teşekkürler, son kez.

5.6K 330 83
                                    



Hepinize yeniden merhaba, bunu yazıyor olduğuma hala inanamıyorum, inanılmaz zormuş veda cümleleri yazıp size veda etmek. Bu benim ilk finalini yazdığım fic ve ilk yazdığım hikayelerden biriydi. Bir çok şey oldu bu hikayede beni kıran, açıkçası çok kırgın olarak yazıyordum ve bitirmek hiç aklımda yoktu ama bitti değil mi? Bitti. Umuyorum buraya kadar sizi tatmin edebilmişimdir. Finalini yayımlarken o kadar çok ağladım ki aslında ne kadar çok değer verdiğimin farkına vardım geç oldu ama kalbimde sonsuza kadar yaşayacak bir hikayeyi yazıp size sundum.

Hatalarım, yanlışlarım muhakkak olmuştur affınıza sığınıyorum ve aylarca bölüm atmadığım günlerde bile hep beni ve darlin'i güzel karşıladığınız için çokça minnettarım sizlere. Vedaları oldum olası sevmiyorum diğer hikayelerimde elbette görüşecek olsak bile, bu sanırım küçükte olsa bir veda bizim için. Taehyung'u hep böyle masum, aşkı için yaşamayı kabul eden ve bir adamı dünyanın en saf sevgisiyle sevdiğini hayal edin.

Özel bölüm yazar mıyım, buna gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten masal gibi bitti. Sonsuza kadar birbirinin nefesinde ısınacak iki aşığı sizin hayal dünyanıza bıraktım. İstediğiniz gibi hayal edin gerisini. İçiniz de rahat olsun artık, Daegu'lu oğlanların ellerini Busan'lı çocuklar ısıtacak, bundan sonra ne elleri ne de kalpleri bir daha hiç üşümeyecek. Beni ve darlin'i hiç unutmayın olur mu? Kalbinizin bir köşesinde yaşatın bu küçük kızı. Arada uğrayın buralara sevinciniz, üzüntünüz şaşkınlığınız, ağlamanıza sebep olan tüm anılarınızı buraya dökün. Taehyung sizi hep dinleyecektir. Ben çok güzel bir Taehyung bıraktığımı düşünüyorum sizlere, umarım onu daima hatırlar kalbinizde yaşatırsınız. Buraya kadar okuduğunuz ve ellerimi bırakmadığınız için o telefonu tutan avuçlarınızın içini bu yazıları okuyan gözlerinizi öpüyorum.

Umarım bir gün siz de kendi hikayenizi yazıp, değdi diyebileceğiniz o insanla karşılaşır sonsuz aşkı tadarsınız.

Hepinizi Taehyung'un Jungkook'u sevdiği kadar seviyor çokça öpüyorum. Tüm bunları Jungkook'un Only Then cover'ını dinleyerek yazıyorum. Sanki karşımda oturmuş Taehyung'u izliyor bu şarkıyı kulağına fısıldıyor gibi hayal etmekten alıkoyamıyorum kendimi. 70 yaşına gelmiş Jungkook, gözünde hep 17 kalan aşkına son nefesleriyle o güzel sesiyle bu güzel şarkıyı söyleyerek ölümden uzak, hep genç kalıyorlar. Gitmek istemiyorum hiç, yazdığım yazacağım her hikayede buluşmak dileğiyle.

O zaman son kez...

Kendinize çok iyi bakın. Hoşçakalın.🌸

🌸

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
darlin' | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin