Deel 4

43 1 0
                                    

Ik sta daar nogsteeds, in shock, wat is er net gebeurd? Ik liep vermoeiend de kamer uit en zag meteen dat die pedo naar me toe kwam, "je hebt goed je best gedaan" zei hij met een grijns. Euughhh als mijn blikken mensen konden doden was deze man al vanaf zijn geboorte al dood. Wat haat ik hem. "Ja dat zei ik toch al" zei ik boos. Hij keek me niet zo blij aan, en zei "beter doe je volgende keer ook je best, hij wou dat ik deze papiertje en jou gaf omdat je zo goed je best deed"  ik pakte het papiertje en liep weg.

Toen ik uit de lounge wij gaan zag ik hem rond een tafel staan met zijn vrienden en sisha aan het roken. Hij keek me bezorgd en boos aan, die ogen zelfs in de donker zijn ze zo helder. Ik smelt gwn. Ik liep de lounge uit en kreeg meteen een berichtje van me buurvrouw. " owhjaa me broertje en zusje helemaal vergeten" en ik liep zsm naar me buurvrouw en haalde ze op onderweg naar huis. "Layla weet jij waar mama is" zei me zusje met een verdrietig stem" die is naar huis gegaan Yarah, papa is nu met mama, en wanneer we thuis zijn gaan we gelijk slapen oke?" Zei ik. En ze knikte.

Thuis aangekomen zag ik mijn moeder liggen op de bank, helemaal doodop. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en ging met de kinderen naar hun kamer. Me broertje is wat ouder dan me zusje dus die kon makkelijk alleen slapen. Ik stopte hem in bed en gaf hem een kus. Daarna ging ik naar de kamer van me zusje en zijn we samen gaan slapen. Me zusje is nu bang om alleen te slapen door de geruzie van me ouders. Ik liet haar op bij borstkas slapen, en ging een boekje lezen. Na dat ik die boekje heb gelezen zag ik dat ze in slaap was gevallen en deed me boek dicht. Ik herrinerde me weer dat die pedo mij een brief gaf. Ik pakte het brief uit mijn broekzak en las het rustig voor "hier is mijn nummer, voor als je het nodig hebt. En onthoudt zoek een baan ergens in de supermarkt. Het is hier veel te gevaarlijk.
-Ilyas

Dus hij heet Ilyas.  Ik las het briefje nog een keer omdat ik het niet kan geloven, iemand die bezorgd is om mij? Een jongen? Ik voelde de kriebels in me buik. Ben ik verliefd? "Nee" zei ik hardop. Hij ziet mij sws als een zusje omdat hij misschien zelf een zusje heeft en het haar niet aan kan zien.
Ik haalde diep adem en viel uiteindelijk in slaap.

Ilyas & LaylaWhere stories live. Discover now