Deel 8

31 2 0
                                    

Heb ik het wel goed gezegd? Was ik hard to get? Omg wat heb ik gedaan? Hij bedoeld het zo goed en kijk wat ik zeg. Ik had gelijk spijt en wou wat terug schrijven maar ik zag al dat hij het heeft bekeken en offline is gegaan. "FUCK" schreeuwde ik door me hoofd heen. "Wat heb ik gedaan" ik keek minuten lang naar mijn telefoon. Wrm doe ik dit steeds? Waarom weet ik niks over liefde? Met al deze vragen door me hoofd heen ben ik uiteindelijk in slaap gevallen.
De volgende ochtend werd ik rustig wakker. "Pfff geen geschreeuw, geen gehuil." Zei ik rustig tegen mezelf. Me zusje kwam me kamer binnen, "Layla mama heeft ontbijt gemaakt kom eten" zei ze heel lief. "Oke ik kom er zo aan." En ze ging weg. Ik stond op en ging me gezicht wassen. Ik ging daarna naar beneden en groeten me ouders, me ouders zijn nog steeds boos op elkaar maar ja het kan altijd erger. Na het ontbijt hielp ik me moeder met opruimen, "hayati ik hoorde allemaal geluiden gister avond ging alles goed?" Zei me moeder. Ik schrok van haar antwoord. "Ja mama Yarah en ik waren gewoon even aan het dollen met elkaar". Zei ik terwijl ik Yarah aan keek met die blik dat ze haar mond moest houden. Yarah lachte en ging verder spelen. "Ahh oke oke weet je zeker?" Zei me moeder, " ja ja mama waarom niet" zei ik met een fake smile. " oke oke". Toen ik klaar was ging ik naar boven en ging even snel douchen, na het douchen kleedde ik me om en kamde ik me haren. Ik werd daarna gebeld, het was me baas die ene pedo. Ik keek even naar me telefoon en moest aan Ilyas denken, aan die ene teksbericht. Ik moet wel opnemen en heb toch maar opgenomen, "hallo? Wat is er" zei ik chagrijnig. "Niet zo boos doen dame" ik heb klanten voor je. Ze hebben speciaal voor jou gekozen en je weet als ze voor jou kiezen dan krijg je het dubbele" "wat" zei ik " een klant? Voor mij" " ja ja dus kom maar snel" en hij hing op. Ik was in shock, ik heb nog nooit een klant gekregen, als je een klant krijgt krijg je de dubbele van je salaris en dan gaan meer klanten je zien. Maar ik wist niet of ik dit wil, ik moet heletijd aan Ilyas denken. Maar ik heb die geld nodig, voor me familie. Ik hoefte niet lang na te denken en ging gelijk naar beneden. Een maal aangekomen keken me ouders me aan "Hayati waar ga je heen." Zei me ma. " ik ga naar werken mama. Ze vroegen of ik meteen kon komen" zei ik. " hayati het is ochtend je werkt normaal nooit in de ochtend, dan was de supermarkt toch nog dicht? Zei me ma. Me hart brak, ik vindt het zo erg om tegen haar te liegen. "Ja weet mama alleen ik moet voor iemand anders werken ze is namelijk ziek" zei ik. " hoelaat ben je thuis" zei me vader. " weet niet papa ik moet daarna nog me eigen shift draaien dus rond 22;00 uur" zei ik en ging gelijk het huis uit. Tranen rolde door me wangen heen. Wat ben ik aan het doen? Waarom doe ik dit? Waarom over komt mij dit? En liep richting de club. Wie wilt er in de ochtend nou naar de club gaan?
Ik liep de club in en het was best wel rustig ( ja duh het is ochtend ) zij ik tegen mezelf, ik liep naar de bar toe en vroeg waar me baas was, ik ging richting zijn kantoor en kloptte op de deur. " kom binnen" ik deed de deur open en groete hem, " ga zitten " zei dier pedo. En ik ging zitren
"Je weet het is ochtend dus je hoeft nu niet je shift te draaien" zei hij
"Ja waarom ben ik hier dan zo vroeg?" Zei ik
" Je bent hier zo vroeg omdat ik wil dat je hier blijft wonen" zei die pedo.
"WONEN?! Ben je gekk??? Ik ga hier niet wonen!" Zei ik woedend. "Rustig rustig het is maar voor even"
"Wat is even?" Zei ik
"Paar dagen 2/3 dagen"
" en waarom" zei ik met een vragend blik.
" omdat 1 van jou klanten uit het buiteland komt en hij wilt graag hier slapen, maar wel met jou. En hij heeft ook extra fooi gegeven"
Ik wist niet wat ik moest doen. Zal ik? Is dit wel handig?




{er komen nog meer storys aan, reageer en stem op mijn verhaal als je meer delen wilt ☺️} xoxo

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ilyas & LaylaWhere stories live. Discover now