20. Lesson 6

8.5K 98 18
                                    

POV Rachel
Natuurlijk, ik wist weer eens niet wat lapdance was. "Lapdance houdt in dat je op mijn schoot gaat zitten. Je gaat je heupen bewegen over Luke Junior. Die gaat langzaam groter en harder worden. Het is in het begin een beetje ongemakkelijk, maar na een tijdje voel jij je er niet meer zo ongemakkelijk bij" begon hij. "Ik ben toch een beetje nerveus" zei ik. "Je doet het vast geweldig" zei hij. Hij tilde me bij mijn heupen op en plaatste me op zijn schoot. Hij sloeg zijn armen om me heen. "Dit is een vorm van schuren die voor mij fijn is. De andere is fijner voor jou" zei hij zachtjes. Ik schudde alle gedachten van me af. "Rustig, Rachel" zei hij en streelde mijn rug. "Begin maar als je er klaar voor bent" fluisterde hij.

Ik begon langzaam wat met mijn heupen te bewegen. Een zachte kreun verliet zijn mond. Ik voelde dat hij ging meebewegen in tegengestelde richting. Zijn handen vonden een weg naar mijn heupen. Ik voelde iets groeien onder me. Zijn ademhaling werd zwaarder.

De bobbel onder me werd langzaam groter. Ik stopte even, van schrik. "W-waarom stop j-je?" Vroeg hij met veel moeite. "Ik schrok even" zei ik. "Ga door, je doet het super" zei hij en kreunde zachtjes. Ik ging weer verder met bewegen. "Nu kan je voelen hoe opgewonden ik van jou wordt" fluisterde hij in mijn oor. "V-van m-mij?" Vroeg ik. "Alleen van jou" zei hij.

Ik grijnsde en ging iets sneller bewegen. Zijn kreunen werden steeds wat harder. De deur ging open. Ik ging meteen van hem af. "Luke, is alles goed?" Vroeg Ashton. Luke legde snel een kussen op zijn schoot. "Ik laat jullie even alleen" zei Ashton grijnzend. Ik ging weer op schoot zitten. Ik ging snel bewegen. "I-ik b-ben so c-close" kreunde hij hard. "W-wat?" Vroeg ik en stopte weer. "I-ik sta op het p-punt om te k-komen" kreunde hij zacht. Ik glimlachte. Zijn handen lagen op mijn schouders. Ik ging nog iets sneller bewegen. "OOH, RACHEL, DAMN" kreunde hij en zette zijn nagels in mijn schouders. Ik voelde zijn vriend bewegen. Hij zweette helemaal.

POV Luke
Wat ik normaal doe als ik net gekomen ben, is liggen en lekker uithijgen. Maar nu draaide ik Rachel om op mijn schoot. "Damn, babe. Je bent zo goed" zei ik. Ik drukte mijn lippen op haar zachte lippen. Haar handen gingen door mijn haar. Ik trok haar dichter tegen me aan. O gosh, ze zoent zo ongelooflijk goed. Ik wil meer, het liefste nu. Maar dat kan niet. Toen ze terugtrok was ik nog in trance. "Luke, gaat het?" Vroeg ze. "Ja, alles gaat prima" zei ik. "Je wilt meer, hè?" Vroeg ze. Ik knikte. Ik wilde eerlijk zijn. "Binnenkort, mag je meer" zei ze en gaf een kusje op mijn wang. "Ik kan me hier wel omkleden toch?" Vroeg ik. Ik gooide haar pyjama shirt naar haar toe.

Ze draaide zich om en trok langzaam haar jurkje over haar hoofd. Ik wil haar, meer dan ik ooit iets gewild heb. Ik ging achter haar staan. "Kan je me helpen?" Vroeg hij. Ik knikte zachtjes en maakte haar BH slotje los. Ze trok het shirt aan en draaide zich weer om. "Je bent echt mooi" zei ik. Ze bloosde en giechelde. "En zo schattig". "Stooop, dat ben ik niet" zei ze en gaf me een speelse mep op mijn hoofd.

~twee weken later

POV Rachel
Vandaag stond ik mijn tas in te pakken om naar huis te gaan. Maar Luke leidde me steeds af door in zijn boxer op mijn bed te gaan liggen. "Luke, ik heb dorst. Wil je me een glas melk halen?" Vroeg ik. Hij stond op en liep weg. "Ben zo terug, ik mis je nu al" zei hij en blies een kushandje. Ik deed de deur dicht. Ik pakte mijn ondergoed in totdat ik iets raars zag liggen in die lade. Ik haalde het eruit. Het was rood, doorzichtig en best sexy. "Hey babe, hier is je me.." begon hij. Hij keek me met grote ogen aan. "Wat moet dit voorstellen?" Vroeg ik. "Het is niet van mij. Maar volgens mij is dat zeer sexy lingerie" zei hij. Ik nam een slok melk. Hij slikte. "Wat is er nou?" Vroeg ik geïrriteerd. "Ik krijg zo'n dirty minds nu" zei hij. Er zat melk op mijn lip. Ik likte het af. "God, save me" zei hij. Hij stopte dat rode ding in mijn tas. "Nee, Luke" zei ik. "Jawel, Rachel" zei hij uitdagend. Waarom was hij ook zo onweerstaanbaar leuk? "Ik draag het toch niet" zei ik koppig. "Ook niet als ik al je andere ondergoed afpak" zei hij en hield iets boven zijn hoofd. "Geef terug, klootzak" lachte ik. Ik sprong, maar ik kwam er niet bij. Hij keek me recht aan. En duwde zijn lippen op de mijne. Hij vroeg tongtoegang die ik hem gaf. Zijn tong draaide ruw rondjes rond de mijne. Zijn hand gleed onder mijn shirtje en streelde zachtjes mijn zij. "Moet dat nu weer hier?" Vroeg Amber lachend. Blozend trokken we terug. Luke zette Amber op zijn arm. "Weet je wat ik doe met kleine meisjes die mijn moment verpesten?" Vroeg hij speels. Amber begon te gillen en te schoppen met haar voeten. Luke liet haar meteen los. Hij vertrok van de pijn. "Soldaat uitgeschakeld" zei hij met een hoge stem. "God straft onmiddelijk" zei ik en rende naar de keuken en haalde ijs voor hem. Hij legde dat op zijn kruis terwijl ik verder ging inpakken. "Ga je mee?" Vroeg ik. Hij knikte en stond langzaam op. "Gaat het met Luke Junior?" Vroeg ik. "Misschien helpt het als je er een kusje op geeft" zei hij grijnzend. "Sukkel" siste ik. We meldden ons af bij Emma, die ons een fijn weekend wenste.

Heerlijk, Donderdag tot Maandag. Geen camera's, geen Emma en vooral geen school. Hand in hand liepen Luke en ik over straat. Hij sloeg zijn arm om me heen tijdens het lopen. "Het is koud" zei ik. "Met mij naast je ook?" Vroeg hij. "Al stukken minder" zei ik. Hij gaf een kusje op mijn haar. Ik voel me zo fijn bij hem. En ik voel geen verplichting om dingen te doen die ik niet wil. We kwamen aan bij de bushalte. De bus kwam al snel en we stapten in. Er zat een heel knap meisje in de bus. Met enorme inkijk. Ik betrapte Luke die ernaar keek. Ik porde hem lachend in zijn zij. We gingen zitten en wachten tot ons geweldige weekend begon!

A/N
New one!

✖Sexlessons Ft L.H✖Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu