet spelen.
Oh, tell me what we're fighting for
It's turning to an all out war
I'll find a way to fix these broken pieces
And let go
I'm tryna find a way back home
If it takes until I'm skin and bones
I'll find a way to fix these broken pieces
And let go

Our last words ringing in my head
I wish we'd take back all the things we said
I'm tryna find a way to yesterday
Turning in circles and chasing our tails
And wondering why we created this wasteland
I wish you wouldn't be so cavalier

Ik huilde zacht. Het was heel mooi. Ik keek de klas niet aan. Ik wist dat ze naar mij keken. Luke had ook tranen in zijn ogen.

"Ik ga je het verhaal nog een keer vertellen" zei Luke. Hij pakte mijn handen. "Het management wilde dat ik haar date. Maar ze maakt me niet gelukkig. Jij maakt me gelukkig. Maar van hen mag ik niet meer met je gezien worden. Maar voor een keer gaan ze me eens niet afpakken wat me lief is" begon hij. "Luister Rachel Lucy Martinez. Ik ben verliefd op jou. Ik ben nog nooit eerder zo stapelgek op iemand geweest, als op jou". Ik smolt van zijn woorden. "Ik zal vaker met haar gezien worden" zei hij. Ik legde een hand op zijn arm. "Luke, vind je haar leuk?" Vroeg ik. "Ze is gemeen" zei hij. Ik kneep zacht in zijn arm. "Luke, je moet doen wat je management zegt" zei ik.

"Ik wil haar niet daten, ik wil jou. Jij bent mijn favoriete konijntje" zei hij lief. Damn. Waarom is hij zo lief? "Weet je dat konijnen heel goed kunnen opschieten met penguins" zei ik. Hij glimlachte. "Rachel, jij bent de kleur in mijn leven, rood, geel, blauw. Maar vooral roze, de kleur van mijn hart, dat alleen klopt voor jou". Hij legde mijn hand op zijn hart. Ik voelde het kloppen.

"Als we weer gaan daten, zal je niet jaloers moeten zijn. Er zijn fans die op de foto willen en ik moet met Arzaylea omgaan" zei hij. "De fans vind ik juist leuk" zei ik. Hij glimlachte. "Maar Arzaylea lijkt me nogal apart. Als ze met je mag daten, doet ze het ook. Maar alsjeblieft, als je haar zoent, zonder tong alsjeblieft" grinnikte ik. "Je bent zo'n chill meisje" zei hij en knuffelde me even. "Alleen jij zult mijn tong voelen" zei hij zacht. Ik bloosde.

"Rachel Lucy Martinez, wil jij mijn meisje weer zijn?" Vroeg hij en ging op 1 knie zitten.

✖Sexlessons Ft L.H✖Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu