💘32💘

4.7K 212 36
                                    

Alara'nın ağzından

O gün çok güzel geçmişdi.Yemeğimizi yedikden sonra Bulut beni eve bırakdı.Eve geldiğimde Selin bir elinde telefon diğer elinde çay içiyordu.Meryem'de koltuğun diğer tarafın'da oturmuş boş-boş etrafa bakıyordu.Onun ne hiss geçirdiğini iyi anlıyorum.Sevdiğin adamı bir başka kadının yanında görmek çok acı bir şey.Hani onları görürsün on ağlamak,bağırmak istersin ve bu mümkün değil.Geceleri sessiz-sessiz ağlarsın ki hiç kimse sesini duymasın.En ağırı'da bu.Onun ki daha zor.

Yanına gitdim ve ona sarıldım.Ona sarılmam ile ağlamağa başladı.Selinde yanımıza gelip bize sarıldık.Meryem hala ağlıyordu.Ne zor biliyormusun onu böyle görüpde elinden bir şey gelmemesi.Onu böyle görmek beni çok üzüyor.Keşke elimizden bir şey gelse.Kapının çalınması ile Selin gidib açdı.Gelenler Adra,Bulut,Çınar ve Lavin'di.Aman bu kız yine geldi.Bulut'un yanına gitdim.

Alara-Sen şimdi gitmedin'mi.Ne alaka?

Bulut-Belki seni özlemişimdir.Hem saat daha erken bir az oturup gideriz.Çınar'ın seslenmesi ile ona bakdım.

Çınar-Yenge bizi kovuyormusun?

Alara-Tabiki'de hayır.

Meryem bize bakmadan odasına çıkdı.Biz de oturduk.

Meryem'in ağzından

Allah'ım daha ne kadar dayanıcam.Bana sabır ver.Bu olanlar çok ağır.B-benim savaşacak halim yok.Daha ne kadar savaş vericem.Daha ne kayb edicem.Ne kadar zor.Sevdiğim adam bir başkasını seviyor.
Yatağıma oturdum.Telefonun çalması ile açdım.Arayan Berk'di(Hatırlamayanlar için ayağını burkduğu için onu kucağında eve getiren )

SEN BENİMSİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang