XVIII. Druha šanca?

280 7 2
                                    

Adrien
Očividne jej to chutilo . Pili sme a pili že nám došlo šampanské . Neskôr si Mari isla ľahnúť do mojej postele . Išiel som za ňou .
Bola tak rozkošná keď spala . Začal som ju hladit po jej krásnych tmavých vlasoch . Neskôr som započul pripnutie mobilu . Keď som išiel pozrieť komu čo prišlo zistil som že to pipol Mari mobil . Bola to správa od Chloe ?!? Čo ona od nej asi tak chce ... našťastie Mari nemá zaheslovany mobil tak som jej išiel prečítať čo jej tá mrcha chcela .

Chloe: Takže moja zlata Marinette ! Okamžite sa prestaneš správať tak dospelo a das pokoj Adrienkovy on je len a len moj on o teba ani len nezakopne ! Ak to nespravíš tak poviem tatkovi aby tvojim rodičom vzial pekáreň a predal ju niekomu inému a ty si potom môžeš hľadať nový domov 😉😘

Tá mrcha Chloe . Take výhražne správy toto nieje podľa mna normálne 🙃 rovno na psychiatriu ju treba dať .

Marinette: poslal/-a fotku

Ak by ste chceli vedieť akú fotku som tej kurve poslala tak to bola fotka ako ležím s Mari v posteli aby si myslela že medzi sebou niečo mame . Snad má ráno Mari za to nezabije .😅

Skip time 😂☀️
Marinette
Ráno som sa zobudila v posteli vedľa Adriena , ktorý ešte stále spal . Nechápala som ako som sa ocitla v jeho posteli ani netusim či sa niečo medzi nami stalo jedine čo si pamätám je že sme pili šampanské až nám došlo a potom som si isla ľahnúť it's all 😅😂.

„Dobre ráno Mari." povedal a dal mi pusu na líce .
„Dobre ráno , stalo sa včera večer niečo medzi nami ?" opatrne som sa spýtala a ani neviem čo chcem počuť či ano alebo nie všetko má svoje plusy a mínusy .
„Bola by si rada ak by som povedal ano alebo nie?" zašepkal mi do ucha svojim príjemným hlasom.
„Ja sama neviem."
„Ja na teba tlačiť nechcem po tom čo sa naposledy stalo u teba takze môžeš byt na klude nič sa medzi nami v noci nestalo ale ak by si chcela som k dispozícii len a len tebe ."
„Ďakujem že má chápeš poslednou dobou som zmätená ..." sklonila som hlavu .
„Prečo si zmätená ??" zdvihol mi hlavu.
„Čakala som na chvíľu kedy mi povieš , že má miluješ a teraz keď sa to stalo tak neviem ako to mám brať ."
„Poviem ti to takto Mari , nemysli si , že predtým som ťa nemal rád naopak bola si mojou oporou vždy si má rozosmiala a všetko , no a keď si má pozvala na zmrzlinu čo si mi omylom zababrala tričko od zmrzliny tak som zistil že mame toho dosť spoločne a neskôr keď si zmenila štýl a začali mat o teba iný záujem tak som si uvedomil , že je na čase o teba bojovať jednoducho začal som žiarliť na iných ako ťa volajú von , objímajú , komplimenty ti dávajú . No a to čo sa stalo u teba tak som to myslel úprimne vážne a až keď som to dobabral tak som si uvedomil že nemôžem na teba tlačiť ak má budeš opäť chcieť tak to príde proste samo a pochopím ak ešte stále nevies či to so mnou chce skúsiť ."odpovedal a dal mi pusu.
„Naše spoločne chvíle za poslednú dobu boli prijemne ..."
„Boli??? Čo už niesu?" zosmutnel
„Pamätáš si čo si má obkľúčil okolo mojej skrinky v škole ?"
„No ano .."
„Tak ty si má pobozkal ja som sa modlila aby tá chvíľa neskončila a potom Nath začal svoje keci a to čo povedal mi ostalo v srdci a doteraz rozmýšľam či má pravdu alebo len žiarli proste ja neviem ."
„Mari dám ti čas kľudne porozmýšľam neznervózňuj sa zbytočne len ti poviem že na to čo povedal Nath nebolo ani jedno pravdivé slovo ."
Už som sa nezmohla na žiadne slova a objala som ho . On má objal silnejšie .
„Inak ešte niečo by som ti chcel povedať ...." začal sa škriabať na krku.
„ano???"
„Včera večer ti ťukla správa od Chloe a ja som sa divil že čo tá mrcha od teba chce tak som si to prečítal a odpísal jej prepáč ale tá správa má tak naštvala , že som to nemohol len tak nechať .." sklonil hlavu .
„Aha takze si mi vošiel do správ hmm." bola som trochu nahnevaná ale tak ja by som podľa mna spravila to iste . Viem viem je to menšie narušenie súkromia ale ak ide o Chloe tak je to jedno xdd.
„A čo písala ???" musela som sa spýtať síce by som si to tak či tak prečítala ale chcem to vedieť od neho .
„Výhražne správy klasika ona proste v zmysle že ak sa nezačnem obliekať ako predtým a nedáš mne pokoj tak povie ocovy nech vašu pekáreň predá a vy sa budete musieť sťahovať .... a tak som jej poslal fotku nás v posteli hh." začal sa jemne smiať a škriabať sa na hlave .
„Čo si poslal ??? ADRIEN!!! Teraz mi už vôbec nedá pokoj .."
„A čo ak budeme robiť že spolu chodíme a možno neskôr zistíš že to s tebou myslím vážne ?" navrhol Adrien s menšou nádejou .
„Tak dobre a ty to ber ako skúšku ! Overím si tvoje city ." prikývla som šancu si zaslúži a ak to dobabre tak skončil navždy .
„OMG to myslíš vážne ?" začal sa radovať a neskôr má začal bozkávať a ja som spolupracovala . Jeho pery sú tak sladké že sa nedá odporovať .

Adrien
Ona to vážne povedala ??? Ona to so mnou skúsi !! OMG (kamo nezabúdaj je to len predstieranie vzťahu ale kto vie čo bude po 2-3 dňoch či do toho nedopadne aj ona ) NESMIEM TO SAKRA DOBABRAŤ INAK MI JE AMEN......
Začal som ju bozkávať celou svojou vášňou a ona sa pridala . Mala tak sladké pery . Modlil som sa aby tuto chvíľu nič nepokazili no naopak . Zrazu Mari začal zvoniť mobil .

No ľudia po dlhej dlhej dlhej dobe tu je nova kapitola . Priznám sa Vám s tým že tu dobu čo som nič nepisala mi to chýbalo . Dôvod ? Nemala som miesto v mobile a nemala som napady tak som si wattpad vymazala a teraz som si ho stiahla a začínam znova písať nečakajte nič extra keďže mi bude trochu trvať sa opäť di toho príbehu dostať čiže ak budu nejaké chyby tak má ospravedlňte 😅😇
Inak čo myslite že kto vola Marinette ??

S🪐

Do you love me ? ||Miraculous story||Where stories live. Discover now