Hoofdstuk 4

10.3K 326 43
                                    

@xFemkewrite = Femke. Ongevraagd maar toch krijg je een rol :P

-


"Vlucht 683 naar Milaan gaat boarden over vijf minuten. Verzamel u bij uw gate" galt er door het vliegveld. Snel gaan Romee en ik in de rij staan. Samen met onze 'coach'. Ze begeleidt ons na het hotel en tijdens het programma. Achter ons staat een ander meisje, Femke. Ze doet ook mee aan het programma en hebben al een beetje gekletst. Ze is erg aardig!


Ik zit voor het raampje. Naast me Romee en daarnaast onze 'coach'. Naar de veiligheidsinstructies gaat het vliegtuig steeds sneller rijden. Kriebels komen op in mijn buik. Ik kijk Romee aan en begin zenuwachtig te giechelen. Zij ook.


Als het vliegtuig in de lucht is kijk ik vol bewondering naar buiten. Het is zo... Mooi. Ik doe mijn oortjes in en zet Cut your Teeth op van Kygo& Kyla la Grange en geniet van het uitzicht.


"Over tien minuten zal het vliegtuig landen op de eindbestemming Milaan. Doe alstublieft uw gordels om. Een fijne landing gewenst" zegt de vrouw in de telecom. Snel doe ik mijn gordel om. I'm ready.


Als we eindelijk onze bagage hebben, gaan we naar ons hotel. "Het is hier zó cool!" roept Romee blij. Ik knik, het is hier echt gaaf.


Samen ploffen Romee en ik op het gigantische tweepersoonsbed. "I-love-it" zegt Romee. "To!" roep ik. "Kom, we gaan nog even naar het buffet!" roept Romee. "Serieus? Het is negen uur?!" vraag ik. "Ja! Ik ben fucking eetverslaafd!" roept Romee. "Oké!" zeg ik maar en loop met Romee naar de eetzaal.


Meteen stormt Romee naar de grote plaatpizza midden in de ruimte. "Pizza, schatje! Ik heb je zo gemist!" roept ze tegen de pizza terwijl ze de tafel knuffelt. Ik krijg de schaterlach. "Vind je het raar dat ik een pizza mis ofzo?!" vraagt Romee sarcastisch waarna ze in lachen uitbarst.


Naar heel wat eten naar binnen te hebben gewerkt, gaan we weer terug naar onze kamer om te gaan slapen.


"Goedemorgen slaapkop! Wakker worden!" schreeuw Romee in mijn oor. Ik kreun en zeg "zo". "Nee nu, vandaag gaan we naar Teen Make-Over's kantoor in het centrum?!" roept Romee blij. "Oké, oké" zeg ik en klim uit het bed.


Als ik in de badkamerspiegel kijk schrik ik me rot. Ontploft vinger-in-het-stopcontact-haar. Achja, ik pak een borstel eb doe mijn lokken in een staart. Ik pak een shirt en broek uit mijn koffer, sokken en All-Stars.


Als ik alles aan heb getrokken gaan we naar het buffet, en ja, we hebben een all-in verblijf. We kunnen dus onbeperkt eten en I love it.


Naar ons flink volgestouwd te hebben (crêpes, brood en een dessert) gaan we naar het kantoor van Teen Make-Over, in Milaan.


Populair after Nerd 》J.J. #1 [✔]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu