💘27💘

6.1K 249 20
                                    

2 ay sonra

Bu 2 ay da çok şey deyişmişdi.Benim hayatım,Bulutun hayatı ve kızaların.Hala inanmış değilim bu olanlara.Bulut benim için o mafya işlerinden vazgeçmişdi.

Hepimiz mutluyduk.Ama bazen bu mutluluk bozulacak diye korkmuyor değilim.Hala Buluta Arasa ne yapdın sormadım.Yani doğrusun söylersem söyleyemedim.
Aman be yine de mutluydum.Kızları pek anlamış değilim.Bir seviyoruz diyorlar bir sevmiyoruz diyorlar.Ama ben eminim seviyorum.

Bazen kendi-kendime söyleniyorum.Aslın da birine gidip tüm hayatımı anlatsam bana gülüp"sen delirmişsin"derdi.Ama aşk her şeye değer.İnsan sevince gözü kör olabiliyormuş.İlk buraya geldiğimde aklım da sadece bir şey vardı"Buradan ne olursa olsun kaçıp gidicem"aklımda sadece bu vardı.Şimdi öyle değil.Sadece geri kalan hayatımı güzel yaşamak istiyorum.Mutlu,huzurlu yaşamak istiyorum.

Bu 2 ay da olanları anlatıyım.
Bulut o karanlık işlerden vazgeçdi.Yerine onun arkadaşı var o geçdi.Diğerleri hep kavga ediyor.Ama aradan 1 saat geçmiyor hemen barışıyorlar.
Hayret onları da anlamıyorum.Biz kızlarla ayrı ev de kalıyoruz.Böyle bizim için iyi.Ceyda her şeyi anlayıp yurt dışına gitdi.
Bazen öyle korkuyorum ki.Sanki biri çıkıb'da bu mutluluğmuzu bozacakmış gibi.Ama ben buna izin vermem.

Selin'den

Her şey iyi gidiyordu.Bulut sırf Alara istedi diye o karanlık işlerden vazgeçdi.Açıkcası onu böyle sevdiğini bilmiyordum.Tamam Alaranın canını acıtmış ola bilir.Ama nerden bileyim bizim kızın Bulut'a abayı yakdığını.

SEN BENİMSİNWhere stories live. Discover now