Hoofdstuk 11

7.9K 248 170
                                    

Ik sta op en ga ook maar dansen. Romee neem ik mee. "Love Me Harder van Ariana Grande" schreeuwt Romee vrolijk boven de muziek uit. "Mijn favorite!" Zegt ze daarna. "Course if you really need me, you gotta gotta gotta gotta love me harder". Leuk lied, eigenlijk. Ik en Romee gaan dansen. Met de rest van de klas. Een paar hamsters en een paar populaire kinderen. Apart eigenlijk.

Naar een tijdje ga ik even aan de kant zitten. Dit is vermoeiend! Tim komt naar me toe, correctie kwal. "Hoe vind je het?" vraagt hij. "Leuk!" antwoord ik. Dit was zo'n vraag die je niet verwacht van iemand als hem. Dat hij überhaupt iets vraagt is iets nieuws voor mij. "Je bent zo... M-anders!" zegt hij. "Dankje", misschien is hij toch niet zo'n kwal. En thateyes.... "Ik ga even een drankje halen, tot zo!" roep ik. "Oké!" zegt hij.

Ik pak nog een 'Cola-B'. Ik drink het snel op, ik wil weer dansen!

Ik krijg energie van deze cola, echt niet normaal. Ik loop de dansvloer op en ga dansen. Bij Romee, maar die lijkt meer aandacht te hebben voor een van de aso's. Rein, populair en het meest brutale mokkel met het grootste ego ever.

[A/N: Rein van Duivenboden uit Mainstreet ja, ik wist geen naam.]

Romee heeft altijd moeite met naar meer kijken dan uiterlijk. Meneer van Duivenboden heeft het uiterlijk van dè droomjongen van Romee. Haar goed in de gel, altijd netjes gekleed en schoenen die altijd mooi zijn gepoetst door zijn 'mammie'. Waarschijnlijk weet je welk soort mensen ik bedoel. En ugh, wat heb ik een hekel aan dat soort mensen. Dat zijn de typische aso'tjes. In de klas heb je in de groepen ook groepen;

-

De Aso'tjes;

- De echte aso's. Uit de achterstandswijk van de stad, een niet al te crème de la crème gezin. Meiden met blote kleren, jongens de hele dag met een pet rondlopen. Meiden hebben veel te dikke lagen make-up op en jongens een oorbel. Glanzende Nickelson jassen en Chigago-Bulls petjes. En zo'n domme kop erop. Dat volk ja.

- De losgeslagen kak. Kakkertjes die thuis zo overdreven net zijn, dat ze op school losslaan. Meelopers vooral, onderandere Rein. Met hun McGregor blootje en veel te dure Vingino-jeans voelen ze zich iets te cool. Dure Nike Air Max maken het af. De hele 'bevolkingsgroep' aso'tjes heeft trouwens Nike Air aan.

- De 'normale' mens die toch lid van de groep is. Dit gaat over Tim/kwal. Hij kleedt zich normaal en heeft geen asociale gewoontes maar toch gaat hij om met de aso's. Waarom is hetzelfde raadsel als waarom Romee Rein leuk vind.

De Hamsters;

- De Minecraft-Hamsters. De kinderen met een groot laadvermogen. Ze zien er normaal uit, een heel beetje nerderig. Ze spelen de hele dag Minecraft, werkelijk. Ze zijn eigenlijk vrij normaal, op hun laadvermogen en gameverslaving na. En ohja, ze spreken elkaar aan met hun username's en spreken in het Minecraft-dialect. Onbegrijpelijk.

- De Schietspel-Hamsters. De Hamsters met een pistool in hun poten, niet letterlijk. In hun XBOX en hun TV. Ze zijn bijna hetzelfde als de Minecraft-Hamsters, alleen zijn ze iets stoerder.

De twee Musketiers;

- Denise van der Kot. Deze hoef ik niet uit te leggen.

- Romee van der Ploeg. Zie Denise van der Kot.

-

Inmiddels draait Va Va Voom van ene Nicki Minaj. Ik sta er maar een beetje bij de groep waar ik gek genoeg een beetje in word betrokken. Ik heb het idee dat al wel heel wat mensen half zat zijn. Ze zijn nòg wilder dan ze normaal al zijn, en ik geef een pinkypromise dat je daar niet bij wil zijn.

Romee zie ik vanuit mijn ooghoek zoenen met Rein. Die is behoorlijk dronken, zo is ze normaal niet. Maar ik laat ze maar, ik wil niet degene zijn die hun momentje verstoort.

Ik vind mezelf ook wel wat anders. Zou er toch niks raars in die cola zitten? Ik besluit maar niks meer te gaan drinken, dan kan er ook niks gebeuren. Ik drink wel water bij de toiletten.

Inmiddels ben ik bij de best populaire mensen weggegaan. Rustig ergens in een hoekje. Ik heb geen feestconditie opgebouwd door schoolfeesten of uitgaan. Alleen heb ik een huiswerk en -leerconditie. Daar heb je nu niks aan. Ik kan heel lang pennen zonder zere vingers te krijgen. Leren zonder in slaap te vallen.

Romee maar me toe. "OMG, Denies! Je raad niet wat er is gebeurd!" Schreeuwt zo zowat. "Ik heb gewoon gezoend met Rein!" Zegt ze nu wat zachter. "Oké..." antwoord ik op zo'n het-zal-wel-manier. "Kom even naar buiten..." zegt ze. Ik kom achter haar aan naar buiten.

"Ik heb gewoon met hem gezoend!". Schreeuwt Romee keihard. "Dat zag ik" lach ik. "Het word tijd dat jij ook een guy krijgt. Morgen maken we een analyse voor jongens. Ik ga weer verder feesten." "Je bedoelt kleffen zeker" zeg ik kort door de bocht. "ik ontken niks" zegt Romee terwijl ze haar toch uitsteekt. Ik loop achter Romee aan naar binnen. Tijd voor een drankje.

Tjeez, ik heb echt dorst. Ik sla een paar glaasjes Cola-B achterover. Ik word wat lichtjes in mijn hoofd. Maar wel fijn eigenlijk.

-

1. [A/N: Sorryknorry voor deze crapchap.]

2. [A/N: De trailer kan je alleen kijken op de computer! Iknow echt raar. Zoek op YouTube 'Lilaloesje'.De trailer staat bij Video's :)]
DIT PROBLEEM IS OPGELOST INMIDDELS :)

3. [A/N: Ik moet helaas mededelen dat 1 van mijn followers is overleden aan anorexia... RIP Hanna. Ik vind het echt erg, dus mensen; kijk uit met anorexia en afvallen! 10% van de mensen met een eetstorenis overlijd eraan! Het erge is dat de mensen met anorexia het zelf niet merken! Het enige medicijn voor anorexia zijn woorden, dus praat met mensen. Niet met mensen met anorexia, maar vertrouwenspersonen. Ik weet dat er onder mijn lezers mensen met anorexia zijn. Echt meiden, kijk uit want anders heb jij dezelfde toekomst als dit meisje.]

4. [A/N: Ik heb gister er gewoon 300 reads bij gekregen! Thank you so much!]

5. [A/N: Raad is wie ik tegen kwam op Hot or Not tegenkwam? Ja juist ja, hem. Dat komt dat ik hem op Facebook als vriend heb *arrogante trotsface*.]

6. [A/N: Waar ik Tim allemaal op heb? Twitter en Instagram, maar daar volgt-ie niet terug. Ook nog als Facebookvriend.]

7. [A/N: HIJ heeft mijn pagina gewoon gezien + dit verhaal! ASNDNSNDD.]

8. [A/N: Sorry voor zoveel a/n]

Wie leest dit nog? Ik ga onderzoek doen reageer

HIER

als je dit nog leest.

Doei dan maar,

Loezel.

Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu